Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 19:21:24

Bányász írta:
Szerintem így se fogják,de amúgy ha a kezdési helyet mindig változtatják,akkor miért nem lehet a végcélt is????LEgalább most az egyszer,elmehettek volna Egyiptom fele azt kész!!!!!!!!
Már volt végcél Kairo is!
Simán meg lehetett volna változtatni csak valószínűleg nem kevés időbe tellett volna a dolog..!És így egyszerűbbnek látták lefújni az egészet(sajnos)!
kairoról nem tudtam,de gondolom a szervezők fejéből,nem dec 25.-én este pattant ki,hogy "HÁt holnap lefújjuk a Dakart"gondolom tudták előre,és ha tudták,elkezdhették volan már akkor a tárgyalásokat,és mondjuk kéthét csúszással lett volna Liszabon-(pl)Kairo.Vagy bármi,szóval szerintem,valamilyen úton-módon meg lehetett volabn oldani!
..................................
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.08. 19:17:10

Szerintem így se fogják,de amúgy ha a kezdési helyet mindig változtatják,akkor miért nem lehet a végcélt is????LEgalább most az egyszer,elmehettek volna Egyiptom fele azt kész!!!!!!!!
Már volt végcél Kairo is!
Simán meg lehetett volna változtatni csak valószínűleg nem kevés időbe tellett volna a dolog..!És így egyszerűbbnek látták lefújni az egészet(sajnos)!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 19:13:14

raulreal írta:Palik csak azért mondja mert hátha sok jó nem indult volna és jobb helyen végzett volna így...amúgy sztem is hülyeség volt lefújni, más kérdés ha csak 1 emberkét megöltek volna az arabok a Dakar alatt, utána jó pár évig nem rendezték volna meg.
..................................
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.08. 18:57:56

Nagy valószínűséggel holnap délelőtt Kovács Ági bejelenti a visszavonulását, aki így nem indul már a pekingi olimián sem. Egy kicsit érthetetlen a számomra. Mindegy.
ÁGI, KÖSZÖNJÜK! :)
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 13:46:58

sztem Palik a Dakar szervezőinek címezte a kirohanását.
ugyanis van egy olyan álláspont (említette is), hogy ez a lépés inkább egy üzenet volt a Mauritánia irányában, mivel nem akarnak állandóan fenyegetettség alatt versenyezni.
a Dakar szervezői részéről ez egy igen kockázatos és kétélű lépés volt, én sem hiszem, hogy 2008-ban nagyobb lett volna a kockázat, mint az előző években.
GoDJonzen

2008.01.08. 13:03:46

ha csak 1 emberkét megöltek volna az arabok a Dakar alatt, utána jó pár évig nem rendezték volna meg.
Hát ez az! Most oké, hogy ő aláírja hogy sajátfelelősségre, de ezután úgy is a vezetőséget bírálták volna nem őt! Örüljön neki, hogy nem lett semmi baja! Fel van háborodva, közbe meg az RTL állja neki a cehhet! Az más kérdés , hogy aki hobbiból ment ki hitelből az télleg "elhullik"! De azok is kimennek tudják, hogy a legnagyob sztárok is meghaltak a Dakaron! Mondom kommentátornak jobb !:D
raulreal

2008.01.08. 10:47:16

Palik csak azért mondja mert hátha sok jó nem indult volna és jobb helyen végzett volna így...amúgy sztem is hülyeség volt lefújni, más kérdés ha csak 1 emberkét megöltek volna az arabok a Dakar alatt, utána jó pár évig nem rendezték volna meg.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.07. 18:27:50

Részemről OFF.
Bocsi, Bálint!
Meaa culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
Azért egy Santayana-idézetet engedjetek meg:
"Akik nem emlékeznek a múltra, arra ítéltetnek, hogy újra átéljék azt!"
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.07. 18:19:20

Ez az Barca szurkolói honlapja!
Azon belül is az egyéb sportok rovat!
Talán azzal kéne foglakozni,amiért ez a rovat létrejött!Mert itt már mindenről szó van csak épp sportról nem!

Egyébként meg Palik meg akárki más szépen elindulhat a Budapest-Bamakon :wink: :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.07. 17:40:59

Egyébként nyugodtan meglehet nézni egy statisztikát, hogy hányszor is robbantottak akkor, amikor előre bejelentették. Nyilván aki ölni akar, az nem fogja előre bejelenteni. :roll:
in to exile
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.07. 17:34:13

