Ronaldinho&Barca írta:
Egy ilyen link után kapásból 3 kérdés merül fel bennem.
1. miihii nők lapját olvas?

2. Nekünk hiányzik Raikkonen?
3. Nyilatkozott valaha már ennyit, illetve beszélt ennyit?

1. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak titkai
2. Ünnepeltem mikor elhagyta a Forma1-et
3. Tuti hogy nem
Egyébként én mint nagy rally fanatikus elmondok Nektek egy dolgot Kimivel kapcsolatban. Tavaly ugye indult a Finn Rally-n. Élete első rallyvb versenye, otthon, több százezer hazai szurkoló előtt. Először azt gondoltam, hogy majd meg lesznek érte őrülve, és Ő lesz a legnagyobb kedvenc. Aztán a verseny után olvastam egy beszámolót egy olyan embertől, aki kint volt a versenyen. Azt írta, hogy természetesen Kiminek jutott a legnagyobb felhajtás és a legnagyobb várakozás is őt kísérte. Mindenki Rá volt kíváncsi. Azonban amint kiszállt a kocsiból a szervízparkban, két dolog történt. Vagy bement a kamionba úgy, hogy rá se b.szott a szurkolókra, vagy pedig a kocsi mellett beszélgetett a mérnökkel, de a szurkolókat továbbra is levegőnek nézte. A verseny előtti rendezvényeken, amikor civilben mászkálnak a versenyzők, kicsit közelebb lehet kerülni hozzájuk, esetleg még egy közös fotó és beszélgetés is belefér. Kiminél nem fért bele...testőrök kísérték mindenhova. Abszolút érinthetetlen volt a srác az egész verseny alatt. Ezek után amikor jött a szakaszokon, akkor a szurkolók egy része vagy elfordult, vagy fújolta és lefele mutató ujjal mutogattak Neki.
A másik említésre méltó dolog: A szakaszok céljában mindig áll egy riporter, aki egy pár mondatos riportot készít a versenyzőkkel amint azok megálltak, hogy milyen volt a szakasz, mizu a versenyben meg ilyenek. Kivétel nélkül mindenki interjút ad. Na most, van egy weboldal, ahol lehet nézni olvasni ezeket a nyilatkozatokat, kb 5 perccel azután hogy elhangzottak. Eddig volt 7 verseny, ebből 6-on indult Kimi. Mind a 6 versenyen azt lehetett olvasni hogy:
Kimi kommentár nélkül elhajtott
Ismét nem állt meg.
Ismét kommentár nélkül elhajtott...ez az igazi Raikönnen
Még az ablakot sem engedte le, úgy hajtott el.
A rally-ban is folytatja azt a szokását, hogy a vezetésen kívül lesz.r mindent. Pedig a rallyban a szurkolók még fontosabbak mint a Forma1-ben. Egy rallyversenyen közel lehet kerülni a versenyzőkhöz. Autogrammot lehet kérni, fotót készíteni, holtidőben el lehet velük beszélgetni. A Forma1 ezzel szemben teljesen más. A szurkolóknak semmilyen lehetőségük sincs arra, hogy autogrammot kapjanak vagy fotót készítsenek a kedvencükkel.
Úgyhogy mindent egybevetve, Raikönnen még a saját hazájában is rendkívül népszerűtlen. Hétfőn indulok Finnországba az idei rallyvb futamra. Kíváncsi vagyok hogy most hogy fognak hozzáállni, milyen lesz a szurkolók hozzáállása Kimihez.
Lehet hogy OFF, de sztem Raikönnen miatt talán még pont elfér itt. De arra kérem a modikat, hogy ne töröljék a hsz-emet, csak rakják át, mert nem lenne jó megint leírni ennyi mindent egy másik topicba. Rakjátok át légyszi a megfelelő topicba ha itt nem jó.