USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.26. 15:03:36

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.26. 14:23:54

csababarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=Sqd3jUPq3Lw

lehet abban a pillanatban,amikor James a nyakamba ugrana,és velem ünnepelne, nem is érdekelne az a megnyert 75k dollár. :D
Azért ez a videó nagyon komoly volt :D
Bár ez ugye nem volt valami vérprofi hűvös hozzáállás, mint amit mostanában mutatott, de ez belefért :D
Azért a múltkori akciója után eszembe jutott, mi lett volna ha egy OKC-s szurkoló vágja be a félpályáról, Westbrook gondolom azt is blokkolta volna, majd leüti a szurkolót :mrgreen:

Eazzy, mindent megteszünk, hogy feljebb jöjjetek, de látod ti se nagyon tudtok feljebb kapaszkodni. :D De ma nektek szurkolok, nagyon kellene nekünk is, hogy megverjétek a NY-ot a Wells Fargoban.

Amúgy pár hete még neo írta, hogy hú Bobnak igaza volt (azért akkor is próbáltam kicsit lehűteni a kedélyeket, hogy lényegtelen a győzelmi-vereség sorozat, még nagyon korén van), milyen erős lett a Boston stb, azóta 6 vereség, jó jinx volt :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.26. 14:00:04

kanty írta:McGee-t én sem értem. Az AS nem arról szól, hogy ki illik oda, hanem arról, hogy ki érdemli meg, ki szolgált rá a teljesítménye alapján. McGee-nek pedig jelenleg csak a Shaqtin a fool-ban van bérelt helye. Bár már ott is nagyon erőltetik.

Lakers nyert, Csabi rettegj.

:D
Bryant 14 assist. :shock: :D Nashnek csak 2 jutott :)
Amúgy a pontok is végre szépen el voltak osztva .
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.26. 13:58:36

McGee-t én sem értem. Az AS nem arról szól, hogy ki illik oda, hanem arról, hogy ki érdemli meg, ki szolgált rá a teljesítménye alapján. McGee-nek pedig jelenleg csak a Shaqtin a fool-ban van bérelt helye. Bár már ott is nagyon erőltetik.

Lakers nyert, Csabi rettegj.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Zolee23
Capitá del Barça

2013.01.26. 13:34:58

McGee All Star gálán, ne röhögtessetek. :D
socio66

2013.01.26. 12:44:13

Tocy írta:jól is játszik idén, a bénázásairól összeállított videók már totál erőltetettek.
hát azért ez apró túlzás, az ő adottságaival nem hiszem, hogy egy kosta koufos mögött cserecenternek kellene lennie.
átlagai is gyengék, ennyi erővel a fél liga elvárhatná hogy ott legyen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.26. 12:39:06

Ezt már múltkor leírtam KG val a neve miatt, meg azért a tavalyi PO futása miatt került be, Rondonál meg már ezzel van bajotok nevetséges gólpassz?
Én ezt érzem erőltettetnek, már bocsánat :D
S utána leírod hogy jobban illik egy gálára McGee, mint Randolph, ezzel nincs is gond, s tudom végül is a cseréknek odatennéd Rondot :D
De idén szerintem egyértelmű, hogy a keleti legjobb irányító, lehet írni elfogult vagyok rendben, de ne olyan érvet hozzatok már fel, hogy most már nevetséges gólpasszok, igen múltkor is elcseszett egyet, de igen Rondo 9/10 passzolni fog, s azért mert ő irányító, sőt pass first irányító, más dobál 30at ő meg ad gólpasszban 30at, miért lenne ez nevetséges :D

S hozzáteszem én lennék a legboldogabb ha nem lenne ott egyikőjük sem, jelen állapotunkban inkább otthon kellene majd lenni és leülni a csapattal beszélni meg legfőképp pihenni, s kifújni a dolgokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.26. 12:49:23-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.26. 12:31:47

Ja amúgy most olvasgattam az all-starról, hát-hát. Most leírom az én csapataimat is, akkor is ha nem érdekel senkit :D

East: Irving-Wade-James-Anthony-Lopez a kezdők. A két bostoninak sztem semmi keresnivalója a kezdőben, Garnettnál Lopez sztem ezerszer jobb idén, Rondo meg csak a nevetséges gólpasszai miatt lehetne ott, de Irving egyszerűen nem ugyanaz a szint. Cserék: Rondo ( ide azért befér )-Calderon-Holiday-George-Smith-Noah-Chandler

