Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.08. 20:05:37

Tutibiztos, hogy fel volt neki ajánlva, hogy legyen inkább angol válogatott?

Egyébként meg akkor sem tudom átérezni a példát, mert nem egy fiatal tehetségről beszélünk, hanem egy olyan játékosról, aki évek óta válogatott, és ezután akar váltani.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.08. 20:01:41

barca99 írta:
Fecooo írta:eszembe jutott egy szignifikánsabb példa... nem tudom, h Giggs-nek lett volna-e vha lehetősége, de azért ő nagyon-nagyon sokáig szolgálta az erősnek cseppet se mondható Wales-t...
tudom offos ez a hsz, de sztem érezhető a párhuzam közte és Laci között
Én nem igazán értem... :roll:
Ő is lehetett volna mondjuk angol válogatott,de nem tette,hanem Wales nemzeti csapatát szolgálta...
Bár egy kis fricska az angoloknak, hogy azért sportszakmailag nem értek el valami nagy sikereket az elmúlt 15 évben :twisted:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.08. 19:56:16

Fecooo írta:eszembe jutott egy szignifikánsabb példa... nem tudom, h Giggs-nek lett volna-e vha lehetősége, de azért ő nagyon-nagyon sokáig szolgálta az erősnek cseppet se mondható Wales-t...
Én nem igazán értem... :roll:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.08. 19:45:29

eszembe jutott egy szignifikánsabb példa... nem tudom, h Giggs-nek lett volna-e vha lehetősége, de azért ő nagyon-nagyon sokáig szolgálta az erősnek cseppet se mondható Wales-t...
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.08. 19:45:10

Bányász!

Teljesen korekt amit irtál.

Számomra fura, h vki csupán csak a pénz miatt megtagad ilyen értékes és fontos dolgot, mint a válogatottság. Ő kivételes helyzetben van, mert egy klasszis játékos ezért választhat és ezt ő ki is használja...sajnos. Sokan kis túlzással bármit megtennének, h a hazájukat képviseljék és nem néznék azt, h ebből milyen anyagi hasznuk is lehetne.

Számomra ez a mentalitás nagyon idegen és egyben taszitó is.

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2009.12.08. 19:45:54-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
van Bommel
Capitá del Barça

2009.12.08. 19:38:06

Egy magyar ember ne azért döntsön a Magyar Válogatott mellett, mert egy tornán jól szerepel, hanem azért, mert szívügyének tekinti azt, hogy világklasszis létére segít a nemzeti csapatnak. Ezek után nekem nem kellene, SOHA TÖBBÉ NEM HUZHATNÁ FEL a Címerest mezt, ezáltal megkönnyítve a döntését. Nehogymár egy ember fontosabb legyen, mint a csapat! És igen egy féreg. Egy gerinctelen aljas ember, aki nem meri elmondani, hogy már döntött. A pénzről meg annyit: 1552-ben Egerben, Dobó István emígyen reagált a benyilazott török megadásra felszolító levélre: "Kétféle levél lehet. Fenyegetés vagy alku. Fenyegetéstől meg nem ijedünk, szükségtelen elolvasnunk. Alkuba nem bocsájtkozunk, tehát megintcsak fölösleges elolvasnunk. A HAZA NEM ELADÓ, SEMMI PÉNZÉRT"
peace
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.12.08. 19:31:01

Igen megtehette volna Messi nyilván de az miben lett volna más?Úgy értem,h azért Argentina és Spanyolország között sokkal kisebb a különbség fociban mint Magyarország és Spanyolország között kéziben.Anyagilag se hiszem,h jobban járt volna.Csak a papírjai változtak volna meg lényegében(ugye ez azért erős túlzás).
Bazsi, itt nem arról van szó, h azért ítéljük el, mert gondol a családjára, és inkább az anyagi biztonságot választja. a férget se hiszem, h ebben az értelemben kell érteni. sztem nem csak a magam nevében beszélek, mikor azt mondom, h megértenénk, ha erről lenne szó, csak akkor tartson azonnal egy sajtótájékoztatót, és mondja ki kerek-perec, h a spanyol színeket választja, ne az legyen, h kamukifogásokkal áll elő. ez gerinctelenségre vall(=féreg)
persze a te szempontodat is megértem, de én így látom Wink
Oké én ezt megértem.Bár nyilván nem mindenki ezért ítéli el amiért Te.

