Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valamiért meg voltam győződve róla, hogy betörésből két pontra mennek. Folyamatosan néztem az órát és szurkoltam, hogy indulj el bazzeg, nem lesz már idő. Nézem, hogy miért nem siet? Lenézek az órára, majd fel és látom, hogy kilép a kezdőkörből, beleáll és bedobja. Akkorát ordítottam meglepetésemben, hogy beleremegett a ház.Bob_Marley írta:Irving mint Ron Artest kemény lenne
Nem viccelt tényleg, felbaktatott komótosan majd eldobta a világ végéről:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UI1lWzFlVc#!
Én a Philly-Knicks meccset néztem de elég egyoldalú volt (Holiday-jel konkrétan nem bírt a NY) így inkább átkapcsoltam a Cats meccsre azért az sem volt gyenge -20ról nyert a Bobcats, nem is akárhogy, sima buzzerrel, Hendotól![]()
http://www.youtube.com/watch?v=V6GFAVxbJrE
Picit körülményes volt, de bement
Sixersnek meg köszönjük a mai győzelmet, igaz feljebb jöttek ránk, de a csoportnak ez jót tett
Taco Trey Kerby @treykerby
Haha. Kyrie.
Brian Windhorst @WindhorstESPN
Kyrie Irving is cold-blooded.
A franchise az tulajdonképpen a klub. Úgy képzeld el, mint egy céget, a major sportokban a pénz nagyon fontos. Éppen ezért megtörténhet, hogy egy franchise az anyagiak miatt elköltözik. Ilyenre nem rég volt példa, amikor a Sonics-ból lett Thunder és ilyenre lehet példa, hogy a Kings Sacramentóból átköltözik Seattle-be.Wade-Fan írta:Nem rég kezdtem el követni az NBA-t, és nagyon beleszerettem, éjszaka streameken nézem a meccseket, (már ha másnap nem kell kelni), ha nem tudom megnézni, akkor letöltöm netről, és emberi időben nézem meg![]()
De lenne egy kérdésem: lehet hülyén hangzik de konkrétan mi az a Franchise? A klub? Vagy mit akar ez jelenteni? Multkor olyat olvastam magyar oldalon, hogy franchise-játékos. Googleba rákeresek, ilyeneket kapok, hogy választójog, stb.
Mondtam, hogy nem lehet?Sanama, ja, szurkolók szavaznak, attól még nekem is lehet véleményem nem?
Na ez így már egy korrektebb hsz, mint az összes eddigiek, ezt aláírom.De az hogy vicc hogy kezdő azt nem, mert nem érdemtelen.Tocy írta:Én azt írtam nálam Irving a kezdő, és vicc, hogy Rondo lett az. Tudom, itt nem a legjobbak kezdenek ( ez ismét bebizonyosodott ), de valahol mégis csak azokat kellene beszavazni, akik a legjobbak. Rondo nem volt a legjobb a posztján, mint ahogy KG sem.
Rondo ne dobjon rá 20-at mert nem tud, de pontosan ez váltja ki a sok passzt, hogy nem tud dobni. De ezek a ziccer leadások nálam egyszerűen tényleg bohóccá teszik, meg amikor a háta mögött áthúzza, utána eladja ( pl ellenünk ), meg most a Knicks elleni eladott labdája saját térfélen stb...tudom ilyenkor te is leírod, hogy ezt nem kellett volna, de mégis, fejben össze sem lehet hasonlítani Irving-gel, aki ugye másodéves, Rondo meg...és ugye minden évben el van mondva h na Rondo fejlődik folyamatosan és meg is komolyodik lassan, hát minimálisakat fejlődik, és semmit sem komolyodik.
Szurkolók szavaznak, nem? Akkor meg most komolyan mit vársz?!Én azt írtam nálam Irving a kezdő, és vicc, hogy Rondo lett az. Tudom, itt nem a legjobbak kezdenek ( ez ismét bebizonyosodott ), de valahol mégis csak azokat kellene beszavazni, akik a legjobbak. Rondo nem volt a legjobb a posztján, mint ahogy KG sem.
Bob_Marley írta:
Bunyó
Humphriesnak nekiment Rondo (miután Hump leütötte KG-t egy ziccernél) aztán meg mindenki lökdösött meg ráncigált mindenkit, szép meccs.Persze tőlünk KG meg Rondo volt a két főkolompos
Hump-Rondo kiállítva, KG tekó, Wallace is akinek ez volt a második technikaija, így ő is zuhany.
