Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Grand Slam-eken nincs rovidítés az utolsó szettbenS.Agüero írta:Nézem, de ez, h van, h 7-7 aztán meg 8-7???csdewl írta:Nalbandian - Hewitt meccs nagyon jó, aki tudja nézze!
Nem úgy van h max 7-6 lehet?
A teljesítményével nem tud kitűnni ezért a dumájával próbál. Ő is szépen befog állni a sorba és simán kikap Wladimirtól.Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... ak-2059944
Most komolyan...![]()
![]()
![]()
Én elhiszem hogy az ökölvívók nagyképűek, meg már szinte alapkövetelmény, hogy a meccsek előtt oda vissza menjenek az odaszólogatások. De ennek mi értelme van? Ezzel csak magát járatja le. Akkor is ha ezek az Ő gondolatai, akkor is ha ezt mondatja vele a menedzsmentje. Klicsko minden bizonnyal ezen szavak hallatán jól összekakálta magát, és nem is fog merni kiállni ellene. Pont olyan az ukrán...
Nem, egyik sem magyar. Lacko szlovák, Simon pedig francia.S.Agüero írta:Ez a lacko magyar aki Fed ellen játszik![]()
![]()
Mikor kezdődik egyébként az Aus Open?
Meg látok meg egy magyart Simont ott Roger felett.
[1] Nadal vs Daniel
Qualifier vs Gimeno-Traver
Tomic vs Chardy
Falla vs [31] Lopez
[20] Isner vs Serra
Stepanek vs Qualifier
Machado vs Giraldo
Qualifier vs [15] Cilic
[10] Youzhny vs Ilhan
Qualifier vs Anderson
Qualifier vs Phau
Chela vs [22] Llodra
[27] Nalbandian vs Hewitt
Berankis vs Matosevic
Russell vs Ebden
Nieminen vs [7] Ferrer
------------------------------------------------
[4] Soderling vs Starace
Qualifier vs Qualifier
Istomin vs Qualifier
Mello vs [30] Bellucci
[24] Gulbis vs Becker
Dolgopolov vs Kukushkin
Seppi vs Clement
Petzschner vs [13] Tsonga
[11] Melzer vs Qualifier
Ball vs Riba
Sela vs Del Potro
Qualifier vs [21] Baghdatis
[32] Garcia-Lopez vs Berrer
Schwank vs Mayer
Marchenko vs Ramirez Hidalgo
Beck vs [5] Murray
-------------------------------------------------
[6] Berdych vs Qualifier
Kohlschreiber vs Kamke
Harrison vs Mannarino
Qualifier vs [28] Gasquet
[23] Davydenko vs Mayer
Fognini vs Nishikori
Zverev vs Tipsarevic
Schuettler vs [9] Verdasco
[14] Almagro vs Qualifier
Andreev vs Volandri
Qualifier vs Paire
Luczak vs [17] Ljubicic
[29] Troicki vs Tursunov
Dabul vs Qualifier
Karlovic vs Dodig
Granollers vs [3] Djokovic
---------------------------------------------------
[8] Roddick vs Hajek
Przysiezny vs Kunitsyn
Berlocq vs Haase
Benneteau vs [26] Monaco
[19] Wawrinka vs Gabashvili
Qualifier vs Golubev
Gil vs Cuevas
De Bakker vs [12] Monfils
[16] Fish vs Hanescu
Robredo vs Devvarman
Stakhovsky vs Brands
Kubot vs [18] Querrey
[25] Montanes vs Brown
Andujar vs Malisse
Lu vs Simon
Lacko vs [2] Federer