Ezzel viszont csak az a bajom,h végülis eldöntötted,h Ő már tudja mit akar holott lehetséges,h nem tudja mit akar.Kivár a végsőkig.Ha ilyen döntés elé állítanának akkor én is addig törném a fejem ameddig csak lehet.

Én azt gondolom erről,h meg akarja várni,h hogyan szerepel a csapat a tornán.Ami ugye nem szép dolog.De sztem egy jó szerepléssel még meggyőzhető lenne Laci.(persze ez csak az én véleményem)Azt nem állítom,h ez korrekt dolog de tényleg nem akármiről fog most dönteni.

kanty!
Persze,h nem minden a pénz.Most én is ezt mondom.De azért Ő nem kicsibe játszik.Szóval ha egy ezrest tesznek elém akkor azt mondom én is,h nem minden a pénz.De ha már egy ezrest millióba akkor megfontolom,h mit mondok.Sztem.

Az nyilván való,h nem keres rosszul.De pénzből sosem elég.Kevesen mondanának nemet könnyű szívvel arra,h van ennyi pénzed de ha ezt megteszed lesz 4 szer annyi mondjuk...

Az meg amit írsz,h mi lesz ha a magyarok ellen kell játszania...Na az meg már egy másik szitu.Itt most én nem gondoltam addig el a dolgokat.De nyilván kellemetlen lenne neki.Sőt lehetséges,h nem is játszana.De sztem egy olimpiai érem enyhítené az e fölött érzet fájdalmát.De az sincs kizárva,h egyetlen egyet se fog játszani a magyarok ellen..

Egyébként én nem azt mondom,h jól csinálja de azt se,h rosszul.Egyszerűen nem foglalok állást. :) Megértem azt is ha a spanyolokat választja meg azt is ha minket.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.08. 19:18:55

Bányász írta:Azért sztem nem két forintról van szó.Én úgy gondolom,h olyan összegek múlnak most ezen a döntésén amivel talán még az unokái anyagi jólétét is megteremtheti.Ez azért szerintem nem mindegy.
.
Azért a pénz nem minden...legalábbis szerintem. Azért Nagy Laci most sincs olyan rossz anyagi helyzetben, h erre fogja az egészet.

A másik, h olimpiai bajnok lehet...Van esély rá, h az lesz. De azért el fog gondolkozni amikor a spanyol himnust hallja és esetleg a magyarok ellen játszik. :roll:

Én nem nagyon tudom megérteni, DE lehet, h bennem van a hiba.
:wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.08. 19:15:45

Bányász írta:Azért sztem nem két forintról van szó.Én úgy gondolom,h olyan összegek múlnak most ezen a döntésén amivel talán még az unokái anyagi jólétét is megteremtheti.Ez azért szerintem nem mindegy.

Én azt mondom ha innen bárki hasonló helyzetbe kerülne elgondolkodna Ő is.Innentől kezdve nem értem miért kell féregnek nevezni stb stb.

Azt pedig igazán könnyű mondani,h nem én biztosan nem mert akkora hazafi vagyok.De gyaníthatóan senki nincs és nem is lesz abban a szituban amiben most Nagy Laci van.

És azt hiszem az se teljesen mindegy,h ezáltal esélye lenne olimpiai bajnokká válni.Ami szerintem ebben a helyzetben kevésbé fontos mint a pénz.De az is egy olyan dolog,h nem hiszem,h mindenki gondolkodás nélkül nemet tudna mondani ha arról lenne szó,h olimpiai bajnoki cím(legalábbis jó eséllyel) vagy mittudom én egy 8. hely...
Bazsi, itt nem arról van szó, h azért ítéljük el, mert gondol a családjára, és inkább az anyagi biztonságot választja. a férget se hiszem, h ebben az értelemben kell érteni. sztem nem csak a magam nevében beszélek, mikor azt mondom, h megértenénk, ha erről lenne szó, csak akkor tartson azonnal egy sajtótájékoztatót, és mondja ki kerek-perec, h a spanyol színeket választja, ne az legyen, h kamukifogásokkal áll elő. ez gerinctelenségre vall(=féreg)
persze a te szempontodat is megértem, de én így látom ;)

jah még 1 dolog: Messi...13 éves kora óta Barcelonában él, megtehette volna, h spanyol válogatott lesz sztem...(nem kizárt, h rossz példa...)

szerk: csababarca, megelőztél ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.08. 19:19:22-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.08. 19:15:11

Én azt mondom ha innen bárki hasonló helyzetbe kerülne elgondolkodna Ő is.Innentől kezdve nem értem miért kell féregnek nevezni stb stb.