West: Kezdő stimmel, ez nem is lehet kérdés, még Howard se. Cserék szintén, annyiban változtatnék, hogy Z-Bo helyett McGee, jobban illik egy ilyen gálára, és jól is játszik idén, a bénázásairól összeállított videók már totál erőltetettek.
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.01.26. 12:17:07

Bob_Marley írta:Boston meccshez hozzájön, hogy ha jól emlékszem 24 ponttal vezettünk, hébe-hóba néztem, telefonon a meccset, de a végén már majdnem földhöz vágtam :evil:
Egyszerűen hihetetlen hogy kikaptunk :?
Ez a meccs összefoglalta az idei szezonunkat. Egyszer fent, egyszer lent, de akkor nagyon lent a béka ülepe alatt...
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.26. 12:16:54

Bob_Marley írta:Boston meccshez hozzájön, hogy ha jól emlékszem 24 ponttal vezettünk, hébe-hóba néztem, telefonon a meccset, de a végén már majdnem földhöz vágtam :evil:
Csak így tovább srácok, nagy szükségünk lenne a szerencsétlenkedésetekre :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.26. 11:51:52

Boston meccshez hozzájön, hogy ha jól emlékszem 24 ponttal vezettünk, hébe-hóba néztem, telefonon a meccset, de a végén már majdnem földhöz vágtam :evil:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.26. 11:22:17

http://www.youtube.com/watch?v=Sqd3jUPq3Lw

lehet abban a pillanatban,amikor James a nyakamba ugrana,és velem ünnepelne, nem is érdekelne az a megnyert 75k dollár. :D

Boston megint bukó,csúnya ez így. ráadásul két OT után, kár érte. Második OT 16-4, kijött a fáradtság rendesen,úgy látom.
OKC W, szokásos 8) Durant dupla-dupla, RW szintén.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
socio66

2013.01.26. 09:31:38

lakers-nél ahogy látom talán az idényben először(?) sikerült úgy elosztani a dobásokat, ahogy azt elvárná az ember, kobe 14-9-14, rondo-i számsor, majdnem tripla-dupla. :)
talán elindul valami, bár holnap durant-ék sanszos, hogy elkenik a szájukat. :)
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.26. 08:57:10

Úgy néz ki Wade rendbejött :D Az utóbbi meccseken szórja a pontokat, hatékonyan játszik, osztogat, és ezek a betörések ma is...visszatért Flash :D 8) Ja és Birdman játszott :D Igaz leizzadni nem volt ideje, de volt egy kosara, és két lepattanója is, ráadásul az egyik támadó :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.25. 21:20:46

Nem láttam a meccset, de nagyon örülök az eredménynek. Bob beszámolója viszont átadta nagyjából a dolgokat. És annak is örülök, hogy Garnett és Melo "kijöttek" egymással. Pedig már akartam írni, hogy kíváncsi leszek mi lesz az All Star gálán. Vérprofik a srácok, innen is látszik... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.01.25. 17:50:27

socio66 írta:
közben nyilvánosságra hozták az új pelicans-logót, íme.
ütős lett, betűtípus, színek, grafika minden stimmel.
Ez eléggé bejövős lett.
Cumbee írta: A sérülést láttad amúgy? Én nem néztem a meccset, de a szakértők twitteren elég érdekes hangvételben írtak róla közvetlenül az eset után.
Tényleg csak bele-bele nézegettem a meccsbe, szóval a sérüléséről pont lemaradtam. De annyira nem lehet súlyos, ha már a következő meccsen játszhat.
Cumbee írta:Na közben elkezdtek már szállingózni a nem hivatalos infók az All-Star cserék személyéről.
Kelet:
G: Holiday, George, Irving
F-C: Chandler, Bosh, Noah, Deng???Whaaaat???

Nyugat:
G: Parker, Harden, Westbrook,
F-C: Aldridge, Lee, Duncan, Z-Bo
Hiába szerettem volna jobban Curry-t a csapatba, a teljesítménye alapján Parker is simán megérdemli, hogy ott legyen. Viszont Deng és Bosh? :shock:

Keleti guard hármasnak különösen örülök.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
socio66

2013.01.25. 12:38:02

no ez nagy győzelem, és külön örülök, hogy nem kellett triplaeső, vagy óriási meccs valakitől, hanem taktikailag végre mi is előálltunk valamivel, amire nem nagyon találta a megoldást a celtics.
melo nem játszott igazán jól, de mostanában ezt hozza, nem érzem hogy különösebben meg lett volna fogva, úgyhogy amennyi kétséget felvetett bennem az első meccs, most úgy-ahogy megnyugodtam.
amare játékának örültem a legjobban, 15 pont 9 lepattanó 2 blokk limitált percekkel, egyre inkább kezd tényező lenni mindkét gyűrű alatt, és a pozíciós mozgásai is tetszenek, a kezdeti ügyetlenkedések után egyre jobban összeállnak a mozdulatok.

