Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő is lehetett volna mondjuk angol válogatott,de nem tette,hanem Wales nemzeti csapatát szolgálta...barca99 írta:Én nem igazán értem...Fecooo írta:eszembe jutott egy szignifikánsabb példa... nem tudom, h Giggs-nek lett volna-e vha lehetősége, de azért ő nagyon-nagyon sokáig szolgálta az erősnek cseppet se mondható Wales-t...
tudom offos ez a hsz, de sztem érezhető a párhuzam közte és Laci között
Én nem igazán értem...Fecooo írta:eszembe jutott egy szignifikánsabb példa... nem tudom, h Giggs-nek lett volna-e vha lehetősége, de azért ő nagyon-nagyon sokáig szolgálta az erősnek cseppet se mondható Wales-t...
tudom offos ez a hsz, de sztem érezhető a párhuzam közte és Laci között
Oké én ezt megértem.Bár nyilván nem mindenki ezért ítéli el amiért Te.Bazsi, itt nem arról van szó, h azért ítéljük el, mert gondol a családjára, és inkább az anyagi biztonságot választja. a férget se hiszem, h ebben az értelemben kell érteni. sztem nem csak a magam nevében beszélek, mikor azt mondom, h megértenénk, ha erről lenne szó, csak akkor tartson azonnal egy sajtótájékoztatót, és mondja ki kerek-perec, h a spanyol színeket választja, ne az legyen, h kamukifogásokkal áll elő. ez gerinctelenségre vall(=féreg)
persze a te szempontodat is megértem, de én így látom Wink
Azért a pénz nem minden...legalábbis szerintem. Azért Nagy Laci most sincs olyan rossz anyagi helyzetben, h erre fogja az egészet.Bányász írta:Azért sztem nem két forintról van szó.Én úgy gondolom,h olyan összegek múlnak most ezen a döntésén amivel talán még az unokái anyagi jólétét is megteremtheti.Ez azért szerintem nem mindegy.
.
Bazsi, itt nem arról van szó, h azért ítéljük el, mert gondol a családjára, és inkább az anyagi biztonságot választja. a férget se hiszem, h ebben az értelemben kell érteni. sztem nem csak a magam nevében beszélek, mikor azt mondom, h megértenénk, ha erről lenne szó, csak akkor tartson azonnal egy sajtótájékoztatót, és mondja ki kerek-perec, h a spanyol színeket választja, ne az legyen, h kamukifogásokkal áll elő. ez gerinctelenségre vall(=féreg)Bányász írta:Azért sztem nem két forintról van szó.Én úgy gondolom,h olyan összegek múlnak most ezen a döntésén amivel talán még az unokái anyagi jólétét is megteremtheti.Ez azért szerintem nem mindegy.
Én azt mondom ha innen bárki hasonló helyzetbe kerülne elgondolkodna Ő is.Innentől kezdve nem értem miért kell féregnek nevezni stb stb.
Azt pedig igazán könnyű mondani,h nem én biztosan nem mert akkora hazafi vagyok.De gyaníthatóan senki nincs és nem is lesz abban a szituban amiben most Nagy Laci van.
És azt hiszem az se teljesen mindegy,h ezáltal esélye lenne olimpiai bajnokká válni.Ami szerintem ebben a helyzetben kevésbé fontos mint a pénz.De az is egy olyan dolog,h nem hiszem,h mindenki gondolkodás nélkül nemet tudna mondani ha arról lenne szó,h olimpiai bajnoki cím(legalábbis jó eséllyel) vagy mittudom én egy 8. hely...
Bányász írta:Azért sztem nem két forintról van szó.Én úgy gondolom,h olyan összegek múlnak most ezen a döntésén amivel talán még az unokái anyagi jólétét is megteremtheti.Ez azért szerintem nem mindegy.
Én azt mondom ha innen bárki hasonló helyzetbe kerülne elgondolkodna Ő is.Innentől kezdve nem értem miért kell féregnek nevezni stb stb.
Azt pedig igazán könnyű mondani,h nem én biztosan nem mert akkora hazafi vagyok.De gyaníthatóan senki nincs és nem is lesz abban a szituban amiben most Nagy Laci van.
És azt hiszem az se teljesen mindegy,h ezáltal esélye lenne olimpiai bajnokká válni.Ami szerintem ebben a helyzetben kevésbé fontos mint a pénz.De az is egy olyan dolog,h nem hiszem,h mindenki gondolkodás nélkül nemet tudna mondani ha arról lenne szó,h olimpiai bajnoki cím(legalábbis jó eséllyel) vagy mittudom én egy 8. hely...
teljesen egyetértek...socio66 írta:Fenébe már ezzel a Nagylaci-üggyel..
Mondja ki világosan,hogy nem akar itthon játszani és kész. Mit kell húzni az időt,ezzel csak még jobban felidegesíti az embereket.
Amúgy is megvetendőnek tartom,ha valaki 'hazát vált',de ahogy ez az egész most zajlik..Ez már tényleg felbosszant.
Nem hiszem.
Papírforma eredmény, kötelező volt. Örülök, hogy senki nem sérült most meg. Holnap már jóval nehezebb mérkőzés következik Románia ellen, sokat jelentene a későbbiekre tekintve, ha megvernénk őket.vargaakos írta:A magyar női kézilabda válogatott a második meccsén a világbajnokságon nagy arányú győzelmet aratott Chile ellen.
48-14
Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Zácsik, Vérten, Juhász
De egy komoly kérdés megfogalmazódott bennem: Orbán mit keres a magyar válogatottban?
http://www.expressz.hu/sport/kezilabda/ ... -17560407/albicelesteX írta:Üdv!Valaki nem tudna segíteni nekem hogy Veszprém mezt hol tudnék vásárolni?Köszi!