Azt pedig igazán könnyű mondani,h nem én biztosan nem mert akkora hazafi vagyok.De gyaníthatóan senki nincs és nem is lesz abban a szituban amiben most Nagy Laci van.

És azt hiszem az se teljesen mindegy,h ezáltal esélye lenne olimpiai bajnokká válni.Ami szerintem ebben a helyzetben kevésbé fontos mint a pénz.De az is egy olyan dolog,h nem hiszem,h mindenki gondolkodás nélkül nemet tudna mondani ha arról lenne szó,h olimpiai bajnoki cím(legalábbis jó eséllyel) vagy mittudom én egy 8. hely...

Egyetértek veled, 10 éve már majdnem kint él, ott vannak a barátai,családjának is jólétet teremthet, illetve még érhet el válogatott szinten is nagy dolgokat. Nem kell féregezni, sokat adott ő a magyar sportnak. Szóval itt anyagiak+sportszakmai sikerek is döntőek lehetnek...

Ami nem szép tőle,hogy nem áll ki,nem nyilatkozik, és mondja meg egyenesen, hogy Ő megtalálta új hazáját, és spanyol válogatott szeretne lenni.
Ennyi lenne.

Rengeteg példa van a sportban: Deco, Di Stefano, PUSKÁS...
Plusz itt vannak a kézilabdázók közül Perez,Ivo Diaz, Eklemovic, Puljezevic...
Persze ők nem "férgek" mert nem minket hagytak el,hanem hozzánk jöttek :D
Gondolkozzunk már el :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.12.08. 19:05:18

Azért sztem nem két forintról van szó.Én úgy gondolom,h olyan összegek múlnak most ezen a döntésén amivel talán még az unokái anyagi jólétét is megteremtheti.Ez azért szerintem nem mindegy.

Szerk:
Ráadásul pont mi ítélkezünk?Akik Eklemovicoknak meg Perezeknek szurkolnak amikor a magyar kézi válogatottról van szó?Csupa féreg ember?Szerintem elgondolkodtató..
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.08. 18:58:38

Teljesen egyetértek Fecooval. :wink:

Én nem értem, hogyan merülhet fel benne ilyen kérdés :?: :!: A válogatottban játszani a legnagyobb megtiszteltetés. Ha nem akar azt negy nehezen meglehet érteni, de ahogy ti is mondtátok azért ne nézzen hűlyének egy egész országot.
Csalódtam benne.
igeorgy
Jugador del Barça

2009.12.08. 18:52:13

Igazából az a gáz, hogy mit kell neki ezen gondolkozni, ha menni akar, akkor menjen, de ne várja el h könyörögjenek neki...különben is eléggé vakaróznom kell, amikor fel kell idéznem egy meccset is akár, ahol "világklasszis" szintet nyújtott volna a nemzeti 11 ben...mostmár csak azon szurkolok, h a köv bl. kiírásban a barcát összehozza a jó sors a veszprémmel, vagy a szegeddel...
van Bommel
Capitá del Barça

2009.12.08. 18:32:24

Szerintem sokkal egyszerűbb, ha csak egy szót mondok róla, mintha beszállnék a veszekedésbe: FÉREG :x :x
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.08. 18:20:46

socio66 írta:Fenébe már ezzel a Nagylaci-üggyel..
Mondja ki világosan,hogy nem akar itthon játszani és kész. Mit kell húzni az időt,ezzel csak még jobban felidegesíti az embereket.
Amúgy is megvetendőnek tartom,ha valaki 'hazát vált',de ahogy ez az egész most zajlik..Ez már tényleg felbosszant.
teljesen egyetértek...
a "hazaárulásnál" csak az a nagyobb bűn, h mindenkit hülyének néz... ráfogja a sérülésére, de hozzáteszi, h attól a klubjában tud játszani...kicsit kontrasztos nem? ráadásul még 1 hónap van a seregszemléig... a család egyébként olyan jó dolog, bármilyen kifogásra rá lehet húzni...
legyen spanyol, ki nem kakilja le...a válogatottban alig nyújtott elfogadhatót, sokszor csak alibizett... nagyot csalódtam benne... ha már gondolkozni kell, h vki MAGYAR vagy spanyol, az már régen rossz...itthon félisten volt a tudásával, ott csak 1 lesz a sok közül...
egyébként halkan megjegyzem, h nem véletlen, h ezt a világversenyt ki akarja hagyni, hiszen ha most pályára lépett volna, akkor már semmiképpen se szerepelhetett volna az olimpián spanyol színekben, mert ha jól tudom 3 évnek el kell telni... :^o =; köszönjük nem kérünk tovább belőle...
socio66

