Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ehhez annyit hozzátennék,h a küzdésben egyetértek, viszont hatékonyabb csak azért lehet,mert a 96os gépnél azért még jobb ez az idei. Főleg az idény elején...akkor "kapott" egy győzelmet a RedBull műszaki hibája miatt, azóta sansza sincs győzni. Ez nem az Ő hibája (bár volt pár rossz döntése) hanem a gépé, viszont hamár hatékonyságról beszélünk akkor nem a két pilóta tudásánál kell keresni az okokat jelenleg.ALEXDP írta:És azért kiemelném az Alonso-ról írottakat!
Úgy küzd,ahogy MSC-tette első Ferraris-évében,csak sokkal hatékonyabb:-)!!
A LEGNAGYOBB természetesen Schumacher !!!
2 évvel fiatalabban kezdte a Ferrarinál,de sokkal rosszabb mutatókkal....
Pláne ő is, és Alonso is ugyanattól a csapattól....
Komoly dolgok is következhetnek mostanában!!!!!!!!!!!!!!!
És van itt még 1 Vettel is....
Kemény:-)
1. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak titkaiRonaldinho&Barca írta:Egy ilyen link után kapásból 3 kérdés merül fel bennem.miihii írta:Raikkonen interjú
1. miihii nők lapját olvas?
2. Nekünk hiányzik Raikkonen?![]()
3. Nyilatkozott valaha már ennyit, illetve beszélt ennyit?
Hmm.. pedig kezdtem gyanakodni, hogy ilyen havi előfizetés szerűség van a háttérbe, de akkor nem.miihii írta: Roppant jó és ötletes kérdések![]()
1.miihii csak használja a Startlapot és ott talált rá a linkre(Elég hihető az alibim?
![]()
)
2. Valóban,nagyon úgy néz ki,h semmivel sem lett kevesebb a F1 Kimi nélkül.A Mekis Kimi igen,de az utóbbi évek Jégember-utánzata nem hagyott mély nyomot...
3.Elsőre én is azt hittem,h ez valami összevágás az idényzáró futam óta történt megnyilvánulásaiból.Sztem tuti elfáradt ebben a nagy szövegelésben.Erre innia is kellett egyet, biztos kiszáradt a torka
Roppant jó és ötletes kérdésekRonaldinho&Barca írta:Egy ilyen link után kapásból 3 kérdés merül fel bennem.miihii írta:Raikkonen interjú
1. miihii nők lapját olvas?
2. Nekünk hiányzik Raikkonen?![]()
3. Nyilatkozott valaha már ennyit, illetve beszélt ennyit?
Egy ilyen link után kapásból 3 kérdés merül fel bennem.miihii írta:Raikkonen interjú
Mert szanaszét fékezte a gumijait, legalábbis a visszajátszáson úgy tűntNemtudom hogy minek állt be a boxba Massa. Defektet nem láttam Nála, így annyival megoldhatta volna, hogy átmegy a boxutcán, és visszamegy a pályára. Már ha muszáj volt Neki bemenni.
Te nem láttad mi volt? semmi köze ehhez most,h milyen a csapatösszhang.geridoss írta:Hát épp ez az ! Ha jól működik a gépezet, akkor nem fordulhat elő ilyen, hogy hopp egyszer csak bemegyek a boxba és kész. Ezeket általában meg szokták beszélni a csapattal rádión. Ha a csapat kihívja, akkor valószínűleg készülnek, viszont ha a versenyző vesz észre valamit, akkor ő szól a csapatnak, hogy készüljetek srácok, jövök... Vagyis szerintem ez lenne az ésszerűXavi26 írta:
" nagy a csapatösszhang " ott írtad előtte, hogy szó szerint berobbant a boxba. A csapat nem tud másodpercek alatt elkészülni mindennel, csak azért, mert a brazil "becsúszott" a boxba!!!
Hát épp ez az ! Ha jól működik a gépezet, akkor nem fordulhat elő ilyen, hogy hopp egyszer csak bemegyek a boxba és kész. Ezeket általában meg szokták beszélni a csapattal rádión. Ha a csapat kihívja, akkor valószínűleg készülnek, viszont ha a versenyző vesz észre valamit, akkor ő szól a csapatnak, hogy készüljetek srácok, jövök... Vagyis szerintem ez lenne az ésszerűXavi26 írta:
" nagy a csapatösszhang " ott írtad előtte, hogy szó szerint berobbant a boxba. A csapat nem tud másodpercek alatt elkészülni mindennel, csak azért, mert a brazil "becsúszott" a boxba!!!
" nagy a csapatösszhang " ott írtad előtte, hogy szó szerint berobbant a boxba. A csapat nem tud másodpercek alatt elkészülni mindennel, csak azért, mert a brazil "becsúszott" a boxba!!!geridoss írta:Még az is oké, hogy a sikán levágásért meg kell büntetni, de Kubica nem hagyott más választást, ha Alonso nem megy át, akkor úgy összeakadnak, hogy azt bánhatták volna mind a ketten...Mikaos írta: De az, hogy valaki levág egy sikánt, és azzal előnyre tesz szert: "évszázadok" óta büntetik az F1-ben, tök egyértelmű szabály. Mint látod, Hamilton is kapott már ilyenért büntetést.
