USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
messideco
Presidente del Barça

2013.02.08. 06:47:23

Petr Mrazek

A Detroit kapusa ezt a funky sisakot viselte tegnap :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.07. 23:26:39

Tocy írta:
Na de ma kinek szurkoljak? Boston-Lakers, a két legutáltabb csapatom most :D
Szurkolj annak, hogy legyen tömegverekedés, s tiltsanak el minden játékost a szezonra :mrgreen: Problémád megoldva :P

szerk: közben megvannak keretek s az ügyességi versenyek játékosai.

Celeb meccsen:

This year’s rosters include celebrities from film, TV, and music. Reigning 2012 Sprit NBA All-Star Celebrity Game MVP Kevin Hart (“Real Husbands of Hollywood”), will look to defend his title alongside stars like Grammy (r) Award-winner Ne-Yo (R&B/pop star); Nick Cannon (“Real Husbands of Hollywood”); Josh Hutcherson (The Hunger Games); Trey Songz (R&B Singer/Actor); Usain Bolt (Olympic Gold Medal Sprinter); Arne Duncan (Secretary of Education); Terrence Jenkins (“E! News,” Anchor); Common (Rapper/Actor); John Schriffen (ABC News Correspondent); Ryen Russillo (ESPN Host);

NBA Legends Dikembe Mutombo (eight-time NBA All-Star), Clyde Drexler (ten-time NBA All-Star), Sean Elliott (two-time NBA All-Star), and Bruce Bowen (NBA legend); WNBA stars Tamika Catchings ( Indiana Fever) and Maya Moore (Minnesota Lynx). Queen Latifah (Rapper/Singer/Actress) and Samantha Harris (TV Host) will be the assistant coaches.

Harden és Westbrook a két edző

Zsákolón:
Jeremy Evans, Kenneth Faried, Terrence Ross, Eric Bledsoe, Gerald Green, James White
Elég erős a mezőny :P

Tripladobón:
Paul George, Kyrie Irving, Steve Novak, Ryan Anderson, Matt Bonner, Stephen Curry

Taco Bells ügyességi verseny:
Jrue Holiday, Jeff Teague, Brandon Knight, Damian Lillard, Jeremy Lin, Tony Parker

Szokásos összeállított csapatverseny:
Eastern Shooting Stars Teams: Team Bosh: Chris Bosh, Dominique Wilkins, Swin Cash | Team Lopez: Brook Lopez, Muggsy Bogues, Tamika Catchings
The West team will features the likes of NBA players (and former teammates) James Harden and Russell Westbrook, WNBA players Maya Moore and Tina Thompson and NBA Legends Sam Cassell and Robery Horry.

Ugye már nincs újonc-másodéves csata, hanem Barkley és Shaq választ, ezt hozták össze:

Shaq: Lillard, Irving, Drummond, Thompson, Barnes, Parsons, Waiters, Kidd-Gilchist, Zeller, Kemba
Barkley:Anthony Davis, Faried, Leonard, Beal, Rubio, Thompson, Vucevic, Knight, Thomas, Shved

Sokak nagy örömére, gyakorlatilag Irving mindenhol ott van :P

Na és akkor most az örökrangadó :D
Ahogy várható volt DH12 is a parketten.

With his 25,000 points, 10,000 boards, 5,000 assists 1,500 blocks and steals, Kevin Garnett joins...no one. He’s all alone.
Második negyedben sikerült váltani, s most már állandósulni látszik a 10 közte :D
Inside trax-nél bejátszották, hogy KG-t ünnepli a közönség meg minden, majd utána Doc-Kobe párbeszédet, mikor Doc megkérdezte Bryantet neked hány pontod van :lol:
Zseniálisak ezek a belső hangok.
Doctól a kedvencem mikor odament valamelyik ellenfélhez aki a földön feküdt, s kérdezte hogy van, s mondta hogy ő nem igazi doktor ám :D
http://www.youtube.com/watch?v=y-RMAH-iW7I

Garnett amúgy "oktat"(pedig fault gondokkal indult), megint elkezdte szedni a piruláit, óriási javulás látható a játékában.37 éves lesz ?? Ugyan már.
Ez a 25.000 ezres átlépése:
http://www.youtube.com/watch?v=-kYhzuEXHA0

Kép

58-44 ide a félidő, jól védekezünk, s mennek a betörések elől jól jár a labda szétszedjük a taviakat a festékben, PP remekül játszik, Green is óriási lökést jelentett a padról, de szinte mindenki nagyon odateszi magát.Bryant nagyon jól indult, de szép lassan belefásult, Nash próbálja mozgatni a Lakerst 1-2 P&R be is jött, Jmison betalát de igazából eléggé szanaszét a Lakers, Howard meg inkább fék, büntetőzése katasztrófa, annyi pozitívum, hogy csomó faltot kaptunk rajta, ezért ült pl Garnett is.

