A Detroit kapusa ezt a funky sisakot viselte tegnap

Szurkolj annak, hogy legyen tömegverekedés, s tiltsanak el minden játékost a szezonraTocy írta:
Na de ma kinek szurkoljak? Boston-Lakers, a két legutáltabb csapatom most
Igen, Smith-Howard ügyben igazad van. Csak én valahogy mindig nehezen fogadom el, amikor egy sportember, aki ennyit keres, így álljon hozzá. De hát abban van ráció, amit írsz.Cumbee írta:Smith és Howard esete azért szvsz teljesen más. Smith gyakorlatilag a karrierjéért játszik, Howard meg a karrierjéért nem játszik. Smith, ha most kihagyna egy hónapot, utána már nem biztos, hogy vissza tudná verekedni magát a rotációba, később meg ki tudja mi lenne vele, Howard edig nyáron úgy is megkapja majd a max szerződését valahol, ha innentől kezdve már nem lép pályára. Ráadásul a nyilatkozataiból az jön le számomra, hogy neki az a nagy parája most, hogy ha tovább játszik a sérülésével, akkor esélyt ad rá, hogy úgy rásérül, hogy az a későbbi karrierjére is kihathat.
Chalmers-t én meg sosem tartottam túl nagy számnak. Ezekben az időkban, ahol minden fáról 1-2 kiemelkedő irányító lóg mókás, hogy pont a heat-nek nem jutott 1 sem. És ezzel Cole-ról is elmondtam mindent.Nem rossz a srác, tud lendületet hozni a padról, de szvsz olyan butaságai vannak időnként, ami egy ilyen csapatban nem kellene. Ráadásul szvsz a képességeit tekintve sem kiemelkedő,(Nem látom benne, hogy bármikor is igazán meghatározó játékos lehet) szal szerintem még azt sem lehet rá mondani, hogy érdemes megvárni, míg kiforrja magát. De legalább olcsó, ami nagy pozitívum egy ilyen felépítésű csapatnál és hasznos is, csak szerintem nem igazi kezdő szint.
A Birdman miatt viszont megkövetlek Tocy, egyelőre tényleg nagyon hasznosan játszik, más kérdés, hogy ha kakiban lesz a csapat, nem ő lesz az aki kihúzza a többieket a csávából, de mondjuk nem is ezért lett idehozva.
Akkor nem maradok fent, élvezhetetlen számomra az amcsi kommentár.Bob_Marley írta:Tuti eredeti, NBA sosincs magyar kommentárral csak ha "délutáni" meccs van, vagy Karácsony.csababarca írta:Az éjjeli Boston-LA a sport tv-n eredeti kommentátoros lesz, vagy magyar közvetítés lesz?
Tuti eredeti, NBA sosincs magyar kommentárral csak ha "délutáni" meccs van, vagy Karácsony.csababarca írta:Az éjjeli Boston-LA a sport tv-n eredeti kommentátoros lesz, vagy magyar közvetítés lesz?
Ezzel teljesen egyet értek!Cumbee írta:Smith és Howard esete azért szvsz teljesen más. Smith gyakorlatilag a karrierjéért játszik, Howard meg a karrierjéért nem játszik. Smith, ha most kihagyna egy hónapot, utána már nem biztos, hogy vissza tudná verekedni magát a rotációba, később meg ki tudja mi lenne vele, Howard edig nyáron úgy is megkapja majd a max szerződését valahol, ha innentől kezdve már nem lép pályára. Ráadásul a nyilatkozataiból az jön le számomra, hogy neki az a nagy arája most, hogy ha tovább játszik a sérülésével, akkor esélyt ad rá, hogy úgy rásérül, hogy az a későbbi karrierjére is kihathat.
Smith is leszed 4 pattanót 17 perc alatt még így is, amiből 1,5 támadó. Megy ő becsülettel, és ez a hozzáállás hiányzik Howardból. Nyilván nem egy kaliber a két játékos, de hozzáállásuk, mentalitásuk nem Howard mellett szól...Bob_Marley írta:Azért Howardot részben megvédeném, mert ő a darálóban kénytelen játszani, Bryantnek igen ugyanúgy voltak sérülései játszott minden, de Howardra két ember megy hogy kizárja pattanónál akkora benga, s folyamat a vállát éri a terhelés.Egy guard mindennel eltud evickélni kint a "mezőnyben" de mikor már az fáj, hogy felemeled a karod plusz még ketten vannak a nyakadban s ütnek-vágnak a válladra, hátadra azazért picit más tészta.
