JimmyJump írta:PSG, Arsenal, City, City, Milan
Juve, Atleti, PSG, Atleti, PSG,
Bayern, Bayern
Juve
Kupasorsolás kapcsán, az utóbbi 5 év Bl-párharcai, körök szerint rendezve.
Én sok dolgon át tudok lépni, nem bosszantottam fel magam a hétvégi meccsen, türelmes vagyok a rossz formában lévőkkel, bírókkal is elnéző vagyok általában, de erre a sorsolásra bármikor ránézek, kiveri nálam a biztosítékot. Még mindig nem hiszek az irányítottságban, de az biztos, hogy mi 5 éve más sorozatban játszunk.
Brutál, hogy ennyire balszerencsénk van a sorsolással, utoljára a 2011-12-es szezonban kaptunk könnyű ellenfelet(Leverkusen) az egyenes kieséses szakaszban, azt is csak a nyolcaddöntőben, ami most februárban lesz 6 éve...
Míg a riválisok azért szerencsésebbek, azóta a RM-nak, Bayernnek is volt többször Hawaii, elég a Bayern Shaktar-Porto ágára gondolni 2015-ből.
Remélem most végre ránk mosolyog a szerencse, és nem kapjuk meg a Bayernt, az egyedüli igazán kemény ellenfelet, mert különben már tényleg falnak megyek.
Ha most elkerüljük őket, akkor még BL-ben is jók lehetünk áprilisra.
Valverdével megtanultunk szenvedve, nem látványosan játszva is nyerni, ez sokat jelenthet egy ilyen sorozatban.
Persze lehet mondani hogy aki meg akarja nyerni annak mindenkit el kell verni, de láthattuk mennyit számít az, hogy csak az elő/negyeddöntőben kap az ember combosabb ellenfelet.
Plusz mint előbb mondtam, nem mindegy hogy februárig kell úgy összeállnia a csapatnak egy TOP ellenfél ellen, vagy pedig ráér áprilisban, neadjisten májusban.
Szerintem a 2016-os csapat is zseniális volt, fő esélyes, aztán elég volt 2 hét hullámvölgy, és ki is zúgtunk mint annak a rendje.