2009.12.08. 17:35:40

Fenébe már ezzel a Nagylaci-üggyel..
Mondja ki világosan,hogy nem akar itthon játszani és kész. Mit kell húzni az időt,ezzel csak még jobban felidegesíti az embereket.
Amúgy is megvetendőnek tartom,ha valaki 'hazát vált',de ahogy ez az egész most zajlik..Ez már tényleg felbosszant.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.08. 16:21:44

Nem hiszem.
Most vagy azért halasztotta el a végleges döntést, hogy gondolkodhasson, vagy mert nem mer kiállni a nép elé.

Ha Laci is átáll, a spanyoloknak jó csapatuk lesz az olimpiára. Rutenka, Sterbik már megvan úgy is....
PCsabi
aka Game90

2009.12.08. 16:15:51

Holnap Norvégiával játszanak a lányok.

Szerintetek látjuk még őt a magyar válogatottban? :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2009.12.07. 21:18:08

ugyan, görbével úgyanúgy zakó lett volna, gyenge ez a válogatott már évek óta. mi a célkitűzés? 8.hely? az meglehet...reális
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.12.07. 20:50:25

ennyit jelent Görbicz távolléte....
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.12.07. 20:04:33

Én se láttam a mai meccset, nem túl kedvezőek ezek a mérkőzésidőpontok az európai munkásembereknek...
Reménykedtem benne, hogy megverjük a románokat, és odaérünk majd a csoport második helyére, de így marad a reális célkitűzés a 3. hely. A következő meccsen szerdán Norvégia ellen sajnos előreláthatólag újabb zakó jön, utána pedig Japánt kell megütni.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.07. 17:19:06

nya a Románoktól kikaptunk, pedig most azt éreztem meglehet, most megvan a sansz! de hogy tudtunk ilyen pocsék első félidőt csinálni (16-7)? :cry: meg azért a büntetőket illene belőni ilyen szinten 5/1 :x sajna a meccset nem néztem, de a 2percesek 2 - 12 ellenében :( 10percig emberelőnybe voltak kikaptunk 6gólal és kihagytunk 4büntetőt ők egyet, kicsit jobban odafigyelnek, látatlanba azt mondom, hogy hozzuk :roll: bosszantó
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.12.06. 17:14:43

vargaakos írta:A magyar női kézilabda válogatott a második meccsén a világbajnokságon nagy arányú győzelmet aratott Chile ellen.
48-14
Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Zácsik, Vérten, Juhász
De egy komoly kérdés megfogalmazódott bennem: Orbán mit keres a magyar válogatottban? :roll:
Papírforma eredmény, kötelező volt. Örülök, hogy senki nem sérült most meg. Holnap már jóval nehezebb mérkőzés következik Románia ellen, sokat jelentene a későbbiekre tekintve, ha megvernénk őket.
Orbán tehetséges szélső, viszont még szerintem se érett a válogatottsághoz, de az általad feltett kérdést több jelenlegi kerettaggal kapcsolatban is feltehetnénk még. Sajnos elég foghíjas most a nemzeti csapatunk.
Ennek ellenére bízom benne, hogy minimum a legjobb 8 közé bejutunk!
vargaakos
Capitá del Barça

2009.12.06. 11:56:04

A magyar női kézilabda válogatott a második meccsén a világbajnokságon nagy arányú győzelmet aratott Chile ellen.
48-14
Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Zácsik, Vérten, Juhász
De egy komoly kérdés megfogalmazódott bennem: Orbán mit keres a magyar válogatottban? :roll:
Kép
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.05. 16:14:53

albicelesteX írta:Üdv!Valaki nem tudna segíteni nekem hogy Veszprém mezt hol tudnék vásárolni?Köszi!
http://www.expressz.hu/sport/kezilabda/ ... -17560407/
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Válasz küldése