all-star pedig érdekes, irving és george nagy pozitívum, ők abszolút illenek egy ilyen gálára, ellentétben mondjuk noah-val, aki nagyot játszik ugyan a szezonban, csak egy ilyen meccsen nem biztos, hogy pályán akarom látni.
nyugaton a curry kihagyása miatti felháborodás szerintem kicsit túlzott, gondolom parker helyén szerették volna látni, ami nem is lenne egy irreális elvárás, de azért eget rengető igazságtalanság nem történt. :)

közben nyilvánosságra hozták az új pelicans-logót, íme.
ütős lett, betűtípus, színek, grafika minden stimmel.
daffy
Madridista

2013.01.25. 08:48:53

REMY írta:Valaki megtudja mondani, hogy mikor volt utoljára olyan szégyen, hogy a Lakers nem jutott be a PO-ba?? Mert tuti, hogy most nem jutnak be.
2005ben úgy tudom nem jutottak be
REMY
Madridista

2013.01.25. 08:42:03

Valaki megtudja mondani, hogy mikor volt utoljára olyan szégyen, hogy a Lakers nem jutott be a PO-ba?? Mert tuti, hogy most nem jutnak be.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.25. 03:58:38

Cumbee írta: Ja nem, az 5 éve volt.
Viszont ha 3-ból 1 ilyen bejön, akkor legalább egy újabb assistot be lehet írni a neve mellé és év végén el lehet mondani, hogy mennyire önzetlen játékos, idén is ő adta a legtöbb assistot. Az már senkit sem érdekel, hogy közben esetleg 2 ponttal kikap a csapat.
Ezzel azért vitatkoznék, mert nem amiatt önzetlen Rondo hogy x assistja van, nem jön rá az agymenés hogy dobáljon, passzt keresi, mozgatja a csapatot, ahogy egy irányítóhoz illik.
Igen ez oltári nagy baromság volt tőle, s sajnos val lesz is ilyen a jövőben, de az viszont tény jóval érettebb mint mondjuk 5 éve, de attól még előjön a hülyesége.Annyira értelmetlen egy szitu volt hogy hihetetlen, azért az hogy ezen menne el a meccs túlzás még van 1 negyed :D

Rondo második fejezet, eladott labda saját térfélen :mrgreen:
Hát ez nem az ő meccse :?

Na ezt a Rondot szeressük, feltüzelt, rohanós, odapiszkálós, pofázó, NYERNI AKARÓ.

Grat a NY-nak, 2006 után tudtak nyerni nálunk, rég volt tán igaz se volt :D
Végén 2 remek labdaszerzése döntő volt (bár úgy érzem hogy Smith triplája döntött el mindent utána már az a 2 labdavesztés csak olaj volt a tűzre), Rondo azért itt a 4ik negyedben elmebeteg üzemmódba kapcsolt, de hát most ez is kevés volt, fájó vereség, a losing streak folytatódik :?
Megérdemelte a NY, nagyot küzdöttek fontos pillanatokban ők tudtak inkább váltani.Ma nem volt meg a kellő momentum hogy nyerjünk.

Woodsonnak is pacsi, jól sakkozott, az a zónázás kemény fejezet volt a meccsen, nálunk meg PP jó kezdés (de itt a végét nem lehet nem az ő "nyakába" varrni 2 gyermeteg labdaeladás), Garnett végig akarás jó játék, Rondo feltámadás sem segített, ma nem tudtak sajna a többiek ehhez hozzászólni, védekezéssel nem volt gond (hozzá kell tenni Melo Isot könnyebb is volt levédekezni végén nagyon ezt erőltették majdnem bele is buktak) a támadásban a sok hiba nem fért bele (s rossz dobóforma), jön az Atlanta majd Miami nem egyszerű a dolog.

DeRozan buzzer beater:
http://www.youtube.com/watch?v=e_qwvY7c58w
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.25. 03:50:14

Bob_Marley írta: Na Rajon ma is alkotott egyet...3-1 lerohanásnál sima ziccer 3 méterre van tőle a védő a háta mögött, erre felakarta tenni alley-oopra :arrow: eladott labda 2 pont oda...Nagy taslit lekeverhetne neki valaki, megint elkezdte mostanában ezeket a hülyeségeit :?
Nem baj, fiatal még, majd kinövi...