Jason Smith is lehet elevickél, de ő nem is megy pattanózni
Megnéztem per 36ban sem érné el az 8 pattanót, ő is kint álldogál aztán dobálja a tempóit.
Szóval azért kicsit másabb a helyzet, s ebből a szempontból Howardnak ideális ellenfelek vagyunk, nálunk úgyse megy senki pattanózni
Ray Allenre meg az egész Heatre azt tudom írni, ALAPSZAKASZ, ez nem mentség mindenre, de egy ilyen veterán játékos, aki ezer csatát megélt, a PO-ra tartogatja minden tudását, az igazi versenyló is a derbin futja a jó időt (A'la Török Péter) Allen majd mikor kell odafogja szúrni azokat a szívbe markoló triplákat, meg mikor kell rábízzák az utolsó nagy dobást, addig elcsoszog az alapszakaszban.Chalmers meg érdekes viszont, lehet "jól lakott" ? Nyilván nem TOP 5 irányító, mint ahogy valljade én azért őt egy jó képességű srácnak tartom, nem értem mi van vele, de botrány tényleg amit meccsek óta "letesz az asztalra", talán nincs meg benne az a tűz, hogy megint nyerjen.Azért tavaly a PO-ban kifejezetten jó volt, de meg se közelíti azt a teljesítményt.
Kicsit komolyra fordítva. Nekünk nagyon kellene Howard. Mert egy Sacréval nem lehet mit kezdeni, Garnett fickándozni fog mellette. Legalább mehet a small ball, Kobe SF-ben. Nagyon kell most már minden győzelem és ez amúgy is presztízs, akkor is, ha alapszakaszról van szó.Bob_Marley írta:Igazából ebben csak 2 dolog nem igaz, jelenleg a Clippers magasan jobb, meg nem biztos hogy nagyon elvertek minket de ki tudja.kanty írta: Amúgy nem akarok a jobbik LA-i csapatról beszélni, de szerintem nagyon elverik a keltákat.
Igazából ebben csak 2 dolog nem igaz, jelenleg a Clippers magasan jobb, meg nem biztos hogy nagyon elvertek minket de ki tudja.Értettem az iróniát amúgykanty írta: Amúgy nem akarok a jobbik LA-i csapatról beszélni, de szerintem nagyon elverik a keltákat.
Kobe burkoltan meg is említette, hogy térjen vissza vagy bajok lesznek.Game90 írta:
A New Orleans Hornets erőcsatára, Jason Smith december 12-e óta ugyanolyan vállsérüléssel küszködik, mint Dwight Howard. A kosaras saját elmondása szerint egyes napokon nem annyira problémás a dolog, máskor azonban igen, ráadásul folyamatosan rásérül a testrészre, úgyhogy valószínűleg nyáron megműtteti magát. A játékos elmondta, hogy játszik, amíg tud, bár állandó fájdalmai vannak a meccseken, de nem nagyon tud mit csinálni, amíg kés alá nem fekszik. Szerinte az a lényeg, hogy a lehető legjobban odafigyeljenek erre, minden nap megkapja a kezelését nap elején és nap végén is. Smith szerint jobb lábmunkával kell dolgoznia jelenleg, kevesebbet használhatja a karját védekezésben.
Sanama írta:mit csinált kobe bostonban ?
Bob_Marley írta:Gondolom draft előtti workouton volt anno nálunk![]()
Azt néztem én is. 75%-kal küldik a triplákat. Én hülye meg csak 209.5 overre tettem, 1.44-ért. Lesz vagy 230-240 pont.Game90 írta:Howard és Artest.
Át is kapcsoltam a Warriors - Rockets meccsre, 1. negyed után 37-38...
4 perce nézem a meccset, egy magyar bajnokin komolyabb lehet a védekezés. Houston meg Knicks-eset játszik, 9/12 tripla.
Még dobni sem muszáj megtanulniaPrimitive írta:Az a kérdés ötlött fel bennem, hogy ha egész magasra nő az ember, és egy kicsit megtanul dobni, meg megtanul 1-2 taktikai elemet, akkor azzal simán meg lehet élni a palánk alatt az NBA-ben is, nem?