Ennek ellenére nem szóltak ALonso fülére, hogy engedd vissza a lengyelt, mert bünti lesz a vége. A csapat rontotta el.
Apropó csapat: Massa megint mit csinált ? Szó szerint berobbant a boxba, majd leállt, az emberek meg sehol. Ott is nagy a csapatösszhang
Nézd meg a két évvel ezelőtti spai futamot (vagy 3 évvel ezelőtti?...) Pont ugyanez volt, Hamilton és Raikkonen egymás mellett, Raikkonen pedig szinte kilökte a pályáról Hamiltont.geridoss írta:Még az is oké, hogy a sikán levágásért meg kell büntetni, de Kubica nem hagyott más választást, ha Alonso nem megy át, akkor úgy összeakadnak, hogy azt bánhatták volna mind a ketten...
Így van. Ez egy okos és korrekt megoldás lett volna. Alonso gyorsabb volt, mint Kubica, visszaelőzte volna. És tudhatták volna, hogy pikkelnek rájuk a szövetségnél (ugyanúgy, mint a McLarenre 2007-ben és 2008-ban, amikor mindenért megbüntették őket), ezért is volt óriási butaság, hogy nem szóltak rá Alonso fülére.geridoss írta:Ennek ellenére nem szóltak ALonso fülére, hogy engedd vissza a lengyelt, mert bünti lesz a vége. A csapat rontotta el.
Danka00792 írta:Szerintem arra gondolt, hogy igy irják: Lewisgeridoss írta:Szerk: "ja és az a Luis egy kicsit izé...."
Ferninho, nem akartam szóismétlést alkalmazni, de ha annyira zavar akkor átírhatom neked Hamiltonra![]()
Szerintem arra gondolt, hogy igy irják: Lewisgeridoss írta:Szerk: "ja és az a Luis egy kicsit izé...."
Ferninho, nem akartam szóismétlést alkalmazni, de ha annyira zavar akkor átírhatom neked Hamiltonra![]()
Még az is oké, hogy a sikán levágásért meg kell büntetni, de Kubica nem hagyott más választást, ha Alonso nem megy át, akkor úgy összeakadnak, hogy azt bánhatták volna mind a ketten...Mikaos írta: De az, hogy valaki levág egy sikánt, és azzal előnyre tesz szert: "évszázadok" óta büntetik az F1-ben, tök egyértelmű szabály. Mint látod, Hamilton is kapott már ilyenért büntetést.
Vannak olyan esetek és szabályok, amik -sajnos- nem egyértelműek, Hamilton ebben az évben 2-3-szor is olyan helyzetben volt, amikor ezeket ki tudta használni.geridoss írta:Talán azért, mert idén, és akár tavaly is, Hamilton ha esetleg vét a szabályok ellen, jóval enyhébb büntetést kap, mint mások, ha esetleg kap...Mikaos írta:2 éve pont ugyanezért megbüntették Hamiltont, amikor Raikkonent megelőzte Spa-ban. Pont ugyanezért.Robcsyy írta:Semmi baja nincs a FIA-nak Alonsoval, kivéve azt h nem fekete...
Mondom ezt RBR és Vettel szurkoló ként, ha esetleg elfogultsággal vádolnál, lehet alapja...
teljesen egyetértek... amit mostanában elengednek Hamiltonnak...Talán azért, mert idén, és akár tavaly is, Hamilton ha esetleg vét a szabályok ellen, jóval enyhébb büntetést kap, mint mások, ha esetleg kap... Ez most nem kifejezetten Luis hibája, nem mondom, hogy ő tehet róla, de az tény, hogy őt annyira nem hátráltatják büntetésekkel.
Mondom ezt RBR és Vettel szurkoló ként, ha esetleg elfogultsággal vádolnál, lehet alapja...
Talán azért, mert idén, és akár tavaly is, Hamilton ha esetleg vét a szabályok ellen, jóval enyhébb büntetést kap, mint mások, ha esetleg kap... Ez most nem kifejezetten Lewis (Mikaos írta:2 éve pont ugyanezért megbüntették Hamiltont, amikor Raikkonent megelőzte Spa-ban. Pont ugyanezért.Robcsyy írta:Semmi baja nincs a FIA-nak Alonsoval, kivéve azt h nem fekete...
Érdekes, ahogy bármi történik, az Alonso-drukkerek rögtön Hamiltonra vicsorognakEz már kezd viccessé válni.
"Gondolkodj, gondolkodj, gondolkodj..." (by Micimackó)
2 éve pont ugyanezért megbüntették Hamiltont, amikor Raikkonent megelőzte Spa-ban. Pont ugyanezért.Robcsyy írta:Semmi baja nincs a FIA-nak Alonsoval, kivéve azt h nem fekete...
ferninho írta:amúgy nézzetek inkább strand focit a sport2-n, azt még élvezni is lehet...
plusz a magyarok is már nyertek ma 7-6-ra![]()