Lee hatalmasat melózik Bryanten, de ez a kis sunyi kopasz 24es mindent bedob :D Gyakorlatilag jobban nem lehet védekezni 1-1-ben és a nyakán hátraugorva, elhajlósan utolsó mp-kben állandóan berakja.Azért nem semmi ős nem így jó pár évesen.
De végig 1-1znek, ez azért egy idő után kevés lesz, s Bryant meg rohadt nehéz dobásokat vállal, eddig sikeresen.

Na PP is elkezdett még rátenni egy lapáttal, remekül játszunk.

KIVÉGZÉS!!!
Utolsó 14et zsinórban bedobtuk, Bryantnek már nem mennek a dobások, lakers védekezés 0, extázisban PP meg a többiek, Green megint Top esélyes hátulról való blokkjával, egészen elképesztően rohadt jól játszunk :mrgreen:
95-69 a 3ik végén ide, brutál módban a csapat, Garden meg ég akkora a hangzavar :D

Meg kell köveznem magam, várható volt, hogy Rondo nélkül más lesz a játék, egymást fogjuk kiszolgálni, s nem 1 ember felel "mindenért" egyszerűen a mostani felállás s támadás sokkal intenzívebb, pörgősebb, kiszámíthatatlanabb, jobb.
Paradox módon Rondo kiesése jobbá tette a támadást, főleg hogy nem húzódnak annyira be.
Nem kell ebből arra következtetni, hogy Rondot el kellene cserélni, mert azért továbbra is azt tartom a Po-ban már azért kellene, meg a győzelmi sorozat közben is volt meccs ahol nagyon kellett volna valaki aki az egészet összerántja, de jelenleg Rondo nélkül jobb a Celtics mint vele, sokkal improvizatívabb, védekezéssel eddig sem volt gond, s Rondoval is ment a figura, de most gyakorlatilag 6-7-8 passz egy támadás, s bumm.
Nincs semmiféle nyomás a csapaton, PO-ba jutás a cél és ennyi, szívből küldi mindenki öröm nézni, ugrásszerűt javultunk támadásban.Rondo kivételes irányító képessége mellett nem jön ki hogy mások képességeiben több van, mint csak bedobni a lepasszt.
Rondo központú támadás nem volt ennyire hatékony mint a mostani.Régi alapokban viszont Rondo remekül működött, az ideiben összességében jobb nélküle a dolog, túl Rondos volt a támadás.

Úgyhogy essen mindenki nekem, hogy na ugye :lol:

116-95 a vége ide, parádésat játszott a csapat, ráadásul b2b meccsen, ilyenre se sűrűn van példa :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.07. 23:12:55

Cumbee írta:Smith és Howard esete azért szvsz teljesen más. Smith gyakorlatilag a karrierjéért játszik, Howard meg a karrierjéért nem játszik. Smith, ha most kihagyna egy hónapot, utána már nem biztos, hogy vissza tudná verekedni magát a rotációba, később meg ki tudja mi lenne vele, Howard edig nyáron úgy is megkapja majd a max szerződését valahol, ha innentől kezdve már nem lép pályára. Ráadásul a nyilatkozataiból az jön le számomra, hogy neki az a nagy parája most, hogy ha tovább játszik a sérülésével, akkor esélyt ad rá, hogy úgy rásérül, hogy az a későbbi karrierjére is kihathat.

Chalmers-t én meg sosem tartottam túl nagy számnak. Ezekben az időkban, ahol minden fáról 1-2 kiemelkedő irányító lóg mókás, hogy pont a heat-nek nem jutott 1 sem. És ezzel Cole-ról is elmondtam mindent.:D Nem rossz a srác, tud lendületet hozni a padról, de szvsz olyan butaságai vannak időnként, ami egy ilyen csapatban nem kellene. Ráadásul szvsz a képességeit tekintve sem kiemelkedő,(Nem látom benne, hogy bármikor is igazán meghatározó játékos lehet) szal szerintem még azt sem lehet rá mondani, hogy érdemes megvárni, míg kiforrja magát. De legalább olcsó, ami nagy pozitívum egy ilyen felépítésű csapatnál és hasznos is, csak szerintem nem igazi kezdő szint.:D
A Birdman miatt viszont megkövetlek Tocy, egyelőre tényleg nagyon hasznosan játszik, más kérdés, hogy ha kakiban lesz a csapat, nem ő lesz az aki kihúzza a többieket a csávából, de mondjuk nem is ezért lett idehozva.
Igen, Smith-Howard ügyben igazad van. Csak én valahogy mindig nehezen fogadom el, amikor egy sportember, aki ennyit keres, így álljon hozzá. De hát abban van ráció, amit írsz.