Rondo nélkül szépen le is húzhatjuk a redőnyt, ráadásul 1-2 meccset tuti kap, plusz ugye visszaeső....Nice
Így Rondo sorozata megszakadt bár ököllel is jól "asszisztált"
Viccet félre téve, totál jogos volt a kiállítás, nagyon feszült a csapat, s borzasztóan is játszik.
Rondo meg még ha ronda egy falt volt Kristől, nem kellett volna odamenni így keménykedni..
Kalap1988 írta:A kiállításnál mondjuk nem 2 Nets és 1 Celtics játékost állítottam volna ki, hanem vagy 1-1-et, vagy 2-2-öt. Ha már ment Wallace is, akkor KG-nek is kellett volna, akivel összeakaszkodott. Eltiltást pedig csak Rondo érdemel (sajnos érdemel). Kíváncsi vagyok ,hogy hat majd a lelkére ez, na meg az, hogy így szakadt meg sorozata, ami tuti rekord lett volnaReméljük nem befolyásolja negatívan a szezonját. Felejtsük el gyorsan ezt a meccset....
Ezeket találtam, valahogy nem grál lovagként állítottuk be Rondot, lehet jönni kettős mércével, csak ne írjunk balgaságot.Bob_Marley írta:
Rondo 2 meccs (Bucks-Blazers) , várható volt, ökör volt, lehet tényleg benne volt az hogy Hump lesapkázta előtte nem sokkal.Humo viszont nem kapott semmit, ezen azért meglepődtem, ő is rendesen benne volt a bugiban.
http://www.youtube.com/watch?v=LvhI0sbs8jw
A következő aki Curry-t kihagyja az ilyen felsorolásból, az seggbe lesz rúgva!!Tocy írta:Westbrookot én is utálomDe ha Rondonál azt hozod fel, hogy mert agilis, meg nekimegy mindenkinek és küzd-hajt, akkor Westbrook nem? Legalább ugyanannyira 1000 fokon ég és hajt minden labdáért, nekimegy mindenkinek. Ő bemegy a gyűrű alá, Rondo passzol. Az meg, hogy Rondo fejlődik, igen nagyon szép, de el is várom, hogy fejlődjön, amikor úgy dob, mint Shaq részegen. Persze, ne hozzam fel a TS%-ot mert abban gyenge, hát az is kell nagyon is egy irányítónak, persze mozgassa a csapatot, de igenis dobjon rá, és dobja be, minden elárul Rondoról, hogy a legközelebbi védő is hagy neki két métert. Nálam jelenleg Paul, Irving és Parker a top3, de szorosan ott van Westbrook is. A két torontoi irányító is hasznosabb most, mint Rondo, ott van Holiday, illetve az idén gyenge, de már éledező D-Will. Az nekem nem volt kérdés, hogy ebben a szezonban RR-nek köze sincs Irvinghez.
Na ez meg a másik. Mitől lesz valaki becsülendő azért, mert évente 5* kiállíttatja magát? Westbrook megcsinálja neked ugyan ezt, 2* akkora energiával, balhé és eltiltás nélkül. Ott volt pl a Brooklyn elleni eset. KG-n ütöttek egy közepesnél nem sokkal durvább faultot, (Griffin ennél 3* nagyobbakat kap pl) nem lett volna semmi, KG felkel, pacsiznak egyet, megy tovább a játék. Rondo-nak viszont előtte feltúrták az agyát és úgy döntött, hogy odamegy verekedni. Eredmény, 2 kiállítás és őt meg eltiltottak. Ha ezt egy McGee csinálja, akkor a fél világ rajta röhög, hogy mekkora egy idióta. De mivel Rondo-ról volt szó, másnap az egész topic tele volt itt vele, hogy mennyire jó fej, meg mekkora csapatember, hogy így hős lovag képében belovagolt és megvédte szegény KG-t. Na ez a kettős mérce az, ami engem nagyon fel tud cseszni vele kapcsolatban.Bob_Marley írta:ha valakit leütköznek ő az első aki felsegíti kb, majd leüti az ellenfelet
Hagyd a fenébe.Tocy írta:Nálam maximum második Irving mögött, az a srác félelmetes, és már most tizedannyi hülyeséget csinál, mint Rondo. Akinek ugye marha nehéz ennyi gólpasszt kiosztani, amikor egy PP, KG, Allen-nek dobált eddig, most Ray helyett Terry, Lee stb, nem Cavs-játékosok. Főleg, hogy a tiszta ziccert is leosztja...ez nem pass-first, ez baromság. Nem azért osztja le, mert a csapatnak az a jobb, hanem mert ő gólpasszt akar adni. Oké, Bostonban ezt nem így látják, elfogadom. De az 52 TS% nem fest túl jól...márpedig nekem egy top1 irányítónak nem csak passzolni kell, főleg nem úgy, ahogy ő.
