Nem láttam a meccset, s az egész napom egy ultragáz volt...Erre itt mit olvasok?
Na ne

Pont tegnap írtam a Celtics topikba, hogy eddig szerencsére elkerültek a sérülések, erre Rondo "meghalt"
Szóhoz se jutok, így gyakorlatilag ahogy lejjebb is írta valaki a tisztes helytállás, a szívből küzdelem marad, talán egy második kör elérése.
Nagyon sajnálom a kis tökit, ráadásul keresztszalag szakadás a legundorítóbb sérülés, nyertünk 2 OT után ahogy látom, de így, mérhetetlenül csalódott vagyok, jobbulást Rondonak (így Irving lesz a kezdő, nyert a népakarat

)
Bradley: it was complete shock. Everyone was cheering, then Rajon Rondo told us (about ACL), everyone's head went down.
Celtics guard Courtney Lee said Kevin Garnett cleared locker room after Rajon Rondo broke ACL news. "It was emotional."
Courtney Lee on what the Celtics knew about Rondo: "We knew something was wrong, but we didn't know how serious it was..."
Celtics Paul Pierce: with system we have, Rondo being 40-min guy, lot of guys haven't had opp. to show what they can do. Now they will.
Celtics forward Jeff Green: I didn't even know Rajon Rondo was hurt until he didn't start the game, even then thought it was just a sprain.
Celtics guard Avery Bradley said Rajon Rondo showed up at Garden today fully intending to play before being sent for MRI.
Hát lehet ez idegből beindít minket, de egyszerűen nem hiszem el

Ugyanaz mint anno KG-nl mikor megsérült, a csapatot összefogja ez kovácsolni, s akkor indult el Rondo is anno 2009ben, hátha idén is valaki berobban, mondjuk Bradley elkezd pontot is szórni

Vagy Green fellép, nem tudni, az biztos más Celtics lesz már idén.
Plusz ugye ebből teljesen evidens, hogy ha eddig csörgött folyamat Ainge telefonja, akkor most már még a 2 asszisztenséé is fog, gyakorlatilag nincs irányítónk, lehet már napokon belül lesz csere.
Tocy írta:
Allen bejött, fújolás

.
Amit hozzá is tartozik már a meccsen

, de volt ilyen is:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yytREuopRA
Brutális írás, hogy mi történt a színfalak mögött Rondoval, Wade megjelenése a Celtics öltözőnél, Rondo értetlenkedése a sérüléséről, ledöbbenés, "tragédia"
http://espn.go.com/boston/nba/story/_/i ... on-celtics
Rondo was telling friends and teammates he would be back in record time -- six months, he figured. Ámen