Cole-nak én adnék lehetőséget, nem 15-20 percet a tartalékokkal, hanem 25-28-at Jamesékkel, aztán meglátjuk mire lenne képes. Így, hogy hol ennyit játszik, hol az ennyinek a felét, hol kap 8 dobást, hol 1-et, nem is játszhat jól szerintem. Abszolút semmire nem használjuk gyakorlatilag, egyszer nem kap zárást pl ( Chalmers igen... ), viszont amikor utolsó mp-s dobás van, akkor megkapja, hogy ne másnak romoljon a dobószázaléka. Szóval én beraknám Chalmers helyére, az ő perceivel, az ő szerepével, amihez a mentalitásával, a kőkemény, agresszív védekezésével szerintem tudna hozzátenni. Bár ez ugye most nem nagy szó, Chalmers játékát látva. Ha érezne egy kis bizalmat, meg lenne a szerepe csapaton belül konzisztensen, akkor talán ő is hozná magát. Lehet, hogy nem, de egy próbát megér, jelenleg bukni nem tudunk vele...

Na de ma kinek szurkoljak? Boston-Lakers, a két legutáltabb csapatom most :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.07. 23:06:24

Bob_Marley írta:
csababarca írta:Az éjjeli Boston-LA a sport tv-n eredeti kommentátoros lesz, vagy magyar közvetítés lesz?
Tuti eredeti, NBA sosincs magyar kommentárral csak ha "délutáni" meccs van, vagy Karácsony.
Akkor nem maradok fent, élvezhetetlen számomra az amcsi kommentár.
Ahogy nézem fél5-től ismétlik,az lesz az enyém,úgy érzem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.07. 23:02:42

csababarca írta:Az éjjeli Boston-LA a sport tv-n eredeti kommentátoros lesz, vagy magyar közvetítés lesz?
Tuti eredeti, NBA sosincs magyar kommentárral csak ha "délutáni" meccs van, vagy Karácsony.

TNT-s közvetítések mindig jók, csak könyörgöm ne Dick Stockton legyen, az az ember már "halott" :lol: Olyan unalmasan ebszél, hogy elalszok rajta, s akkor Chris Webbert sem lesz ő a Dick féle csapatban van benne, C-Webb meg utálja a Bostont s állandóan teszi a megjegyzéseket, főleg Garnettre, gondolom meg van benne a tüske hogy KG-nek összejött a bajnoki cím :P

De bárki is lesz, jó meccset várok, s természetesen BEAT LA

Kép
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.07. 22:51:45

Az éjjeli Boston-LA a sport tv-n eredeti kommentátoros lesz, vagy magyar közvetítés lesz?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.07. 20:04:49

Cumbee írta:Smith és Howard esete azért szvsz teljesen más. Smith gyakorlatilag a karrierjéért játszik, Howard meg a karrierjéért nem játszik. Smith, ha most kihagyna egy hónapot, utána már nem biztos, hogy vissza tudná verekedni magát a rotációba, később meg ki tudja mi lenne vele, Howard edig nyáron úgy is megkapja majd a max szerződését valahol, ha innentől kezdve már nem lép pályára. Ráadásul a nyilatkozataiból az jön le számomra, hogy neki az a nagy arája most, hogy ha tovább játszik a sérülésével, akkor esélyt ad rá, hogy úgy rásérül, hogy az a későbbi karrierjére is kihathat.
Ezzel teljesen egyet értek!
Valahol itt lehet a megoldás erre, s azért hozzáteszem nagyon halkan, hogy egyszerűen mókuskerék az idei Lakers szezonja, mert Howardot, Nasht is erőltetni kellett folyamat, s hamarabb pályára küldeni, mintsem talán a józan ész ezt diktálta volna, Bryantet 40 perceket játszatni, Gasol is "kikészíteni" mert az eredmények nagyon nem jöttek, s ami még fontos, hogy a Lakers cserepad nélkül játszik gyakorlatilag, még megmentette őket, hogy Clarkot összekalapálták, ő meg brahiból játszik küzd hajt, megtesz mindent.
Szóval ebbe az egész Howard mizériába ez is beletartozik, hogy ki se tudja pihenni a sérülést, hátával is hamarabb kellett játsszon, s állítása szerint az is továbbra is rakoncátlankodik.
Nehéz elképzelni, hogy ne jusson be a PO-ba a Lakers, de már egyre kisebb a sansz rá, azért Kobe passzai mellé hozzájön (végre legalább rájött, hatalmas pacsi neki, a játékáért mostanában) hogy kezd elmenni a lába, s közel sem tud olyan hatékonyan dolgozni mint szezon előtt, múltkor olvastam valami statisztikát, hogy talán a legutóbbi 20 hármas kísérletéből 1 ment be.
Érzésem szerint a Lakerst 1 kisebb-nagyobb sérülés választja el attól, hogy véglegesen kiessenek,s ilyen terhelés mellett nem tudom hogy túl tudnak-e élni még 35-40 meccset sérülés nélkül.

