Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez a videó nagyon komoly voltcsababarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=Sqd3jUPq3Lw
lehet abban a pillanatban,amikor James a nyakamba ugrana,és velem ünnepelne, nem is érdekelne az a megnyert 75k dollár.![]()
Bryant 14 assist.kanty írta:McGee-t én sem értem. Az AS nem arról szól, hogy ki illik oda, hanem arról, hogy ki érdemli meg, ki szolgált rá a teljesítménye alapján. McGee-nek pedig jelenleg csak a Shaqtin a fool-ban van bérelt helye. Bár már ott is nagyon erőltetik.
Lakers nyert, Csabi rettegj.
hát azért ez apró túlzás, az ő adottságaival nem hiszem, hogy egy kosta koufos mögött cserecenternek kellene lennie.Tocy írta:jól is játszik idén, a bénázásairól összeállított videók már totál erőltetettek.
Ez a meccs összefoglalta az idei szezonunkat. Egyszer fent, egyszer lent, de akkor nagyon lent a béka ülepe alatt...Bob_Marley írta:Boston meccshez hozzájön, hogy ha jól emlékszem 24 ponttal vezettünk, hébe-hóba néztem, telefonon a meccset, de a végén már majdnem földhöz vágtam
Egyszerűen hihetetlen hogy kikaptunk
Csak így tovább srácok, nagy szükségünk lenne a szerencsétlenkedésetekreBob_Marley írta:Boston meccshez hozzájön, hogy ha jól emlékszem 24 ponttal vezettünk, hébe-hóba néztem, telefonon a meccset, de a végén már majdnem földhöz vágtam
Egyszerűen hihetetlen hogy kikaptunk
Ez eléggé bejövős lett.socio66 írta:
közben nyilvánosságra hozták az új pelicans-logót, íme.
ütős lett, betűtípus, színek, grafika minden stimmel.
Tényleg csak bele-bele nézegettem a meccsbe, szóval a sérüléséről pont lemaradtam. De annyira nem lehet súlyos, ha már a következő meccsen játszhat.Cumbee írta: A sérülést láttad amúgy? Én nem néztem a meccset, de a szakértők twitteren elég érdekes hangvételben írtak róla közvetlenül az eset után.
Hiába szerettem volna jobban Curry-t a csapatba, a teljesítménye alapján Parker is simán megérdemli, hogy ott legyen. Viszont Deng és Bosh?Cumbee írta:Na közben elkezdtek már szállingózni a nem hivatalos infók az All-Star cserék személyéről.
Kelet:
G: Holiday, George, Irving
F-C: Chandler, Bosh, Noah, Deng???Whaaaat???
Nyugat:
G: Parker, Harden, Westbrook,
F-C: Aldridge, Lee, Duncan, Z-Bo
2005ben úgy tudom nem jutottak beREMY írta:Valaki megtudja mondani, hogy mikor volt utoljára olyan szégyen, hogy a Lakers nem jutott be a PO-ba?? Mert tuti, hogy most nem jutnak be.
Ezzel azért vitatkoznék, mert nem amiatt önzetlen Rondo hogy x assistja van, nem jön rá az agymenés hogy dobáljon, passzt keresi, mozgatja a csapatot, ahogy egy irányítóhoz illik.Cumbee írta: Ja nem, az 5 éve volt.
Viszont ha 3-ból 1 ilyen bejön, akkor legalább egy újabb assistot be lehet írni a neve mellé és év végén el lehet mondani, hogy mennyire önzetlen játékos, idén is ő adta a legtöbb assistot. Az már senkit sem érdekel, hogy közben esetleg 2 ponttal kikap a csapat.
Nem baj, fiatal még, majd kinövi...Bob_Marley írta: Na Rajon ma is alkotott egyet...3-1 lerohanásnál sima ziccer 3 méterre van tőle a védő a háta mögött, erre felakarta tenni alley-oopraeladott labda 2 pont oda...Nagy taslit lekeverhetne neki valaki, megint elkezdte mostanában ezeket a hülyeségeit
![]()
Na ide egy óriási +1...Barkley on Steph Curry All-Star snub: "I'm so pissed off my head is going to explode."
Deng Lopez helyet???JARRETT JACK @Jarrettjack03
I really need to take a deep breath right so I won't say something I'm not supposed to
Smith-en már meg sem lepődök, ő max akkor lesz All-Star, ha elég embernek fizet, hogy megszavazzák...ReggieEvans30 @ReggieEvans30
WOW.