jelwaz írta:
Varga Tamás!
Tisztelettel megkérlek, hogy ne közöld tényként a véleményed! Jogod van kinyílvánítani meg minden, de ne tegyél úgy, mintha te sz.artad volna a spanyol viaszt, mert rengeteg meglátásod nem helytálló. Megejteni egy hetest lehet ugyanolyan jó döntés, mint meglőni! Gondolom nem kéziztél soha... Ja, és állj oda akkor te...
Úgy gondolom, hogy a véleményem, egy vélemény. Az nem tény, hanem egy szubjektív meglátás. Sajnálom, ha ez szúrja a szemed...
Igen, ezüstérmesek lettünk, de hogyan, milyen körülmények között. A két meccsen kihagytunk 9, azaz KILENC darab hétméterest.
És akkor van olyan fórumer, aki a bírókkal jön.
És jelen esetben, jelen helyzettel kapcsolatban a meglátásom helytálló, ebben biztos vagyok.
És ne azzal gyere, hogy "álljak oda", mert ez szánalmas. Ez olyan, mintha én megkérdezném a kollégámat, hogyan kell megvágni egy fás dugványt. Én is évek óta csinálom ezt, és az illető kézis lány is évek óta gyakorol, edz stb. Herr Anitán pedig látni lehetett, hogy fél.
Igen, a Viborgtól ki lehet kapni, de nem ezen körülmények között. ezt tartom, még ha nem is kéziztem, és nem is értesz velem egyet. Jogodban áll - mint ahogy nekem is véleményt alkotni.
További szép estét!