Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kairoról nem tudtam,de gondolom a szervezők fejéből,nem dec 25.-én este pattant ki,hogy "HÁt holnap lefújjuk a Dakart"gondolom tudták előre,és ha tudták,elkezdhették volan már akkor a tárgyalásokat,és mondjuk kéthét csúszással lett volna Liszabon-(pl)Kairo.Vagy bármi,szóval szerintem,valamilyen úton-módon meg lehetett volabn oldani!Bányász írta:Már volt végcél Kairo is!Szerintem így se fogják,de amúgy ha a kezdési helyet mindig változtatják,akkor miért nem lehet a végcélt is????LEgalább most az egyszer,elmehettek volna Egyiptom fele azt kész!!!!!!!!
Simán meg lehetett volna változtatni csak valószínűleg nem kevés időbe tellett volna a dolog..!És így egyszerűbbnek látták lefújni az egészet(sajnos)!
Már volt végcél Kairo is!Szerintem így se fogják,de amúgy ha a kezdési helyet mindig változtatják,akkor miért nem lehet a végcélt is????LEgalább most az egyszer,elmehettek volna Egyiptom fele azt kész!!!!!!!!
Szerintem így se fogják,de amúgy ha a kezdési helyet mindig változtatják,akkor miért nem lehet a végcélt is????LEgalább most az egyszer,elmehettek volna Egyiptom fele azt kész!!!!!!!!raulreal írta:Palik csak azért mondja mert hátha sok jó nem indult volna és jobb helyen végzett volna így...amúgy sztem is hülyeség volt lefújni, más kérdés ha csak 1 emberkét megöltek volna az arabok a Dakar alatt, utána jó pár évig nem rendezték volna meg.
Hát ez az! Most oké, hogy ő aláírja hogy sajátfelelősségre, de ezután úgy is a vezetőséget bírálták volna nem őt! Örüljön neki, hogy nem lett semmi baja! Fel van háborodva, közbe meg az RTL állja neki a cehhet! Az más kérdés , hogy aki hobbiból ment ki hitelből az télleg "elhullik"! De azok is kimennek tudják, hogy a legnagyob sztárok is meghaltak a Dakaron! Mondom kommentátornak jobb !:Dha csak 1 emberkét megöltek volna az arabok a Dakar alatt, utána jó pár évig nem rendezték volna meg.
Szerencsére mi magyarok még könnyen beszélhetünk, hála Istennek nem kellett ilyen tragédiát átélnünk. Palik most nyilván dühös és mérges, azért, mert még nem élt át olyan katasztrófát és fájdalmat, amit egy ilyen merénylet tud okozni.varga tamás írta:Palik Lászlónak a legteljesebb mértékig igaza van! Ezt lehet magyarázni, de megmagyarázni nem lehet. Igaza volt, amikor azt mondta, hogy fenyegetők-fenyegetettek 1-0. Na, ebben különbözik Európa és az Egyesült Államok népe, nemzete, lakossága. Ott nem meghátrálnak, hanem azt kérdezik: mennyi emberrel kell megküzdenem. Hova jutunk? Jön egy-két szemét terrorista (főként arab), betelefonál, mi meg elbújunk? Hova akarunk hátrálni? Meddig?
1972-ben Avery Brundage, a NOB amerikai elnöke a palesztin terroristák aljas, szemét támadása után, amelynek izraeli állampolgárok, versenyzők estek áldozatul, azt mondta: "Az olimpiának folytatódnia KELL!" Mert egy gyilkos nem kerekedhet felül a békés társadalmon, egy terrorista-hálózat nem tarthatja rettegésben az egész Földet. Ezek ellen a szemetek ellen, a Föld söpredékei ellen küzdeni kell, ki kell állni, és azt mondani: ITT VAGYUNK! NEM FÉLÜNK! NEM FÉLEMLÍTETEK MEG BENNÜNKET! Ez nem mártíromkodás, hanem ésszerű, egyetlen elfogadható válasz az embertelenségre.
Én ezt nem így érzem. Akkor indul Palik saját felelősségre, hogyha szervez magának egy versenyt, mindent ő csinál, és azon elindul.barca99 írta:
Ha a szerződésben le van írva, hogy saját felelősségükre indulnak el, tudomásul veszik, stb... és alá is írják, akkor itt a szervezőknek semmi felelősségge nem lett volna.![]()
Nem tudom ez mennyiben kapcsolódott ehhez az egészhez, meg, hogy ennek mennyi valóságalapja van, mindenesetre ez elég súlyos dolog.Hát kérlek szépen "csak" annyi történt hogy fejbe lőttek 4 francia túszt meg még volt még egy mészárlás!
Ha a szerződésben le van írva, hogy saját felelősségükre indulnak el, tudomásul veszik, stb... és alá is írják, akkor itt a szervezőknek semmi felelősségge nem lett volna.Zozzy 5 írta:Saját felelősség...Persze. Ha ezek az emberek meghaltak volna, akkor a szervező biztottság vagy aki szervezte ezt az egészet hogy néz tükörbe, vagy a sajtó elé? Hivatkozzon halott emberek saját felelősségére? Cö cö...
Hát kérlek szépen "csak" annyi történt hogy fejbe lőttek 4 francia túszt meg még volt még egy mészárlás! Ha neki ez nem elég akkor nem tom mi az?!ami miatt egy ilyen döntést meghoztak, de nem hiszem, hogy olyan pitiáner dolog lenne, mint amilyennek Palik beállította.
Megértem Őt, és ha úgy gondolkodunk ahogy, akkor most tényleg 1-0 a fenyegetőknek, és nyugodtan meg is próbálhatják majd ezt az EB-n vagy másik sporteseményen. De ebben a MAI VILÁGBAN, ahol ugyebár mindenki tudja hogy emberek szemrebbenés nélkül robbantanak fel egy vonatot vagy bármit, lehet, hogy jobb megfutamodni és menteni az életed. Saját felelősség...Persze. Ha ezek az emberek meghaltak volna, akkor a szervező biztottság vagy aki szervezte ezt az egészet hogy néz tükörbe, vagy a sajtó elé? Hivatkozzon halott emberek saját felelősségére? Cö cö...barca99 írta:Palik véleménye a Dakar lefújásáról
Azért őt is meg tudom valahol érteni. Főleg, ha a nyári EB-re, Olimpiára gondolok...