Veszélyes dolog azért. Sztem ha egy közepes ugró zsűritávolság közelében ugrik, akkor abszolút jogos, h lejjebb mennek. Gondolj bele, akkor Morgensternék kiugranának a világból. Larinto is csúnyán pórul járt Garnisch-ban, vagy ott volt Planicán 2005-ből Ahonen híres 240 méteres ugrása. Ezek után érthető, h miért rettegnek ennyire a zsűritávolság feletti ugrásoktól. Túl nagy a felelősségük, h valami történik a versenyzővel őket veszik elő.bowlinggolyo írta:Nem tudom h innen kinézi a síugrást de szerintem Knézynek teljes mértékben igaza van ez az egyetlen olyan sportág ahol mesterségesen lent tartják az eredményeket azzal,hogy ha valaki túl ugorja a zsűri távolságot már viszik le a beülőt és csak kompenzációs pontokat adnak érte ha meg nem ugranak jókat vissza már nem viszik a beülőt![]()
Nagyon sajnálom h ez a sportág ide sodródott.Én nem ezért szerettem meg kis koromban és nem ezért néztem mindig h ne legyenek újabbnál-újabb rekordok és ilyen pontokon múljon h ki nyer és ki veszít
Teljesen igazad van.bowlinggolyo írta:Nem tudom h innen kinézi a síugrást de szerintem Knézynek teljes mértékben igaza van ez az egyetlen olyan sportág ahol mesterségesen lent tartják az eredményeket azzal,hogy ha valaki túl ugorja a zsűri távolságot már viszik le a beülőt és csak kompenzációs pontokat adnak érte ha meg nem ugranak jókat vissza már nem viszik a beülőt![]()
Nagyon sajnálom h ez a sportág ide sodródott.Én nem ezért szerettem meg kis koromban és nem ezért néztem mindig h ne legyenek újabbnál-újabb rekordok és ilyen pontokon múljon h ki nyer és ki veszít
Gratulálok neki, nem semmi, h 31 évesen tornát tudott nyerni. Ez a WTA ranglistán is jókora előrelépést jelent, akár a legjobb 50 közé is bekerülhet.Szép volt.fcbarca0827 írta:Látom azt senki nem említette meg, hogy Arn Gréta nyerte az aucklandi tenisztornát, többek között Sharapova legyőzésével...Gratula!
Persze,igazad van,GRAT. Grétának,csak az a baj,hogy ő már nem fog Navratilovás pályafutást befutni,de kétségkívül a tornát ő nyerte meg!fcbarca0827 írta:Látom azt senki nem említette meg, hogy Arn Gréta nyerte az aucklandi tenisztornát, többek között Sharapova legyőzésével...Gratula!
Ah, magyar versenyző is van?ozsimiki írta:
Rafa meccse ezután kezdődik Gulbis ellen, tegnap megszenvedett Lacko ellen
ha összejött volna a Taylor-Barnevald döntő, akkor megtettem volna a jobb minőség érdekében, de mint írtam, rojadirectarol szedem az általában sopcast linket, pdc-n csak olvasom a híreket, összefoglalókat, meccsek mikor lesznek stb. Közbe most volt az U-21es döntő ha jól láttam, csak végére kapcsolódtam be, hát, érdekes arcok voltakMessithebest írta:kennyke04 írta:http://www.pdc.tv/page/Home leginkább itt, meg rojadirecta-n szedem a linkeket nagyrészt. Nem is értem miért nem adja a Sport TV legalább ismétlésben/csúsztatásban, merthát igaz ami igaz, spanyol fordulót rendeznek, de utána is leadhatnák bártan, főleg, hogy a netes közvetítésbe is látom, sport1 a lógó szóval anya-cég szerű lenne...
Te fizetsz azért hogy nézd? A pdc.tv-n legalábbis így vettem le.
kennyke04 írta:http://www.pdc.tv/page/Home leginkább itt, meg rojadirecta-n szedem a linkeket nagyrészt. Nem is értem miért nem adja a Sport TV legalább ismétlésben/csúsztatásban, merthát igaz ami igaz, spanyol fordulót rendeznek, de utána is leadhatnák bártan, főleg, hogy a netes közvetítésbe is látom, sport1 a lógó szóval anya-cég szerű lenne...