A tavalyi PO-nak meg mi köze van az idei All-Starhoz? Mindegy, felesleges belemenni jobban, szerintem vicc, hogy ez a két ember AS-kezdő lett idén, miközben Irving és Lopez nem, de hát ízlések és pofonok, biztos nem lehetett kihagyni a Bostont.
McGee meg 18,8 percet játszik csak, de PER-ben az egész ligában 4. a centerek között. Ja és Drummond a 2.
Amúgy az All-Star szavazásról csak annyit, hogy 2 alkalommal megnéztem az állást, mindkétszer láttam, hogy a TOP10-ben ilyen Sullinger-ek és Terry-k csöveznek, onnantól már nem tudtam komolyan venni a szavazást. PP csak azért nem fért oda, mert Melo és James ott van, annyit meg már nem tudtak szavazni a Boston szurkolók, hogy őket kiszorítsák.Mi a különbség a mókus és a patkány között? Nem sok, csak a mókusnak jobb a marketingje!
Nálam maximum második Irving mögött, az a srác félelmetes, és már most tizedannyi hülyeséget csinál, mint Rondo. Akinek ugye marha nehéz ennyi gólpasszt kiosztani, amikor egy PP, KG, Allen-nek dobált eddig, most Ray helyett Terry, Lee stb, nem Cavs-játékosok. Főleg, hogy a tiszta ziccert is leosztja...ez nem pass-first, ez baromság. Nem azért osztja le, mert a csapatnak az a jobb, hanem mert ő gólpasszt akar adni. Oké, Bostonban ezt nem így látják, elfogadom. De az 52 TS% nem fest túl jól...márpedig nekem egy top1 irányítónak nem csak passzolni kell, főleg nem úgy, ahogy ő.Bob_Marley írta:Ezt már múltkor leírtam KG val a neve miatt, meg azért a tavalyi PO futása miatt került be, Rondonál meg már ezzel van bajotok nevetséges gólpassz?
Én ezt érzem erőltettetnek, már bocsánat
S utána leírod hogy jobban illik egy gálára McGee, mint Randolph, ezzel nincs is gond, s tudom végül is a cseréknek odatennéd Rondot
De idén szerintem egyértelmű, hogy a keleti legjobb irányító, lehet írni elfogult vagyok rendben, de ne olyan érvet hozzatok már fel, hogy most már nevetséges gólpasszok, igen múltkor is elcseszett egyet, de igen Rondo 9/10 passzolni fog, s azért mert ő irányító, sőt pass first irányító, más dobál 30at ő meg ad gólpasszban 30at, miért lenne ez nevetséges
S hozzáteszem én lennék a legboldogabb ha nem lenne ott egyikőjük sem, jelen állapotunkban inkább otthon kellene majd lenni és leülni a csapattal beszélni meg legfőképp pihenni, s kifújni a dolgokat.
Tavaly végig ezt ecseteltük Gamel, hogy mennyivel jobban járna Bryant is ha kicsit "észbe" kapna s a benti embereket erőltetné.Sanama írta:Megnéztem a LAL-Jazz meccset, kiváncsi voltam Kobe hogy szedett össze 14 assistot.
Hát na.. Ez kell, szerintem a szezonban most játszott a legjobban a Lakers, ráadásul mint csapat.
Nem tudom Kobe mit álmodott este, de félelmetes volt, hogy olyan assistokat szórt ki, hogy csak néztem, megérdemelte volna azt a tripla duplát.
Egyébként a kommentátorok végig valami Team meetingről beszéltek, mármint Lakers részről, remélem tényleg egy változás látható itt...
Tény, hogy egy teljesen más Kobe volt este a pályán, egész meccsen annyit dobott rá, mint máskor 1 negyed alatt![]()
Egy kevésbé szakmai kérdés:
Nash ha padozik, miért a földön ül?Mindenki szépen üldögél a székeken, Steve Nash meg az alapvonal mögött a parkettán