Ma meg KG reméllem hasonlóan fog "harapni"
Kép
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.07. 19:12:08

Smith és Howard esete azért szvsz teljesen más. Smith gyakorlatilag a karrierjéért játszik, Howard meg a karrierjéért nem játszik. Smith, ha most kihagyna egy hónapot, utána már nem biztos, hogy vissza tudná verekedni magát a rotációba, később meg ki tudja mi lenne vele. Howard pedig nyáron úgy is megkapja majd a max szerződését valahol, ha innentől kezdve már nem lép pályára, akkor is. Ráadásul a nyilatkozataiból az jön le számomra, hogy neki az a nagy parája most, hogy ha tovább játszik a sérülésével, akkor esélyt ad rá, hogy úgy rásérül, hogy az a későbbi karrierjére is kihathat.

Chalmers-t én meg sosem tartottam túl nagy számnak. Ezekben az időkban, ahol minden fáról lóg 1-2 kiemelkedő irányító, mókás, hogy pont a heat-nek nem jutott 1 sem. És ezzel Cole-ról is elmondtam mindent.:D Nem rossz a srác, tud lendületet hozni a padról, de szvsz olyan butaságai vannak időnként, ami egy ilyen csapatban nem kellene. Ráadásul szvsz a képességeit tekintve sem kiemelkedő,(Nem látom benne, hogy bármikor is igazán meghatározó játékos lehet) szal szerintem még azt sem lehet rá mondani, hogy érdemes megvárni, míg kiforrja magát. De legalább olcsó, ami nagy pozitívum egy ilyen felépítésű csapatnál és hasznos is, csak szerintem nem igazi kezdő szint.:D
A Birdman miatt viszont megkövetlek Tocy, egyelőre tényleg nagyon hasznosan játszik, más kérdés, hogy ha kakiban lesz a csapat, nem ő lesz az aki kihúzza a többieket a csávából, de mondjuk nem is ezért lett idehozva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.02.07. 23:58:19-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.07. 18:42:16

Bob_Marley írta:Azért Howardot részben megvédeném, mert ő a darálóban kénytelen játszani, Bryantnek igen ugyanúgy voltak sérülései játszott minden, de Howardra két ember megy hogy kizárja pattanónál akkora benga, s folyamat a vállát éri a terhelés.Egy guard mindennel eltud evickélni kint a "mezőnyben" de mikor már az fáj, hogy felemeled a karod plusz még ketten vannak a nyakadban s ütnek-vágnak a válladra, hátadra azazért picit más tészta.
Jason Smith is lehet elevickél, de ő nem is megy pattanózni :D
Megnéztem per 36ban sem érné el az 8 pattanót, ő is kint álldogál aztán dobálja a tempóit.
Szóval azért kicsit másabb a helyzet, s ebből a szempontból Howardnak ideális ellenfelek vagyunk, nálunk úgyse megy senki pattanózni :mrgreen:

Ray Allenre meg az egész Heatre azt tudom írni, ALAPSZAKASZ, ez nem mentség mindenre, de egy ilyen veterán játékos, aki ezer csatát megélt, a PO-ra tartogatja minden tudását, az igazi versenyló is a derbin futja a jó időt (A'la Török Péter) Allen majd mikor kell odafogja szúrni azokat a szívbe markoló triplákat, meg mikor kell rábízzák az utolsó nagy dobást, addig elcsoszog az alapszakaszban.Chalmers meg érdekes viszont, lehet "jól lakott" ? Nyilván nem TOP 5 irányító, mint ahogy vallja :D de én azért őt egy jó képességű srácnak tartom, nem értem mi van vele, de botrány tényleg amit meccsek óta "letesz az asztalra", talán nincs meg benne az a tűz, hogy megint nyerjen.Azért tavaly a PO-ban kifejezetten jó volt, de meg se közelíti azt a teljesítményt.
Smith is leszed 4 pattanót 17 perc alatt még így is, amiből 1,5 támadó. Megy ő becsülettel, és ez a hozzáállás hiányzik Howardból. Nyilván nem egy kaliber a két játékos, de hozzáállásuk, mentalitásuk nem Howard mellett szól...

