Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:tökmind1 kit húznak először, úgysem kapunk könnyűt és tuti h a cselzi/bayern duó vmelyike lesz. és akkor ott gyorsan ki is esünk ezzel a játékkal.
Igen főleg, hogy kerek 1 kapott góllal hoztuk le a csoportkört, a Chelsea Európa egyik legerősebb csapata, a Roma mögött lett második, a Bayernben pedig addigra (meglepő mód) a keret 50%a sérült lesz. Szerintem még a Basel is kiejtene bennünket !!Stalkyard írta:Miért kell a csoportkör után megmondani, hogy mikor, miért is ki ellen fogunk kiesni, mikor még a sorsolás sem ment le, soha nem fogom felfogni.
Főleg, hogy addig még igazolunk is, Dembélé is visszajön, elég sokat változhat a játék képe februárig. Az a része igaz mondjuk, hogy EZZEL a játékkal kieshetünk hamar, de addig még elég sok hátravan azért hál istennek.Stalkyard írta:Miért kell a csoportkör után megmondani, hogy mikor, miért is ki ellen fogunk kiesni, mikor még a sorsolás sem ment le, soha nem fogom felfogni.
tökmind1 kit húznak először, úgysem kapunk könnyűt és tuti h a cselzi/bayern duó vmelyike lesz. és akkor ott gyorsan ki is esünk ezzel a játékkal.nzxtpo írta:Ha a Pool nyeri a csoportját ők csak ebből a 3-ból kaphatnak, így a Chelsea-nek 33% esélye van, hogy velünk játsszon. Viszont ha minket húznak ki először, akkor mi kaphatunk többet is, nem?S.Agüero írta:Chelsea fog jönni a 16 között, 33% az esély rá.
Ők csak a Besiktas-PSG-Barca trióból kaphatnak ellenfelet.
Ha a Pool nyeri a csoportját ők csak ebből a 3-ból kaphatnak, így a Chelsea-nek 33% esélye van, hogy velünk játsszon. Viszont ha minket húznak ki először, akkor mi kaphatunk többet is, nem?S.Agüero írta:Chelsea fog jönni a 16 között, 33% az esély rá.
Én is unom az agyam meccsek alatt (bár ez a mai a loteri kutyát se érdekekte), de meglehet fordítani hogy mikor kaptunk utoljára ilyen kevés gólt a csoportkörben? 6 meccs alatt egyet, azt is az Olympiakosz meccs vegen amikor mar mindenki sétált be az öltözőbe.csababarca írta: mikor rúgtunk utoljára ennyire kevés gólt a csoportkörben?
nekem idén kb minden meccs ilyen hatású.palesz77 írta: de ez a meccs büntetett.
Attól is függ hogy melyikünket húzzák ki hamarabb.S.Agüero írta:Chelsea fog jönni a 16 között, 33% az esély rá.
Egy ilyen felfogású ellenfél ellen nyilván.Samper írta:Busquets helyén jó Rakitic. Csak kéne egy igazi jk. (Bár én persze Alenat látnám ott szívesen.)
Igen ez nagy piros pont, de az talán még ennél is nagyobb fekete pont, hogy Lajost nem meri.MessiNeymarSuarez írta:
Ha meg nem, az sem baj, én is szívesen látnék egy Messi mesterhármast, de végre van egy olyan edző aki le meri, és le is tudja rakni a padra.![]()
nem az aranylabda miatt, az lényegtelen már.visca el barca írta:sztem valverdét marhára nem érdekli, hogy hajtson az aranylabdáért, vagy a 100. bl gólért. padozzon csak végig.csababarca írta:rúghatott volna jó eséllyel pár gólt.
sztem valverdét marhára nem érdekli, hogy hajtson az aranylabdáért, vagy a 100. bl gólért. padozzon csak végig.csababarca írta:rúghatott volna jó eséllyel pár gólt.