Slither írta:balinteer írta:Látta már valaki játszani Anthony Davis-t? Tényleg durva FP-játékos lehet?
Nagyon "hosszú" és atletikus, de elég vékonyka, sok izmot kell még felszednie az NBA-hez.
Védő oldalon kitűnő, de támadásban még elég éretlen, pontjainak 99%-át egyszerű zsákolásból meg ziccerekből szerzi, és nem mondhatni domináns támadónak.
Ez alapján nem tudnám megmondani, hogy FP-e. A jó támadó játékosokról sokkal könnyebb eldönteni ezt, mint a védőkről.
Így van, tényleg hihetetlen rugói vannak, de az NBA-s c/pf-ek mellett még nem élne meg, kb. 100 kg, emellett 208 cm. Egy év még ráférne, amúgy sem értem minek erőltetik, hogy első szezon után egyből NBA ha jól teljesít, szerintem mindenkire ráférne minimum 2 év NCAA.
Én Reggie Hamilton, Kyle Vinales, Isaiah Canaan játékát nézem szívesen, Shabazz Muhammadról láttam pár videót, nem ügyetlen ő sem.
Láttam minősítettetek pár játékost IQ alapján. Nem lehet mindenki zseni, nem feltétlen ők a hibásak amúgy sem, nem véletlen, hogy az európai játékosoknak magasabb a játékintelligenciájuk, ez nevelés kérdése.
Csak például egy kis apróság, ha már Wizards: pár napja a LAL ellen Booker csinálta azt, hogy dobott egy triplát (már ez meglepő volt tőle), de még utána 7-8 másodpercig fent maradt a keze. Több játékostól is láttam ilyet, de nekem erről mindig életem első edzése jut eszembe, amikor én is így csináltam, de az edző észrevette, kioktatott és mondta több ilyet ne. Mondjuk Booker mentségére legyen mondva lehet annyira meglepődött azon, hogy dobott egy hármast, hogy elfelejtette leengedni a kezét.