Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.19. 01:47:28

Szép volt fiúk! Azért 32-19-re nyerni nem rossz dolog, hiába hogy csak a görögöket vertük itthon! :D Csak így, harciasan, pontosan, csapatként Szlovákiában is! Hajrá!!! Meglesz az EB szereplés, ahol első 4-ben leszünk! :D:D
socio66

2009.06.14. 21:43:11

megint mi húztuk a rövidebbet a végén,megint mi bammeg.. :evil:
komolyan,erről már könyvet kellene írni..
az a baj,hogy 17 éves létemre már beletörődtem ezekbe,sőt,már nem is igazán bosszant fel..ez a gáz..
és akkor megint jön az hogy majd ebből erőt merítünk bla bla..de könyörgöm hova merítjük már ezt a sok erőt..?
sorsdöntő pillanatban egyszerűen megremeg a kéz,vagy éppen a bírók kihúzzák alólunk a meccset,vagy mittudomén,de az tutifix hogy bebukjuk..
hjaaj..
PCsabi
aka Game90

2009.06.14. 21:31:45

Mai nap termése:

Női kézi:
Magyarország - Szlovákia 33–22
Kijutottunk a decemberi világbajnokságra.

Férfi kézi:
Horvátország - Magyarország 26-25
Pedig a végén megvolt az esélyünk az egyenlítésre :?
Van még két meccsünk, Görögország és Szlovákia ellen. Első két csapat lesz ott az EB-n, horvátok 10 ponttal vezetik a csoportot, nekünk és a szlovákoknak 8 pontja van.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.16. 22:43:21

Kamarillának szólt az egész. nem bántani akarom,de úgy érzem keretek belül maradtam még ezzel a véleményemmel.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.16. 22:36:02

Miki, mivel összemosodott a hsz-ed, így nem tudom eldönteni, h az utsó része nekem vagy kamarillának szólt...

igazatok van, nem kellett volna ennyire feldühödnöm, csak rosszul esett a vereség, annyira biztos voltam benne, h a magyar női kézilabda (és ezáltal a magyar sport)elér újra egy sikert :(
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.16. 21:45:23

Kamarilla írta:Továbbra sem nézek kézilabdát. Akármilyen Isten adta lehetőségünk van, nem élünk vele! Ott vagyunk a döntőben, erre 2 ponttal kikapunk! Bőven elég ez a tudat, nem érdekel, hogy milyen játékkal lettünk 2.-ak, 2.-ak lettünk, megint nem nyertünk semmit, egyszer, egyszer a büdös életbe nyernénk már vmit... De nem, továbbra se. Maradok a focinál és szurkolok egy olyan csapatnak, akik képesek megcsinálni a nagy dolgokat! 8)
Hú,csak Kralo hsze után olvastam el ezt a kommentet,de jobb is :roll: :?

a Blben,és egy ideje már a Válogatottnál sem vagyunk esélyesek, így ha már mindenki hasonlattal jön, ez a döntő olyan (főleg Görbe nélkül ugye) mintha a fociban bejutott volna pl a sporting a döntőbe,és ellenünk szerepelne, idegenben nyerne 1el, majd a Barca megnyerné idegenben a kupát...nem hiszem,h bánkódnának a hazai drukkerek.

Meg kell becsülni egy ilyen eredményt, ha nem nézed,megkímélhettél volna minket ettől a hsztől is. az nem baj,h a Barcának szurkolsz,de nagyon nem szerencsés, egy KÜLFÖLDI FOCI ÓRIÁSSAL példálózni egy magyar csapattal szemben, legyen az bármilyen is. de maradj nyugodtan náluk, csak az a baj,ha most megnyertük volna,akkor tutira veszem,h nem derül ki,h te nem is szurkoltál nekik :roll:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.05.16. 21:36:04

Fecooo írta: egyébként azzal is egyetértek, h valóban nem jó párhuzamot vonni a korábbi döntőkkel... lehetséges, h valóban elátkozott nemzet vagyunk? (erre nem kell válaszolni...erre nem is lehet választ adni...)
Sokkal inkább kishitűek.

A Barca-MU 6 gólos hasonlatod nem helytálló. Ha 1 gólos különbséget írtál volna, akkor lehetne hasonlatnak mondani. Azt hiszem nem szégyellném magam abban az esetben, ha egy góllal vernének minket a modern foci királyai, egyébként se.