Allen igen, én is ebben bízok, de azért bennem van a szorongás, hogy mi lesz vele, mert nagyon kellene az agresszív játéka, amit a Boston elleni mindkét meccsen tudott hozni.

Chalmers vicc, tavaly a PO-ban sem volt jó, volt mjuk 3-4-5 meccse, ami jó volt, közte egy nagy meccsel a döntőben. Azért van ebben a csapatban egy Chris Bosh, aki kicsit többet tett le az asztalra, és ő gürizik, megy mindenért, küzd, hajt, vagy egy Shane Battier, vagy egy Mike Miller, akkor nehogy már egy ilyen Chalmers ne akarja odatenni magát. Ki lehetne használni, hogy James és Wade kevesebbet vállal, lehetne villantani, főleg contract yearben...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.07. 18:33:46

Azért Howardot részben megvédeném, mert ő a darálóban kénytelen játszani, Bryantnek igen ugyanúgy voltak sérülései játszott minden, de Howardra két ember megy hogy kizárja pattanónál akkora benga, s folyamat a vállát éri a terhelés.Egy guard mindennel eltud evickélni kint a "mezőnyben" de mikor már az fáj, hogy felemeled a karod plusz még ketten vannak a nyakadban s ütnek-vágnak a válladra, hátadra azazért picit más tészta.
Jason Smith is lehet elevickél, de ő nem is megy pattanózni :D
Megnéztem per 36ban sem érné el az 8 pattanót, ő is kint álldogál aztán dobálja a tempóit.
Szóval azért kicsit másabb a helyzet, s ebből a szempontból Howardnak ideális ellenfelek vagyunk, nálunk úgyse megy senki pattanózni :mrgreen:

Ray Allenre meg az egész Heatre azt tudom írni, ALAPSZAKASZ, ez nem mentség mindenre, de egy ilyen veterán játékos, aki ezer csatát megélt, a PO-ra tartogatja minden tudását, az igazi versenyló is a derbin futja a jó időt (A'la Török Péter) Allen majd mikor kell odafogja szúrni azokat a szívbe markoló triplákat, meg mikor kell rábízzák az utolsó nagy dobást, addig elcsoszog az alapszakaszban.Chalmers meg érdekes viszont, lehet "jól lakott" ? Nyilván nem TOP 5 irányító, mint ahogy vallja :D de én azért őt egy jó képességű srácnak tartom, nem értem mi van vele, de botrány tényleg amit meccsek óta "letesz az asztalra", talán nincs meg benne az a tűz, hogy megint nyerjen.Azért tavaly a PO-ban kifejezetten jó volt, de meg se közelíti azt a teljesítményt.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.07. 18:09:06

A Boston Rondo sérülése óta nem kapott ki, a Lakers meg Howardé óta talán :D Nagy meccs lesz :D

Jason Smith amúgy nagyon nagy, hogy ezzel a sérüléssel együtt játszik ( nem is rosszul... ), a srácban én látok fantáziát amúgy is. Howard meg nevetséges, CR semmi hozzá képest hisztiben. Mondjuk az fix, hogy ütni-vágni fogja mindenki egyrészt mert tudják hogy sérült félig, másrészt meg mert nem tud büntetőzni.

Azt viszont valaki magyarázza el, hogy mi történt Ray Allennel. Borzasztóan vártam, aztán még ezt a várakozásomat is túlteljesítette, de az utóbbi időben Chalmers-szel vetekszik a teljesítménye. Volt egy 0 pontos meccs, utána rögtön egy 1 pontos, most megint 1/8 mezőnyből...egyszerűen nem értem. Egyetlen dobást sem lehet rábízni, védekezésben elkésik, elcsúszik, a labdajáratásban, mozgásban jó, aztán ennyi. Azt nem hiszem el, hogy elfáradt, 25 perceket játszik, akkor sincs éppen túlterhelve...

Ha már Chalmers. Ahogy Cole pályára lép, zongorázni lehet a különbséget. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy mit is akarunk tőle. Ennél az is jobb lenne, ha Miller kezdene ott, vagy akárki, de ha már van egy Cole-unk, miért nem ő játszik? Tavaly is, amikor ő került be, Chalmers hirtelen összekapta magát. Amúgy most Battier tért észhez, remélem innentől kezdeni fog, tavaly is akkor lett spíler amikor bekerült Haslem helyett.