Ahhoz mit szóltok, hogy a Dakar szervezői eddig fizettek azért hogy a verseny alatt ne legyen balhé? Szerintem ez nagyon durva, ha tényleg így működött többet ne is rendezzenek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.07. 17:30:18

varga tamás írta:Palik Lászlónak a legteljesebb mértékig igaza van! Ezt lehet magyarázni, de megmagyarázni nem lehet. Igaza volt, amikor azt mondta, hogy fenyegetők-fenyegetettek 1-0. Na, ebben különbözik Európa és az Egyesült Államok népe, nemzete, lakossága. Ott nem meghátrálnak, hanem azt kérdezik: mennyi emberrel kell megküzdenem. Hova jutunk? Jön egy-két szemét terrorista (főként arab), betelefonál, mi meg elbújunk? Hova akarunk hátrálni? Meddig?
1972-ben Avery Brundage, a NOB amerikai elnöke a palesztin terroristák aljas, szemét támadása után, amelynek izraeli állampolgárok, versenyzők estek áldozatul, azt mondta: "Az olimpiának folytatódnia KELL!" Mert egy gyilkos nem kerekedhet felül a békés társadalmon, egy terrorista-hálózat nem tarthatja rettegésben az egész Földet. Ezek ellen a szemetek ellen, a Föld söpredékei ellen küzdeni kell, ki kell állni, és azt mondani: ITT VAGYUNK! NEM FÉLÜNK! NEM FÉLEMLÍTETEK MEG BENNÜNKET! Ez nem mártíromkodás, hanem ésszerű, egyetlen elfogadható válasz az embertelenségre.
Szerencsére mi magyarok még könnyen beszélhetünk, hála Istennek nem kellett ilyen tragédiát átélnünk. Palik most nyilván dühös és mérges, azért, mert még nem élt át olyan katasztrófát és fájdalmat, amit egy ilyen merénylet tud okozni.
Hogy mi a különbség Amerika és Európa között? Sokminden. Nem hátrálnak meg? Mégis emberek tömege halt meg 2001 szeptember 11-én.
Itt vagyunk? Nem félünk? Én félek. És kik vannak itt? Mi, mint egyszerű közember? Lehet keménykedni meg nagy szavakat dobálni (és ezzel most nem a Te hsz-ed akarom kritizálni), de mit tudunk mi tenni? Ezek gerinctelen, hidegvérű gyilkosok, akik ellen én, vagy Te, vagy Palik a saját felelősségével nem tud védekezni. Sőt, még a világ "nagy" emberei sem, csak úgy, mint azt tették a Dakaron. Egyenlőre...Az olyan terroristák, akik véresen komolyan gondolják ezt a dolgot a vallásukért vagy Isten tudja miért, azokat ez a szöveg nem fogja megrémíteni vagy meghatni. Annyit érünk el vele azzal, hogy mondjuk adott esetben nem rémülünk meg egy fenyegetéstől, hogy emberek milliói fognak meghalni robbantásokban stb. Márpedig ilyen terroristák elég sok van a Földön, és hangsúlyozom, SOSEM LEHET TUDNI!
Persze felmerül a kérdés, hogy mi akkor a megoldás. Sajnos én ezt 16 éves fejjel nem tudom. Elvileg ugyebár a 'jónak mindíg győzni kell'. Nos, ez itt a való világ, és könnyen meglehet, hogy ezellen nincs megoldás.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.07. 16:55:27

Palik Lászlónak a legteljesebb mértékig igaza van! Ezt lehet magyarázni, de megmagyarázni nem lehet. Igaza volt, amikor azt mondta, hogy fenyegetők-fenyegetettek 1-0. Na, ebben különbözik Európa és az Egyesült Államok népe, nemzete, lakossága. Ott nem meghátrálnak, hanem azt kérdezik: mennyi emberrel kell megküzdenem. Hova jutunk? Jön egy-két szemét terrorista (főként arab), betelefonál, mi meg elbújunk? Hova akarunk hátrálni? Meddig?
1972-ben Avery Brundage, a NOB amerikai elnöke a palesztin terroristák aljas, szemét támadása után, amelynek izraeli állampolgárok, versenyzők estek áldozatul, azt mondta: "Az olimpiának folytatódnia KELL!" Mert egy gyilkos nem kerekedhet felül a békés társadalmon, egy terrorista-hálózat nem tarthatja rettegésben az egész Földet. Ezek ellen a szemetek ellen, a Föld söpredékei ellen küzdeni kell, ki kell állni, és azt mondani: ITT VAGYUNK! NEM FÉLÜNK! NEM FÉLEMLÍTETEK MEG BENNÜNKET! Ez nem mártíromkodás, hanem ésszerű, egyetlen elfogadható válasz az embertelenségre.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.07. 16:53:13

barca99 írta:
Ha a szerződésben le van írva, hogy saját felelősségükre indulnak el, tudomásul veszik, stb... és alá is írják, akkor itt a szervezőknek semmi felelősségge nem lett volna. :roll:
Én ezt nem így érzem. Akkor indul Palik saját felelősségre, hogyha szervez magának egy versenyt, mindent ő csinál, és azon elindul.
Hát kérlek szépen "csak" annyi történt hogy fejbe lőttek 4 francia túszt meg még volt még egy mészárlás!
Nem tudom ez mennyiben kapcsolódott ehhez az egészhez, meg, hogy ennek mennyi valóságalapja van, mindenesetre ez elég súlyos dolog.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.07. 16:44:54

Zozzy 5 írta:Saját felelősség...Persze. Ha ezek az emberek meghaltak volna, akkor a szervező biztottság vagy aki szervezte ezt az egészet hogy néz tükörbe, vagy a sajtó elé? Hivatkozzon halott emberek saját felelősségére? Cö cö...
Ha a szerződésben le van írva, hogy saját felelősségükre indulnak el, tudomásul veszik, stb... és alá is írják, akkor itt a szervezőknek semmi felelősségge nem lett volna. :roll:

Én most eléggé a pártján állok, én is úgy érzem, hogy nem lehet így élni. Két-három éven belül eljutunk oda, hogy az utcára nem merünk majd kimenni, mert megfenyegettek? :roll: :?