A győri csapatot a tenyerünkön kellene hordoznunk, ehelyett megint fanyalgás van sok ember részéről, és van, aki inkább szurkol annak a csapatnak, amelyik be is tudja húzni a győzelmet, igaz Kamarilla? Ha kikap a Barca, akkor már nem is jársz majd ide, ugye?

Nem vagyok mintaszurkoló, de azért az értékeket ne ássuk már el holmi vesztesek vagyunk gondolatokkal.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.16. 20:46:40

ebben igazad van, tudom h Görbe nagyon hiányzott, sőt megkockáztatom, h az első meccset is csak azért tudta megnyerni a Győr, mert lenéztek minket a dánok, de egyszerűen túlságosan fájnak ezek a dolgok...
egyébként azzal is egyetértek, h valóban nem jó párhuzamot vonni a korábbi döntőkkel... lehetséges, h valóban elátkozott nemzet vagyunk? (erre nem kell válaszolni...erre nem is lehet választ adni...)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.16. 20:32:27

Feco, azt elfelejted,h ezen a meccsen végig a Dánok álltak nyerésre, egy fél percig volt úgy talán az utcsó 10percben,h miénk lett volna a cucc. nem mind1, az említett döntőkön meg kiengedtük a kezünkből, több gólos előnyből, úgy,h előtte lemostuk az ellent.

Jelwazzal annyiban értek egyet,h a dániai eredmény volt maga a csoda, ez meg a realitás, jobbak a dánok,főleg h nálunk sok sérült volt, csak hogy pl Görbét említsem. nem bírta el a csapat.

kihagytunk heteseket,de ha Pálinger kivédi,akkor nem az ellenfél hagyta ki,hanem mi voltunk királyok,értem. más szemszögből is néha KELL figyelni a dolgokat.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.16. 20:28:04

jelwaz írta:Szégyen és gyalázat, amit műveltek! A Bajnokok Ligája második helyezettje egy magyar csapat! Hatalmas eredmény! Dániában bravúrt hajtottak végre, Magyarországon a papírforma érvényesült. 3 góllal kikapni a Viborgtól nem szégyen, hanem helytállás, egyáltalán nem nevezhető csúfos vereségnek. És még mindig az elveszített Vb döntőn rágódni, meg felemlegetni a múltat... Ezért tartanak előrébb a skandinávok. Itt mindenki vészbagolykodik (tisztelet a kivétrelnek).
ha nem lennék ennyire feldúlva talán egyetértenék veled, DE...!

vegyünk egy példát:

tegyük fel, hogy a Barca 27én kap egy 6ost az MU-tól... akkor mit mondanál? jó az ezüstérem is? kétlem...
azt mondanád sztem, h szégyen gyalázat, így nem lehet kikapni...
szvsz vmi ilyesmi történne... (leszögezem, muszáj volt a hasonlat kedvéért ennyire irreális dolgot feltételeznem...és 27én nyerni fogunk :D )

vissza a jelenbe:
A lányaink csodálatos BL-szezont produkáltak, DE ezen a meccsen magukat verték meg! ilyenkor igenis kijár a jogos kritika nekik...
ha ez lett volna a történelem első ilyen veresége (egy gólon múlik vmi és az utsó mp-ekben bukunk...), akkor azt mondanám, h pechünk volt, de mivel sokadik, így már nem lehet csak a pechhel magyarázni... sajnos fejben gyengék a csajaink :(
Én továbbra is mellettük maradok, történjen akármi, de ilyen esetekben megérdemlik (sajnos) a becsmérlő szavakat... :(
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.16. 20:01:25

Továbbra sem nézek kézilabdát. Akármilyen Isten adta lehetőségünk van, nem élünk vele! Ott vagyunk a döntőben, erre 2 ponttal kikapunk! Bőven elég ez a tudat, nem érdekel, hogy milyen játékkal lettünk 2.-ak, 2.-ak lettünk, megint nem nyertünk semmit, egyszer, egyszer a büdös életbe nyernénk már vmit... De nem, továbbra se. Maradok a focinál és szurkolok egy olyan csapatnak, akik képesek megcsinálni a nagy dolgokat! 8)
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Kralo
Entrenador del Barça

2009.05.16. 19:55:03

Nem szeretem a kézilabdát, de időtöltésképp meglestem a lányokat, és jó volt szorítani nekik.

