2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És Denis és Rafinha is hypolva volt.thiagoalcantara írta:Egyébként nem értem Arthur körül ezt a hatalmas hype-ot, nekem eddig totál alibi, egy hosszabb ívelése volt előre, oda is rúgta az ellenfélnek. Ugyanezt Denis vagy Rafinha is megcsinálja, és nem kerültek 40 millába.
Jó a lefocizás lehet túlzás, de uraltuk a meccset, meg azért volt helyzet nem is egy, amivel meglehetett volna ismét a vezetés.MatyiG írta:Az szerintem túlzás, hogy lefociztuk őket, jobbak voltunk, de tényleg nem jutottunk ziccerig, ez van. Lenglet ha szándékosan könyökölt, elég nagy butaságot csinált...
Nem feltétlen kell dícsérni, de azért ilyen világvége hangulat egyáltalán nem indokolt...mess2009 írta:gondolom(meg látom is) van aki ilyenkor is dícsér...nos én azokkal értek egyet, hogy egy ilyen kis csapattól otthon két pontot elszórni az nem egy dicsérendő teljesítmény.
továbbra sincs ebben a csapatban lendület. Busquets mellé még beállít egy oldalpasszolgatós színtelen -szagtalan Artúrt, kaptunk mellé egy totál béna Dembélét, egy bűn rossz Albát és egy piros lapot kell ennél több?!
és igen, Messi következő szabadrúgás-gólja a nagy számok törvénye alapján úgy egy hónap múlva esedékes, bizony rúghatná más (egy ideig)
ha nem lesznek képesek többet és gyorsabban futni, ha minden reményteljes elfutásra akad két ember aki vissza-passzol ahelyett hogy előre a kapura törne, nos így ezzel azt kapjuk amit ma láttunk.
Hogy mi van?csababarca írta:kár hogy helyzetünk se volt.
Ilyen megmozdulások egy meccsen 100 van, ez az idióta most éppen megnézte, érdekes módon a többit nem nézte vissza!csababarca írta:Ez szép volt, ilyen ellenfél ellen otthon ez nem nagyon fér bele.
Mondjuk amikor Umtitit behozta Dembelé helyett, már éreztem hogy baj lesz. (nem Umtiti ellen, de ilyenkor nem értem miért ez a megoldás, hogy egy támadót szedünk le, de mindegy)
Ezeket a kiállításos megmozdulásokat meg befejezhetnénk, lehet itt elemezni, hogy jogos volt e vagy sem, de odatette a könyökét, kisebb dolgokért is adtak már pirosat. Nagy fegyelmezetlenség volt.
Ettől függetlenül 10 emberrel is kellet volna hozni a meccset, kár hogy helyzetünk se volt.
soadroli írta:FC Barcelona XI:
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba,, Busquets, Arthur, Arturo Vidal, Dembele Messi, Suárez.
Ezer meg egy többször használható linket dobtak be az elmúlt hetekben.Samper írta:Még mindig nem tudom fogni a Spiler2-t. Van valakinrk szolid linkje?
Ezzel én is kiegyeznék, Semedo-t simán használhatná bátrabban Valverde.MatyiG írta:Semedo és Arthur legyen a két kérdőjel, plusz elöl megnézném már Munirt is.Cestus írta:Az esti meccsel a kapcsolatban a madridi és a katalán lapok kb. ezt jósolják felállásnak:
ter Stegen - RB, Piqué, Lenglet, Alba - RCM, Busquets, Coutinho - Messi, Suárez, Dembélé.
soadroli írta:FC Barcelona XI:
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba,, Busquets, Arthur, Arturo Vidal, Dembele Messi, Suárez.