Viszont a felelőtlenség, a halál sem egy szerencsés dolog.
GoDJonzen

2008.01.07. 15:40:54

ami miatt egy ilyen döntést meghoztak, de nem hiszem, hogy olyan pitiáner dolog lenne, mint amilyennek Palik beállította.
Hát kérlek szépen "csak" annyi történt hogy fejbe lőttek 4 francia túszt meg még volt még egy mészárlás! Ha neki ez nem elég akkor nem tom mi az?!
Volt is igaza mert azért télleg készültek erre a versenyre meg minden!Inkább örülnie kéne hogy megúszták az incidenst! MEr bármikor rájuk lőhettek volna, az nem Európa! De amúgy jó kommentátor!:D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.07. 15:26:29

barca99 írta:Palik véleménye a Dakar lefújásáról

Azért őt is meg tudom valahol érteni. Főleg, ha a nyári EB-re, Olimpiára gondolok... :roll:
Megértem Őt, és ha úgy gondolkodunk ahogy, akkor most tényleg 1-0 a fenyegetőknek, és nyugodtan meg is próbálhatják majd ezt az EB-n vagy másik sporteseményen. De ebben a MAI VILÁGBAN, ahol ugyebár mindenki tudja hogy emberek szemrebbenés nélkül robbantanak fel egy vonatot vagy bármit, lehet, hogy jobb megfutamodni és menteni az életed. Saját felelősség...Persze. Ha ezek az emberek meghaltak volna, akkor a szervező biztottság vagy aki szervezte ezt az egészet hogy néz tükörbe, vagy a sajtó elé? Hivatkozzon halott emberek saját felelősségére? Cö cö...
Egyébként nem sokat halottam erről az egészről, azt sem tudom, hogy mi történt valóban, ami miatt egy ilyen döntést meghoztak, de nem hiszem, hogy olyan pitiáner dolog lenne, mint amilyennek Palik beállította.
Hol élsz kedves Laci? Ebben a veszett világban...
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.07. 12:15:02

Palik véleménye a Dakar lefújásáról

Azért őt is meg tudom valahol érteni. Főleg, ha a nyári EB-re, Olimpiára gondolok... :roll:
raulreal

2008.01.06. 10:19:00

korunk 2. legnagyobb síugrója :wink:

ő is Malyszt tartja a legnagyobbnak, akit az eredményei mellett a tudása is igazol, elég csak megnézni hogy szélben is milyen remekül ugrik. és emberként is fantasztikus.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.06. 10:14:30

Janne Ahonen korunk legnagyobb síugrója, igazi sportember: szerény, visszafogott, csendes. Sajnos, az olimpiákon nem jött ki neki a lépés. Remélem, 2010-ben ez is megadatik Neki. Örülök, hogy a sógorok szarvát egy kicsit letörték, már kezdték azt hinni, hogy a kerítés is kolbászból. Sajnálom, de a németek mellett az osztrákok azok, akiket a leginkább utálok. Ez van.
Kép
raulreal

2008.01.06. 10:10:17

a 4sáncot Ahonen fogja behúzni.

és összetettben is rálépnek most már Morgi nyakára, Ahonen és S.zauer is, Malysz is feltámad sztem még
gianni
Entrenador del Barça

2008.01.06. 08:56:14

Grat.Szávay Áginak az év első tornáját simán megnyerte párosban Safina oldalán!-többek között a világelsőket is megverték.
Csak így tovább!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.01.06. 01:38:32

Komáim!
Hangyányit megállt bennem az ütő...!
A 43 éves Pat Cortinát, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi
kapitányát elküldték klubcsapatától, az Innsbruck gárdájától, mivel
a csapat csak a 7. helyet szerezte meg az osztrák bajnokság
alapszakaszában és ezzel csak az alsóházi rájátszásban érdekelt!!!
Öröm az ürömben, hogy így több ideje jut ránk...!
A Ti Krojf komátok.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.06. 00:13:36

"A terror legyőzte a sportot" Elmarad a 30. Dakar... ez szomorú de nagyon... :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.05. 17:13:35

Zozzy 5 írta:Nagy teniszmeccs van a SPORT 2-n, Nadal - Moya, döntő szett.
Én is nézem, nem semmi meccs. Nadal honnan kapaszkodik vissza... Azért remélem Moya nyeri a Spanyol Rangadót... :D
Válasz küldése