tegnap csak fél szemmel tudtam nézni a meccset, úgyhogy ma újráztam:
jó volt ez a tegnapi, az első 15-20 perc után kifejezetten tetszett amit láttam.
- semedo 6 tüdővel rohangált fel s alá, nem sír nála a labda és tud VÉDEKEZNI. ha tudja állandósítani ezt a formát jó pár évig nem lesz gondunk a jobb oldallal.
- messi nagyon él ebben a szerepkörben, valverde nagyon megtalálta neki, kérdés azonban h suarez mit fog tudni kezdeni ezzel a szélső szereppel. anno guardiolának volt nagy mániája, hogy minden centert kitett szélre, villánál meg henrynál működött, de zlatannal totális csőd volt. szerintem suareznél is az lesz, bár várhidi mágnestábla petya tegnap bizonygatta a meccs után, h jó lesz ez neki...majd meglátjuk. heatmap alapján azért jóval bentebb játszott mint a túloldalon dulifuli.
- dembouz jól szállt be, nála arra leszek igazából kíváncsi, hogy ha felállt védelem ellen kell alkotni és nem lesz előtte terület, akkor majd mennyire megy neki a rövidpasszos tili-toli,/védelmek megontása.
- dölöfiú jó lesz 4. csatárnak, egy pedro szintre talán felér.
- paula kifejezetten tetszett, rögtön szemet szúrt, hogy bejött és egyből alávágott két espanyolos gyereknek

a kapuhoz jól ér fel, jó lesz ő.
- AG is mintha mutatott volna vmi halvány fényt ami leginkább sebességben volt feltűnő.
- aki még tetszett az alba volt, jót tett neki, hogy az ugribugri cig*t kivették előle, van területe, tudja használni.
kedden jön az igazi erőfelmérő, a támadásokkal nem lesz gond, inkább a védelemre/védekezésre leszek kíváncsi, mert azért a juvénál komolyabb csatárok vannak mint a az espanyolnál (akiknek amúgy respect h kivételesen nem rugdostak minket agyon)