Mondjuk én már nagyon szeretném a Cole-Wade-James-Bosh-Andersen kezdőt 8) :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.07. 17:29:11

Bob_Marley írta:
kanty írta: Amúgy nem akarok a jobbik LA-i csapatról beszélni, de szerintem nagyon elverik a keltákat. 8)
Igazából ebben csak 2 dolog nem igaz, jelenleg a Clippers magasan jobb, meg nem biztos hogy nagyon elvertek minket de ki tudja.
Kicsit komolyra fordítva. Nekünk nagyon kellene Howard. Mert egy Sacréval nem lehet mit kezdeni, Garnett fickándozni fog mellette. Legalább mehet a small ball, Kobe SF-ben. Nagyon kell most már minden győzelem és ez amúgy is presztízs, akkor is, ha alapszakaszról van szó.
De tuti nyerünk. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.07. 17:23:34

kanty írta: Amúgy nem akarok a jobbik LA-i csapatról beszélni, de szerintem nagyon elverik a keltákat. 8)
Igazából ebben csak 2 dolog nem igaz, jelenleg a Clippers magasan jobb, meg nem biztos hogy nagyon elvertek minket de ki tudja.Értettem az iróniát amúgy :D
Az viszont biztos, mi ezer éve nem vertük meg a Lakerst alapszakaszban, talán most ez az átok végre véget ér, bár a PO-ban meg általában a Celtics megveri a Lakerst és az a lényeg, mondjuk idén tuti nem fog találkozni ez a 2 csapat. :D

Teletovicot meg nem hiszem el, ez most komoly, hogy vágott 3 homályt :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.07. 17:15:22

Game90 írta:
A New Orleans Hornets erőcsatára, Jason Smith december 12-e óta ugyanolyan vállsérüléssel küszködik, mint Dwight Howard. A kosaras saját elmondása szerint egyes napokon nem annyira problémás a dolog, máskor azonban igen, ráadásul folyamatosan rásérül a testrészre, úgyhogy valószínűleg nyáron megműtteti magát. A játékos elmondta, hogy játszik, amíg tud, bár állandó fájdalmai vannak a meccseken, de nem nagyon tud mit csinálni, amíg kés alá nem fekszik. Szerinte az a lényeg, hogy a lehető legjobban odafigyeljenek erre, minden nap megkapja a kezelését nap elején és nap végén is. Smith szerint jobb lábmunkával kell dolgoznia jelenleg, kevesebbet használhatja a karját védekezésben.
Kobe burkoltan meg is említette, hogy térjen vissza vagy bajok lesznek.
Amúgy nem akarok a jobbik LA-i csapatról beszélni, de szerintem nagyon elverik a keltákat. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2013.02.07. 17:02:28

Teletovic :mrgreen: :
http://youtu.be/bhW3fz_xpcI
Egymás után két homály, aztán mintha mi sem történt volna, minden szívfájdalom nélkül beleáll egy triplába...ami természetesen szintén homály lett :lol: :lol: Szóval sorozatban 3 Nets támadás fejeződött be Teletovic homállyal, grat neki.

A New Orleans Hornets erőcsatára, Jason Smith december 12-e óta ugyanolyan vállsérüléssel küszködik, mint Dwight Howard. A kosaras saját elmondása szerint egyes napokon nem annyira problémás a dolog, máskor azonban igen, ráadásul folyamatosan rásérül a testrészre, úgyhogy valószínűleg nyáron megműtteti magát. A játékos elmondta, hogy játszik, amíg tud, bár állandó fájdalmai vannak a meccseken, de nem nagyon tud mit csinálni, amíg kés alá nem fekszik. Szerinte az a lényeg, hogy a lehető legjobban odafigyeljenek erre, minden nap megkapja a kezelését nap elején és nap végén is. Smith szerint jobb lábmunkával kell dolgoznia jelenleg, kevesebbet használhatja a karját védekezésben.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.07. 03:38:56

Na jó hát ha Garnett elindul így majd 37 évesen azért még mindig nehezen állítják meg :D
99-95re sikerült behúzni, utolsó negyedre lehúztuk a rolót, na meg a kicsi Barbosa is belelendült, KG meg eldöntötte.
Annyira azért nem vagyok boldog a meccset látva, de a W megvan, s a végén azért nagyot küzdöttünk.Hatan is elérték a 10 pontot, s még azt is eltudtuk "viselni" hogy PP elég gyöngén játszott.
Holnap örök rangadó otthon, jó lenne a megtépázott sárga-lila vadba még egyet beledöfni :lol:

Cats szép verést kapott :? A Wizards viszont a NY-ot is megverte, hihetetlen, hogy a nagyok ellen nyernek állandóan :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.02.07. 02:35:42

Na, nekem ennyi volt mára, pedig jó kis meccs ez a Pacers - 76ers. Viszont miért nincs boxscore a meccsről? Se nba.com, se espn, se yahoo-s stattracker.