Ja nem, az 5 éve volt.
Viszont ha 3-ból 1 ilyen bejön, akkor legalább egy újabb assistot be lehet írni a neve mellé és év végén el lehet mondani, hogy mennyire önzetlen játékos, idén is ő adta a legtöbb assistot. Az már senkit sem érdekel, hogy közben esetleg 2 ponttal kikap a csapat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.25. 02:02:17

Deng az valóban meglepő, tavalyiból indulhattak ki, attól függetlenül, hogy én speciel imádom őt.De akkor már inkább Piercet kellett volna :P
Curryt meg hova tenné be az ember?
Harden helyett?Óriási szezonja van
Westbrook helyett? (Ide belehetne :P ) Nem fogják kihagyni, s nagy szezont fut
Parker meg szintén óriási idényt fut, ő is személyes kedvencem az egyik legalulértékeltebb játékosnak tartom, pedig sima Top5 irányító.

Na és akkor most Celtics-Knicks
Nincs mese ma be kell darálni a gatyás-csizmásokat.
LETS GO C's

Na igazi profik ezek, utálják egymás a pályán ahogy kell, de azért nincs harag :D
KG+Melo szépen kulturáltan lepacsizott, majd a meccsen törik össze egymást :mrgreen:

Na ezért lehetne AS a jó öreg PP, ahogy meccs van, egyből megy mint a tank, Paul Pierce is on Fire :D De őszintén szólva nem is bánom, ahogy ugye KG tényleg csak a neve miatt lett kezdő, meg azért közrejátszott a tavalyi PO szereplés is, azért nem is lett volna baj ha egyik sem lenne ott, PP ugye tuti nem lesz ott, legalább pihen.

Na ezt várja az ember, rohadt agresszívan támadjuk a gyűrűt, végre nem a tötyögés megy, s védekezésben is nagyobb intenzitás van mint mostanában volt.

Woodsonnak nagy pacsi, nagyon megzavart minket a zóna, nagyon beragadtunk, át is vette a NY a vezetést.Terrynek bejön a zóna, dobál mint a birka, kár hogy már épített egy új Boston Gardent a sok téglájából...:?
Na a negyed vége legalább jól sikerült 24-20 ide, jól kezdtünk, jobban pörgünk, biztató a játék, kár azért a 4-5 perces bealvásért és folyamatos mellé dobálásért, de jó lesz ez.

Sullynak rendesen gondja van Stoudemire-rel, STAT állandóan blokkolja, támadásban meg lebirkózza :?

31-25 oda, Doc eddig bírta :lol: Totál meghaltunk a zóna ellen, nagyon jól kifundálta ezt most Woodson, sorra hagyjuk ki a dobásokat, 30%al tüzelünk, s nem tudjuk járatni sem úgy a labdát.
Nagy sakkjátszma ez, Doc próbál már mindenkit behozni, de egyszerűen nem találnak be a dobóink, ki kellene jönni ebből a gödörből, mert így kapjuk a leindítást is, felállt védelem ellen a NY is meg van halva.

Pici meccs van ma is :P
25-31ről lett 40-34 ide, Shumpert triplák tartják a NY-ot hogy ne legyen nagyobb a különbség, leálltak a zónáról, mi viszont rohadtul elkezdtünk védekezni, meg fordult a meccs.
KG meg oltári nagyot sapkázott Melon, majd a meccs után meglehet beszélni a parkolóban :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=XgPi-V72bgo

Anthony ma is 3/12, nem baj ha tartja ezt a formát :D
Sok a fújás 50-48 oda a félidő, PP berágott hogy nem lett All Star, 19 pontnál, KG is nagyon odateszi magát, Rondonak viszont volt nem egy kihagyott ziccere, bár az egész csapatról elmondható a zóna totál bekavart, s borzasztóan dobáltunk.

Közben a Raptors nyert egy DeRozan buzzerrel a Magic ellen. :?

Na Rajon ma is alkotott egyet...3-1 lerohanásnál sima ziccer 3 méterre van tőle a védő a háta mögött, erre felakarta tenni alley-oopra :arrow: eladott labda 2 pont oda...Nagy taslit lekeverhetne neki valaki, megint elkezdte mostanában ezeket a hülyeségeit :?
Melo 4/16 ma is, tudom nincs Felton, de akkor is rendesen megfogjuk most is eddig.
57-57 sok a hiba itt is ott is.
Sok a fújás továbbra is Melo kicsit elindult jó lenne megfogni.
66-65 nagy küzdelem van, de szép jelenetek is a 2 öreg Kidd majd Terry is megmutatta, hogy tud kosarazni, előbbi gyönyörű labdalopás egy alapvonali bedobásból még a negyed elején s passzcsel belőle, s sima ziccer, utóbbi meg gyönyörű assist Greennek.
Rondo 13-9-8 de még mindig nehéz feldolgozni a hülyeséget amit csinált :evil:
72-66 oda a 3ik végén, érik a vereség :D

-10 ami nagyobb baj, most nem érzem a srácokban a tüzet és az erőt, hogy ezt megtudnánk fordítani :?

