Hú,csak Kralo hsze után olvastam el ezt a kommentet,de jobb isKamarilla írta:Továbbra sem nézek kézilabdát. Akármilyen Isten adta lehetőségünk van, nem élünk vele! Ott vagyunk a döntőben, erre 2 ponttal kikapunk! Bőven elég ez a tudat, nem érdekel, hogy milyen játékkal lettünk 2.-ak, 2.-ak lettünk, megint nem nyertünk semmit, egyszer, egyszer a büdös életbe nyernénk már vmit... De nem, továbbra se. Maradok a focinál és szurkolok egy olyan csapatnak, akik képesek megcsinálni a nagy dolgokat!
Sokkal inkább kishitűek.Fecooo írta: egyébként azzal is egyetértek, h valóban nem jó párhuzamot vonni a korábbi döntőkkel... lehetséges, h valóban elátkozott nemzet vagyunk? (erre nem kell válaszolni...erre nem is lehet választ adni...)
ha nem lennék ennyire feldúlva talán egyetértenék veled, DE...!jelwaz írta:Szégyen és gyalázat, amit műveltek! A Bajnokok Ligája második helyezettje egy magyar csapat! Hatalmas eredmény! Dániában bravúrt hajtottak végre, Magyarországon a papírforma érvényesült. 3 góllal kikapni a Viborgtól nem szégyen, hanem helytállás, egyáltalán nem nevezhető csúfos vereségnek. És még mindig az elveszített Vb döntőn rágódni, meg felemlegetni a múltat... Ezért tartanak előrébb a skandinávok. Itt mindenki vészbagolykodik (tisztelet a kivétrelnek).
Úgy gondolom, hogy a véleményem, egy vélemény. Az nem tény, hanem egy szubjektív meglátás. Sajnálom, ha ez szúrja a szemed...jelwaz írta: Varga Tamás!
Tisztelettel megkérlek, hogy ne közöld tényként a véleményed! Jogod van kinyílvánítani meg minden, de ne tegyél úgy, mintha te sz.artad volna a spanyol viaszt, mert rengeteg meglátásod nem helytálló. Megejteni egy hetest lehet ugyanolyan jó döntés, mint meglőni! Gondolom nem kéziztél soha... Ja, és állj oda akkor te...
Amelyik csapat hazai pályán kihagy 5 db hétméterest, ne említse meg a bírókat! Semmi gond nem volt velük!Barcagirl24 írta:én nem mondanám hogy lúzerek mert aki ott van a Bl döntőben az nem lúzer ott ment el a meccs hogy rengeteg 7-est kihagytunksocio66 írta:Úristen mekkora lúzerek vagyunk,ez nem igaz.. dettó ugyanaz mint a válogatott..
Ennek a szakkomentátornőnek a hangja meg folyamatosan felbszta az agyam..![]()
...plusz a birok se kimondottan velünk voltak
én nem mondanám hogy lúzerek mert aki ott van a Bl döntőben az nem lúzer ott ment el a meccs hogy rengeteg 7-est kihagytunksocio66 írta:Úristen mekkora lúzerek vagyunk,ez nem igaz.. dettó ugyanaz mint a válogatott..
...
Ne is mond...Engem is nagyon idegesitett már az első meccsen is,de most főleg.Meg,hogy folyamatosan okoskodottsocio66 írta:Úristen mekkora lúzerek vagyunk,ez nem igaz.. dettó ugyanaz mint a válogatott..
...