Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
neobarca írta:Valaki tud nekem dobni egy linket a Knicks meccshez? Nem találok használhatót...
Pénz.Scooby Bent Bwoy írta:Egy év még ráférne, amúgy sem értem minek erőltetik, hogy első szezon után egyből NBA ha jól teljesít, szerintem mindenkire ráférne minimum 2 év NCAA.
Így van, tényleg hihetetlen rugói vannak, de az NBA-s c/pf-ek mellett még nem élne meg, kb. 100 kg, emellett 208 cm. Egy év még ráférne, amúgy sem értem minek erőltetik, hogy első szezon után egyből NBA ha jól teljesít, szerintem mindenkire ráférne minimum 2 év NCAA.Slither írta:Nagyon "hosszú" és atletikus, de elég vékonyka, sok izmot kell még felszednie az NBA-hez.balinteer írta:Látta már valaki játszani Anthony Davis-t? Tényleg durva FP-játékos lehet?
Védő oldalon kitűnő, de támadásban még elég éretlen, pontjainak 99%-át egyszerű zsákolásból meg ziccerekből szerzi, és nem mondhatni domináns támadónak.
Ez alapján nem tudnám megmondani, hogy FP-e. A jó támadó játékosokról sokkal könnyebb eldönteni ezt, mint a védőkről.
Nagyon "hosszú" és atletikus, de elég vékonyka, sok izmot kell még felszednie az NBA-hez.balinteer írta:Látta már valaki játszani Anthony Davis-t? Tényleg durva FP-játékos lehet?
BolondBob_Marley írta: És JR Smith is back:
http://network.yardbarker.com/all_sport ... r/10275157
IQ kategóriában padon elférne
Lehet szalagszakadás, azt olvastamBob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=CiPt_ggWYDo
Ezt ide is beírom, mert rajtam kívül sokan szeretik a kis spanyolt, s nem csak azért mer Barca-s volt
Lehet komolyabb a gond, de csak ma derül ki pontosan, hogy mi van a térdével!
És JR Smith is back:
http://network.yardbarker.com/all_sport ... r/10275157
IQ kategóriában padon elférne
Utálom ha valaki ezt csinálja, de most én isEazzy írta:Érdekes, hogy Nowitzki nem került be senkinél.
Kobe-t semmiképp nem mondanám!De nem akarok vitát nyitni, így nem fejtem ki, de nem ő lenne a 2es!Cumbee írta:Nálam ez így nézne ki: Nash, ?, James, Pau, Duncan. A 2-es poszton kellett a legtöbbet gondolkodnom és nem nagyon tudom eldönteni még így sem, de ha valakit kellene mondanom, akkor én tán Kobe-t mondanám.
Ja, okéTocy írta:Nem tudom vitatni, de én nem konkrét csapatra, hanem mjuk egy összeválogatott legintelligensebb kezdő ötösre gondoltamKalap1988 írta:Elfogultság, de valahol nehezen vitatható is egyben: Boston Celtics.Tocy írta:Ha már itt tartunk, egy legintelligensebb ( kosárlabda IQ inkább ) csapat sztetek?
Illetve még a Spurs.
Nem tudom vitatni, de én nem konkrét csapatra, hanem mjuk egy összeválogatott legintelligensebb kezdő ötösre gondoltamKalap1988 írta:Elfogultság, de valahol nehezen vitatható is egyben: Boston Celtics.Tocy írta:Ha már itt tartunk, egy legintelligensebb ( kosárlabda IQ inkább ) csapat sztetek?
Illetve még a Spurs.
Ronaldinho&Barca írta: Pontatlanul fogalmaztam, ő rá inkább a nagy meccseken lehet számítani, talán. Ha akar, akkor nagyon jó teljesítményt tud nyújtani, az akaráson a hangsúly, lásd a miami ellen. Persze egy szezonban nem 15-20 meccs van, amikor jól kell játszani.. de inkább ő mint a többiek. Barnes számomra egy csalódás, főleg, hogy Ariza távozott miatta. Nálam ő egy sötét bárány marad mindig is. de ez az én oldalam.
Pontatlanul fogalmaztam, ő rá inkább a nagy meccseken lehet számítani, talán. Ha akar, akkor nagyon jó teljesítményt tud nyújtani, az akaráson a hangsúly, lásd a miami ellen. Persze egy szezonban nem 15-20 meccs van, amikor jól kell játszani.. de inkább ő mint a többiek. Barnes számomra egy csalódás, főleg, hogy Ariza távozott miatta. Nálam ő egy sötét bárány marad mindig is. de ez az én oldalam.kanty írta: Artest? Sajnos egy vicc lett belőle. A padról Blake és Barnes, az aki használható na és persze Goudelock. Tetszik ez a fiatal srác, van vér a pucájában, esze a játékhoz annál kevesebb.
Artest? Sajnos egy vicc lett belőle. A padról Blake és Barnes, az aki használható na és persze Goudelock. Tetszik ez a fiatal srác, van vér a pucájában, esze a játékhoz annál kevesebb.Ronaldinho&Barca írta: Amúgy, kövezzetek meg, de Artesten és talán Goudelockon kívül padról mindenkit úgy rúgnék ki, hogy a lába sem érné a földet.. aztán persze ki játszana.. de inkább fiatalok, mind ez a "pad"-nak nevezett akármi.
Elállt a lélegzetem is amikor ezt a cikket megláttam..Bob_Marley írta:Nem cserélte el
Csak valaki beböffögte twitteren, s elindult a láncreakció!Játszott tegnap, nálatok van mégWojnarkowski is mondta nincs Gasol trade!
Wesbstert meg hogy hagyhattam ki![]()
Padra azért vannak még jelentkezők rajta kívül, egy jó Artestre is mindig szükség van
Elfogultság, de valahol nehezen vitatható is egyben: Boston Celtics.Tocy írta:Ha már itt tartunk, egy legintelligensebb ( kosárlabda IQ inkább ) csapat sztetek?