Justin Phan ‏@jphanned
Kobe, Dwight, Pau, and Nash have all been healthy for just 17 of the Lakers' 49 games. Ravaged by injuries.

Ez így most nagyon nehéz lesz a Lakers-nek. Howard, Clark, Jamison, Sacre PF/C rotáció nem egy életbiztosítás, főleg, hogy Howard bármikor kihagyhat 1-2 meccset. Érdemes lenne bepróbálkozniuk Kenyon Martin-nál. Kobe meg ismét nyomathatja majd a 40+ perces meccseket, hogy legyen valami sanszuk meccseket nyerni. Teljesen ki lesz facsarva az ember.
Sanama írta:mit csinált kobe bostonban ? :D
:arrow:
Bob_Marley írta:Gondolom draft előtti workouton volt anno nálunk :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.07. 00:36:03

Az kemény ha Gasol is megsérült (6-8 hét az baráti) így azért tényleg bajban a Lakers, mondjuk kicsit örülök, hogy akkor val holnap nem egy megoldhatatlan magas állománnyal jönnek Bostonba :D Mondjuk akkor Howard tuti játszik, teletömik injekcióval, meg érzéstelenítővel, gyakorlatilag nincs magas embere a Lakersnek.(Sacret vegyük innen ki, Scal is jobb :P )
Howard szerintem nem dobja be a törülközőt, de gyakorlatilag ő "használhatatlan", ellenfelek is tudják, hogy fáj a válla, háta mindene, ütik vágják bent.Iszonyat érdekes az egész szezonban hogy mi történik LA-ben.

Chris Bosh out with the flu. Shane "Dunkenstein" Battier to start, matched up with Patterson, only former teammate still on Rockets.

Akkor James játszik 40 percet, s dob 100at :D

szerk: Nálunk 50-45 ide a félidő, elég langyos a meccs, vannak szép dolgok, de vannak olyan labdaeladások, hogy a hajam égnek áll, néha betehetnének Benny Hill zenét a csarnokba...Passz be, s Gray lehajol és elgurul a lába között a bogyó és társai :D Mondjuk rohadt jó zenéket tolnak időkéréseknél meg játék közben is.
Lee remekül játszik, jó védekezés, s támadásban is folyamat betalál, PP gyengén kezdett a végén ő dobta az első hármasunkat is, KG megállíthatatlan.
Túloldalt Gay bekezdett, meg Lowry de aztán szépen elcsendesedtek, Bargnani dobogat még be lecsorgókat, meg a palánk alatt párat :D Azért egész jól visszatért 11 pont egy félidő alatt tőle.

Na ez a 3ik negyed valami katasztrófa volt, ötlettelen játék, rohadt sok hiba, borzasztó védekezés, rengeteg fújás és minden...17-4es Raptors futással zárult az utolsó 4-5 perc, így 79-69 oda....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.07. 02:58:00-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.07. 00:07:56

Nagyon nagy bajban van a Lakers. Gasol gyakorlatilag az alapszakasz érdemi részét kihagyja, én Howardra sem tennék egy fityinget sem, hogy lesz olyan, amikor 1-2 hetet egyhuzamban játszik. Folyton szenvedni fog akkor is, ha pályára lép és én még abban sem vagyok biztos vele kapcsolatban, hogy nem dobja be a törölközőt és nem műtteti meg magát. Még sa végén Sacre kezdő NBA játékos lesz.:D Clark-tól nagyon kell majd a plusz (villantott is már a srác) és Jamison is összekaphatná magát lassan, ha szeretnének még valamit ettől a szezontól.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.06. 23:56:42

Gondolom draft előtti workouton volt anno nálunk :P
Gyorsan megnéztem, mi akkor 1/6al Antoine Walkert draftoltuk (imádtam :D )
Kobe 1/13 volt.

Ma játszunk mi is, de a Philly-Pacers engem is izgat, lehet majd kapcsolgatok :P
De ma szerintem kifejezetten jó meccsek vannak, nekünk a Raptors nem ígérkezik könnyűnek, de jó lenne tartani a formát, Wizards-Knicks nagyon érdekes lehet, a Washington igazi óriás ölő, szerintem nincs még egy csapat aki nyert volna az OKC meg a Heat ellen is :P Cavs-Bobcats "kiesési rangadó", Atlantra-Memphis kevés pont de izgalom, Miami-Houston kérdés hogy megint sok pont a rakétáktól :D OKC-GSW bár a Warriors gondolom nincs jó passzban a tegnapi után, Dallas-Portland rohadt fontos meccs már most a PO-ba jutás miatt, na meg van egy Minny-Sas is, bár a farkasoknál most már Kirilenko is sérült :mrgreen:
Ej ha az embernek lenne 200 szeme, meg 40 agya akkor ezeket mind lehetne nézni, rohadt jó kis meccsek vannak ma :D

Azért ezt Bryant betette :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Tyjm2oyeoo#!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.07. 00:32:16-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.06. 23:47:22

mit csinált kobe bostonban ? :D
PCsabi
aka Game90

2013.02.06. 23:44:30

(Sorry a dupláért.)