Le a kalappal előttük! Sajna nem jött össze és igen voltak hibáik, de nagyszerűen küzdöttek világszínvonalon.
Kovacsics Anikó pedig omg. :)

Bárcsak egyszer újra eljutna erre a szintre a magyar foci is. :(
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.16. 19:44:58

Nagyon sajnálom, hogy kikaptunk. A közepén volt egy mélyrepülés, amiből nem tudtunk kijönni egészen a kettős emberelőnyig, akkor a párharcba visszajöttünk. Volt is 3 megszerzett labdánk, amit egyből visszafújtak a bírók; ezért baromi ideges vagyok! :evil: Ha az nincs, akkor most bajnokok vagyunk, mert 7-st lőni nagyon nehéz, mert nagy az elvárás, van ideje a negatív gondolatoknak feljönnie, hogy elbizonytalanítsák a dobót. Am 3 felső kapufát dobtunk büntetőből, meg egy oldalsót is, ha csak egy picit nagyobb szerencsénk lett volna, akkor nyertünk volna! De nem így lett. Sidney a csapatot meg abszolút nem lehet, bl döntő, tisztes helytállás... Én csak szomorú vagyok :cry:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.16. 19:35:30

jelwaz írta: Varga Tamás!
Tisztelettel megkérlek, hogy ne közöld tényként a véleményed! Jogod van kinyílvánítani meg minden, de ne tegyél úgy, mintha te sz.artad volna a spanyol viaszt, mert rengeteg meglátásod nem helytálló. Megejteni egy hetest lehet ugyanolyan jó döntés, mint meglőni! Gondolom nem kéziztél soha... Ja, és állj oda akkor te...
Úgy gondolom, hogy a véleményem, egy vélemény. Az nem tény, hanem egy szubjektív meglátás. Sajnálom, ha ez szúrja a szemed...

Igen, ezüstérmesek lettünk, de hogyan, milyen körülmények között. A két meccsen kihagytunk 9, azaz KILENC darab hétméterest.
És akkor van olyan fórumer, aki a bírókkal jön.

És jelen esetben, jelen helyzettel kapcsolatban a meglátásom helytálló, ebben biztos vagyok.
És ne azzal gyere, hogy "álljak oda", mert ez szánalmas. Ez olyan, mintha én megkérdezném a kollégámat, hogyan kell megvágni egy fás dugványt. Én is évek óta csinálom ezt, és az illető kézis lány is évek óta gyakorol, edz stb. Herr Anitán pedig látni lehetett, hogy fél.
Igen, a Viborgtól ki lehet kapni, de nem ezen körülmények között. ezt tartom, még ha nem is kéziztem, és nem is értesz velem egyet. Jogodban áll - mint ahogy nekem is véleményt alkotni.

További szép estét! :wink:
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.05.16. 19:27:06

Szégyen és gyalázat, amit műveltek! A Bajnokok Ligája második helyezettje egy magyar csapat! Hatalmas eredmény! Dániában bravúrt hajtottak végre, Magyarországon a papírforma érvényesült. 3 góllal kikapni a Viborgtól nem szégyen, hanem helytállás, egyáltalán nem nevezhető csúfos vereségnek. És még mindig az elveszített Vb döntőn rágódni, meg felemlegetni a múltat... Ezért tartanak előrébb a skandinávok. Itt mindenki vészbagolykodik (tisztelet a kivétrelnek).

Varga Tamás!
Tisztelettel megkérlek, hogy ne közöld tényként a véleményed! Jogod van kinyílvánítani meg minden, de ne tegyél úgy, mintha te sz.artad volna a spanyol viaszt, mert rengeteg meglátásod nem helytálló. Megejteni egy hetest lehet ugyanolyan jó döntés, mint meglőni! Gondolom nem kéziztél soha... Ja, és állj oda akkor te...
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.16. 18:23:15

a magyar kézilabdázónők egy külön faj... (akármennyire is fáj ilyet kimondani...)
ezt nem a dánok nyerték meg, hanem a lányaink bénázták el...
továbbra is hajrá magyarok! (de egyre nehezebb...)
2003ban, mikor a vb döntőn sikerült kikapni +6ról a csigazabálók ellen, akkor azt hittem nincs lentebb, azóta viszont újra meg újra bebizonyítják, h igenis van...
PCsabi
aka Game90

2009.05.16. 18:05:50

Sajnálom a győri csajokat, pedig megérdemelték volna :?

De ennyi hetest nem szabad kihagyni, két meccs alatt 9-et...sajnos a legfontosabb meccseken/pillanatokban nincsenek ott fejben...

Pálingert és Kovacsicsot lehet kiemelni, Hornyáknak viszont annyi esze van, mint egy döglött lepkének...