3 perc hátra már csak -4, most kell megnyomni, Stoudemire és Chandler is ráadásul 5 falttal, támadni-támadni ezerrel a gyűrűt!!!!

Ejj ez a Smith tripla ez megpecsételte a sorsunkat úgy érzem :? 1:10 hátra és -5.
Nagyon bosszantó 2 eladott labda, Shumpertnek nagy pacsi 2szer kiszedte PP kezéből -3 pár mp hátra elment a hajó.Smith volt a labdaszerző is, de nem oszt nem szoroz (vagyis de mert gyakorlatilag támadó-védőoldalon megnyerte a meccset)
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.25. 04:42:54-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.25. 01:08:01

Na közben elkezdtek már szállingózni a nem hivatalos infók az All-Star cserék személyéről.
Kelet:
G: Holiday, George, Irving
F-C: Chandler, Bosh, Noah, Deng???Whaaaat???

Nyugat:
G: Parker, Harden, Westbrook,
F-C: Aldridge, Lee, Duncan, Z-Bo
Barkley on Steph Curry All-Star snub: "I'm so pissed off my head is going to explode."
Na ide egy óriási +1...
JARRETT JACK ‏@Jarrettjack03
I really need to take a deep breath right so I won't say something I'm not supposed to
Deng Lopez helyet???
Kép
ReggieEvans30 ‏@ReggieEvans30
WOW.
Smith-en már meg sem lepődök, ő max akkor lesz All-Star, ha elég embernek fizet, hogy megszavazzák...
... Vagy otthagyja a Hawks-ot.

Közben az orvosok játékra alkalmasnak találták Howard vállát. #fantomsérülés
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.24. 23:52:44

Ha már Alley oop nem volt, de büntetődobálás igen.

Kép

Aztán kérvényezte, hogy a Bazska legyen lecserélve Nash-re. :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.24. 20:31:10

Na mielőtt majd jövő héten leüthetné Andersen Rondot, ma van lehetősége Chandleréknek is :D
Bízom ma nagyon Rajonban, hogy odateszi magát, ez a mai meccs számunkra éle-halál csörte.
Nem csak mert L4 van :lol: de a divízióban az egymás elleni mérlegek tekintetében megelőzhetnénk a Knickset (ők 4-3 mi meg 4-4 eddig), plusz ugye az egymás elleniben is 2:0 lenne
Nagyon nehéz meccsre számítok, a NY erős csapat, de otthon ezt be KELL húzni.
Megint pár meccsen eléggé leengedett a társaság, egy NY elleni rangadónál nagyobb motiváció nem hiszem hogy kell, s megint meglehet mutatni hogy igen is nagyon erős ez a Boston.

Ma Melo tiszteletére sokan fognak ilyen pólóban virítani azt hiszem :mrgreen:
Kép
Melo ezt nyilatkozta:
We want to win. Do we owe them? Yes, they came here and beat us. We want to go there and return the favor on their court. We can’t get that game back. It will be fun. It will be a hostile environment. I’m expecting that. It’ll be a fun game. Knowing what’s at stake, us playing Boston.

And it regards to the "Honey Nut Cheerios" incident?

As far as anything being left over, it’s a new game. Oh yeah. Honestly, it’s not even on my mind right now. It hasn’t been on my mind since that day.

Legyen igaza és fun game legyen, amibe persze az tartozik bele, hogy könnyedén nyerünk :D De erre azért kicsi az esély, igazi öldöklés várható megint PO hangulattal, s nem éppen baráti könyökösökkel.

NY-nak igazi mumusa vagyunk, konkrétan amire tisztán emlékszem csak tavaly tudtak minket megverni a triplaesőben az utóbbi jó pár évben, úgy sacc per kb 20 meccset nyertünk ellenük 21ből :lol:
Jó lenne ezt a nagyon szép hagyományt megtartani, s helyre rakni a NY-i bandát :D
Úgyhogy hajnali kettőtől égni fog a Garden, s zúgni a Lets go CELTICS
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése