Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem mindketton lesz, kulonbozo posztokon. Ma sem esz nelkul nyomnam, maximum 3 helyen valtoztatnek a multkori kezdohoz kepest.csababarca írta:Ha már szeptember közepén a pihentetésen kell aggódni, akkor inkább a keddi otthoni Eibar ellenin tenném, azért hazain általában könnyebb.
Én megpróbálkoznék egy Deulofeu-Dembelé-Messi hármassal és Suárezt pihenőre raknám. Neki sokkal megerőltetőbb a szélső szerep, mint a két fiatalnak, valamint jó lenne látni, hogy két igazi szélsővel hogy megy a támadójáték. Persze az Eibar ellen is ráér, a lényeg a 3 pont.BarcafanTomee írta:Én max Paulát vagy SR-t tenném a kezdőbe, a többit hagynám. Előbbit csak azért, hogy megnézzük végre mit tud, utóbbi meg megérdemli a perceket. Iniesta nem hiszem, hogy most is egész meccset kap majd. Reméljük nem is lesz rá szükség. Nincs mese, nyerni kell!
Ahhh, sűrűn is töltögettük apámmal a roséfröccsöt, a gólig csak vakartuk a fejünket, hogyan fogunk ma betalálni.visca el barca írta:utána kezdtünk el fociznirecrea írta:Tegnap csak az első 30 percet tudtam nézni
Csak ha Messi középen van, akkor az egyik szélen nincs ember, legalábbis megfelelő. Deulofeu azért elég erős egy kezdőbe.Genesis írta:Mert ebből a kezdő 11-ből ez a formáció tudja kihozni a maxot! két védekező kp-s előttük két szélső középen Messi és előtt Suarez! Ugyanezt próbálták Henry-ék idejében is de az ku.ra nem jött össze![]()
![]()
Miért vagy olyan biztos ebben?Genesis írta:De abban biztos vagyok egy 4-2-3-1 lesz ebből!
Sanama írta:Jó volt látni a tegnapi meccset, de azért nem szabad átesni a ló túloldalára.
Egyszerűen minden összejött, amikor nagyon kellett a kapufa is a csapattal volt, meg a partjelző is.
Rakitic legjobb meccsét játszotta az elmúlt 2 évben kb., Messi hozta az űrfocit, Busquets is kb. egyik legjobb meccsét hozta az elmúlt 1-2 évben, André Gomesnek is jó érintései voltak, Dembele is jól szállt be. Ehhez pedig jött egy kissé tesze tosza Espanyol, akiket nemtudom mikor láttam utoljára ilyen könnyen feladni/megadni magukat.
Bőven lesz olyan meccs, lehet, hogy kedden, amikor egyik sem lesz meg a fent említett dolgokból.