Este Veszprém - Szeged!
Vujin mégis marad Veszprémben, 3 éves szerződést írt alá. Illetve Terzic is érkezik.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Balinho
Entrenador del Barça

2009.05.16. 18:04:37

Magunk között szólva ez a realitás...

Nincs a csapatnak klasszis átlövője egy sem, Tomori minden meccsen lő 4-5 gólt 16-18 lövésből, rajta kívül senki. Bradeanu meg Amorim nagyon hiányzott. Amúgy nagyon tanácstalanok voltunk az utolsó percekben, az utolsó négy gólunk hetesből született, minden más kísérletünk impotens volt.

Sajnos egy BL-győzelemhez nem elég, ha 5-6 nagy reménység ül a padon. Átlövőjátékunk nagyon halovány és támadásban Spiridon is inkább csak közepes. A szélsőink jók, Pálinger világklasszis, irányító posztján is jól állunk (Kovacsics másodiknak tökéletes lehetett volna). Az ellenfél meg a mai napon sajnos minden csapatrészben ott volt a szeren.

Ezzel együtt roppant bosszantó...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.16. 17:55:28

ezek mind igazak,viszont a legjobb játékos nélkül álltunk ki,meg még volt sérült. egy átlövővel rendelkeztünk (normálissal ,a meccs nagy részén), azért az lett volna a csoda ha megnyerjük, bár így fájóbb az a gond,h közel voltunk még egy ilyen csapattal is.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.16. 17:55:01

Barcagirl24 írta:
socio66 írta:Úristen mekkora lúzerek vagyunk,ez nem igaz.. dettó ugyanaz mint a válogatott..
Ennek a szakkomentátornőnek a hangja meg folyamatosan felbszta az agyam.. :?
...
én nem mondanám hogy lúzerek mert aki ott van a Bl döntőben az nem lúzer ott ment el a meccs hogy rengeteg 7-est kihagytunk :( plusz a birok se kimondottan velünk voltak :evil:
Amelyik csapat hazai pályán kihagy 5 db hétméterest, ne említse meg a bírókat! Semmi gond nem volt velük!
Magunkat vertük meg. Átlövést egyáltalán láttunk a meccsen a győriektől?

Igaza van Mikinek, az átok tovább tart! Örök vesztesek a női kézisek! Talán dr. Kemény Dénessel kellene felvenni a kapcsolatot!

Miki!
Viborgban játszott Görbe? Mégis nyertünk. + Kovacsicz-ot a 25. percben végleg kiállították. Ezt a vereséget csak magunknak köszönhetjük!
Ja, és Radulovics a 60. percben azt a hetest úgy bevarrta volna, hogy feldőlt volna a kapu. Mit ejtegetett? Rossz döntést hozott, mentálisan gyengék a lányok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.05.16. 18:00:46-kor.
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.05.16. 17:52:58

Teljesen megérdemeltük.

Ennyi hetest nem lehet elrontani, ennyi Pálinger védés nem kerülhet az ellenfélhez, ennyi átlövést nem hibázhatunk el...

Katasztrófa, azt hittem, ez a csapat más, de látom, nem. Különösen nem vagyok szurkolója a csapatnak, de természetesen a BL-ben a magyar csapatnak drukkolok. De mondom, így nem lehet.

Az meg már csak hab a tortán, hogy micsoda fejbeli hiányosságok vannak. Konkoly Csaba az időkérésben elmondta, hogy fej felé lőjünk. Első támadás, alulra, félmagasan tartó löketet fog a kapus...

Ehhez nincs mit hozzáfűzni...
.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.16. 17:50:44

socio66 írta:Úristen mekkora lúzerek vagyunk,ez nem igaz.. dettó ugyanaz mint a válogatott..
...
én nem mondanám hogy lúzerek mert aki ott van a Bl döntőben az nem lúzer ott ment el a meccs hogy rengeteg 7-est kihagytunk :( plusz a birok se kimondottan velünk voltak :evil:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.16. 17:50:24

Így még sz.rabb elveszteni...
Meg hát átlövések nélkül nehéz BL-t nyerni.
Master19
Capitá del Barça

2009.05.16. 17:50:18

...
Ne is mond...Engem is nagyon idegesitett már az első meccsen is,de most főleg.Meg,hogy folyamatosan okoskodott :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Master19 2009.05.16. 17:50:34-kor.
Kép
socio66

2009.05.16. 17:48:27

Úristen mekkora lúzerek vagyunk,ez nem igaz.. dettó ugyanaz mint a válogatott..
...
Válasz küldése