Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
18Barca99 írta:Neked meg megjött? Vagy mi a probléma?Fecooo írta:Lalyos értékelhetetlen, Oszmán sajnos nem elég pontos még, de sokszor kerül helyzetbe, Messi kapufarekordra tör, SR kp-n nem elég hatékony, Semedo meg bután játszik RBW-t...
Az Alavesnek kiesési gondjai nem lesznek, masszív csapatnak tűnnek, nekünk meg hatékonyabbnak kell lenni a támadóharmadban és nem lesz ott gond, viszont Lalyost padra kéne rakni, hadd harcoljon két szélen a két csokító...
Szerk: és Lalyos balf.sága végig megmaradt, de le nem lett cserélve...Csak a negatívumokat sorolod.. holott ennél sokkal jobb meccset játszottunk egy 11 emberrel saját 16-osa előtt védekező, jól összerakott Alavessel. Augusztus vége lesz ember, még körülbelül tart az alapozás. Nem értem mit várnak itt sokan augusztus 19-én, hogy majd az orrukon pörgetve rugdalunk gólokat vagy nem is értem..
Neked meg megjött? Vagy mi a probléma?Fecooo írta:Lalyos értékelhetetlen, Oszmán sajnos nem elég pontos még, de sokszor kerül helyzetbe, Messi kapufarekordra tör, SR kp-n nem elég hatékony, Semedo meg bután játszik RBW-t...
Az Alavesnek kiesési gondjai nem lesznek, masszív csapatnak tűnnek, nekünk meg hatékonyabbnak kell lenni a támadóharmadban és nem lesz ott gond, viszont Lalyost padra kéne rakni, hadd harcoljon két szélen a két csokító...
Szerk: és Lalyos balf.sága végig megmaradt, de le nem lett cserélve...
Szerintem semedo helyére fog behúzodni ha a portugál fel megy támadni, illetve rakitic szintén ezt fogja játszani albaval.Stalkyard írta:Cou se a szuperkupan se most nem kezd. Érdekes... Főleg SR-t betenni kreatív kp-ba. De meglátjuk.
visca el barca írta:TS - semedo, piqué, umtiti, alba - SR, busi, rakitic - messi, lajos, dembouz
Korrekt, mondjuk SRt a KP bármelyik részén eltudom képzelni, kivéve mint kreatív kp.visca el barca írta:TS - semedo, piqué, umtiti, alba - SR, busi, rakitic - messi, lajos, dembouz
Egy előszezonbeli meccsről beszélünk, ami félig-meddig még a felkészülési időszak része.rikko írta:CR-t pótolni nem tudják. Ez jól látszott az aTMA ellen. Nem volt senki aki villanjon. CR ilyen esetekben mindig valahogy bevakart egyet. Illetve mentalitásban a csapat vezére tudott lenni a szoros meccsek nagyrészében.
recrea írta:
Ez a “Realból -50 gól távozott” szöveg is csak önámítás. Meg fogják nagy részét rúgni, nyugodjatok meg, ami hiányozni fog az a villanás, amikor nem jön a gól és/vagy pocsékul fociznak, olyankor általában jött CR és a különleges képessége. Na, ilyen játékos most nincs náluk. Döntő faktor lesz sztem.
Mitől esélyesebb az Atma, mint mi?Kovbal88 írta:Fura, hogy a Real nem igazol. Szerintem ez az évük, ha így mennek neki, nagyon gyenge lesz, főleg a BL. Bár valószínűleg, már januárban változások lesznek.
Bajnokság fő esélyesének az Atletico tűnik, bár Dembelé és Coutinho, ha összekapja magát ott lehetünk mi is.
Szerintem teljesen irreális, hogy ne legyenek a dobogón.zeli39 írta:Realnál a védelem a gáz .5 csapat is kevesebb gólt kapott a bajnokságban .Semmit nem erősödtek az idei szezonban még több gólt fognak kapni ..A bajnokságban dobogón sem lesznekMichaaBee írta:Túlságosan le van most nézve szerintem a Real. Effektíve csak CR távozott tőlük, de amíg ő ott volt, addig itt mindenki azt írta, hogy ő a csapatjáték kerékkötője. Most hogy elment, mindenki azt írja, hogy mekkora visszaesés lesz. Mosolyogtató azért.![]()
Nekem inkább az a megérzésem, hogy most Bale jobban ki fog tudni teljesedni és ő lesz a vezéregyénisége a Realnak. A Tottenhamben köré épült a játék és szinte megállíthatatlan volt, aztán Madridban láthatóan nem feküdt neki a másodhegedűs szerep. Viszont ha elkerülik a sérülések, akkor nagyon beindulhat, ráadásul ő nem csak arra képes, hogy megáll elöl és beveri, ha elé kerül a labda, hanem a játékból is jobban kiveszi a részét. Úgyhogy biztosan lesz egy-két meccs, amikor leikszelnek, mert nem jön a semmiből Ronaldo villanása, fejese, tizije, stb, de összességében szerintem nem gyengültek ezzel annyit, mint itt sokan gondoljátok.