Mai menü, ameddig be nem alszok: Pacers - 76ers. Philly-ben nincs Thad Young, viszont az Indiana-nak b2b2b.

Pau Gasol has a partial tear of his plantar fascia and is expected to be out at least six weeks, league source tells.

Ken Berger ‏@KBergCBS
One option for Gasol is rehab, with estimated timetable of 6-8 weeks. Surgery would mean 10-12 weeks, with better chance of full recovery.

Bob, örülnél egy ilyennek? :mrgreen: (Amúgy 1996-os a kép.)

Kép
PCsabi
aka Game90

2013.02.06. 04:46:35

Előre hozták az All Star Game-et vagy mi van? 77-62 a félidő, Rockets 14/18 tripla :shock: 17 a franchise rekord.

Ha Bob-ot büntetni akarjuk, akkor ezt a meccset kell megnézetni vele :mrgreen:

Harden különösen elmebeteg, 4/4 hármas. Megint eszembe jutott, hogy szívesen megnéztem volna egy KD - Harden kettőssel felálló Thunder-t, Westbrook nélkül.

Átkapcsolok a másikra, rögtön 2 Nets offensive foul... :roll:

Kobe akkorát zsákolt, hogy még a streamem is meghalt. Lopez-zel nem tud mit kezdeni a Lakers. 2:30 van vissza, 82-82.

Gratulálok a Nets-nek az utolsó 2,5 percért, szánalmas volt, amit műveltek. És egy ilyen Deron - JJ duó kap maxos szerződést...

Közben a Rockets már 20 triplánál tart, ez már bőven új franchise rekord. Na, amire leírtam, dobtak még egyet :D Végül 23-nál megálltak.

LBJ, who? Dalembert 14/15 FG, élete meccse :D

Gallo, az milyen kosár volt :shock:

Dalembert végül: 27 perc, 17/21 FG, 35 pont, 12 lepattanó. Mondjuk Jennings és Ellis elintézte, hogy kikapjanak, hihetetlen, hogy mennyire buta az a két játékos.
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.06. 02:51:16

Game90 írta:Howard és Artest.

Át is kapcsoltam a Warriors - Rockets meccsre, 1. negyed után 37-38... :lol:

4 perce nézem a meccset, egy magyar bajnokin komolyabb lehet a védekezés. Houston meg Knicks-eset játszik, 9/12 tripla.
Azt néztem én is. 75%-kal küldik a triplákat. Én hülye meg csak 209.5 overre tettem, 1.44-ért. Lesz vagy 230-240 pont. :lol: Houston 1 negyed alatt dobott annyit majdnem, mint a Nets. (38 HOU, 40 BKN...)

Durva meccs lehet, a triplák meg folynak a kezekből. Hihetetlen egy csapat, egymást próbálják túldobni, kíváncsi vagyok mennyinél állnak meg. :lol:

Nets 15/45, 33%-kal dobnak, így nagy kuka lesz a meccs. Pedig ez a Lakers most simán fogható lenne. :roll: :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
PCsabi
aka Game90

2013.02.06. 02:32:54

Primitive írta:Az a kérdés ötlött fel bennem, hogy ha egész magasra nő az ember, és egy kicsit megtanul dobni, meg megtanul 1-2 taktikai elemet, akkor azzal simán meg lehet élni a palánk alatt az NBA-ben is, nem?
Még dobni sem muszáj megtanulnia :D Ott van pl. Reggie Evans.

Az azért kicsit vicces, hogy Clark a Lakers legjobb embere. Kobe 5-5-4-gyel áll, mondjuk ma sem megy neki a dobás, mintha most kezdene visszaütni a sok 40+ perces meccs.

Félidőben Lakers +9, Clark, Gasol tetszik, Kobe a dobáson kívül nagyon jó. Ettől a Nets-től meg bőven többet várna az ember, főleg, hogy nincs Howard és Artest.

Át is kapcsoltam a Warriors - Rockets meccsre, 1. negyed után 37-38... :lol:

4 perce nézem a meccset, egy magyar bajnokin komolyabb lehet a védekezés. Houston meg Knicks-eset játszik, 9/12 tripla.
Válasz küldése