Igen megtehette volna Messi nyilván de az miben lett volna más?Úgy értem,h azért Argentina és Spanyolország között sokkal kisebb a különbség fociban mint Magyarország és Spanyolország között kéziben.Anyagilag se hiszem,h jobban járt volna.Csak a papírjai változtak volna meg lényegében(ugye ez azért erős túlzás).
Bazsi, itt nem arról van szó, h azért ítéljük el, mert gondol a családjára, és inkább az anyagi biztonságot választja. a férget se hiszem, h ebben az értelemben kell érteni. sztem nem csak a magam nevében beszélek, mikor azt mondom, h megértenénk, ha erről lenne szó, csak akkor tartson azonnal egy sajtótájékoztatót, és mondja ki kerek-perec, h a spanyol színeket választja, ne az legyen, h kamukifogásokkal áll elő. ez gerinctelenségre vall(=féreg)
persze a te szempontodat is megértem, de én így látom Wink
Oké én ezt megértem.Bár nyilván nem mindenki ezért ítéli el amiért Te.
Ezzel viszont csak az a bajom,h végülis eldöntötted,h Ő már tudja mit akar holott lehetséges,h nem tudja mit akar.Kivár a végsőkig.Ha ilyen döntés elé állítanának akkor én is addig törném a fejem ameddig csak lehet.
Én azt gondolom erről,h meg akarja várni,h hogyan szerepel a csapat a tornán.Ami ugye nem szép dolog.De sztem egy jó szerepléssel még meggyőzhető lenne Laci.(persze ez csak az én véleményem)Azt nem állítom,h ez korrekt dolog de tényleg nem akármiről fog most dönteni.
kanty!
Persze,h nem minden a pénz.Most én is ezt mondom.De azért Ő nem kicsibe játszik.Szóval ha egy ezrest tesznek elém akkor azt mondom én is,h nem minden a pénz.De ha már egy ezrest millióba akkor megfontolom,h mit mondok.Sztem.
Az nyilván való,h nem keres rosszul.De pénzből sosem elég.Kevesen mondanának nemet könnyű szívvel arra,h van ennyi pénzed de ha ezt megteszed lesz 4 szer annyi mondjuk...
Az meg amit írsz,h mi lesz ha a magyarok ellen kell játszania...Na az meg már egy másik szitu.Itt most én nem gondoltam addig el a dolgokat.De nyilván kellemetlen lenne neki.Sőt lehetséges,h nem is játszana.De sztem egy olimpiai érem enyhítené az e fölött érzet fájdalmát.De az sincs kizárva,h egyetlen egyet se fog játszani a magyarok ellen..
Egyébként én nem azt mondom,h jól csinálja de azt se,h rosszul.Egyszerűen nem foglalok állást.

Megértem azt is ha a spanyolokat választja meg azt is ha minket.