Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég ferdítés, hogy nem jutottunk el ziccerig. A második félidőben, ha a helyzeteink felét elrakjuk jó eséllyel behúzzuk a meccset. Az, hogy 10 emberrel uraltuk a meccset és nem csak meddő fölény volt, kifejezetten offenzíven játszottunk szerintem nem sírásra ad okot. Sajnos több tényező is ellenünk volt. Egy rotált csapattal álltunk fel, amivel emberhátrányban fokozottan nehezebb. A gólokat is Piqué két hatalmas egyéni hibáiából kaptuk, ami azért nem sokszor történik. Benne van a játékában, de azért kétszer egymás után ilyet nem sűrűn csinál.MatyiG írta:Az szerintem túlzás, hogy lefociztuk őket, jobbak voltunk, de tényleg nem jutottunk ziccerig, ez van. Lenglet ha szándékosan könyökölt, elég nagy butaságot csinált...
Ez igaz, de Vermaelen lábába sincs sok meccs, és Ernő eléggé meglepne, ha kezdene a Belga.Cestus írta:Hát ha most nem játszik bajnokikon, nem lesz meccsben a BL-re.
Nincs hatással a BL-meccsekre... Csak a bajnoki és CdR meccsek kapcsolódnak egymáshoz.Cestus írta:Lenglet akkor el is intézte, hogy a Wembley-ben ne ő játsszon, nem? Az egybőlpirosért biztos kap is pár meccs eltiltást, de majd meglátjuk.
Mi köze a bajnokin szerzett pirosnak a bl-hez?Cestus írta:Lenglet akkor el is intézte, hogy a Wembley-ben ne ő játsszon, nem? Az egybőlpirosért biztos kap is pár meccs eltiltást, de majd meglátjuk. Visszanézegettem a könyököst, hát ha szándékos volt, ha nem, olyan eset volt, ami miatt pl. Ramosra kígyót-békát kiabálnánk.Szóval ki lehetett szórni a gyereket sajnos. Azért lehet ő még jó, ha most megtanulja a leckét.
gondolom az én pár soromban vélsz "világvégehangulatot"..amit mellesleg nem értesz. nos ez nem gond, mert szó sincs világvégéről! inkább arról a gyakori jelenségről van szó, hogy ha valaki kritizál egy !! meccsen történteket, mások görcsösen elkezdik védeni és dícsérni azt amit nem kénethiagoalcantara írta:Nem igazán értem a világvége hangulatot, pontot szórtunk igen, nem jó dolog sosem.
DE lefociztuk simán a gironát még 10 emberrel is, és lenyontunk egy olyan meccset ahol ha reggelig játszunk se rúgunk több gólt. Minden évben van legalább 2-3 ilyen meccsünk. 1-1-nél ha Suárez berúgta volna a 100%-os ziccert 2-1 lett volna ide, helyette kaptuk a második gólt. A rotációval sem volt gond, jól működött a gépezet, kivéve a két középső védőt. Röhögjenek a haterek, majd le lesz darálva a többi csapat máskor.
És Denis és Rafinha is hypolva volt.thiagoalcantara írta:Egyébként nem értem Arthur körül ezt a hatalmas hype-ot, nekem eddig totál alibi, egy hosszabb ívelése volt előre, oda is rúgta az ellenfélnek. Ugyanezt Denis vagy Rafinha is megcsinálja, és nem kerültek 40 millába.
Jó a lefocizás lehet túlzás, de uraltuk a meccset, meg azért volt helyzet nem is egy, amivel meglehetett volna ismét a vezetés.MatyiG írta:Az szerintem túlzás, hogy lefociztuk őket, jobbak voltunk, de tényleg nem jutottunk ziccerig, ez van. Lenglet ha szándékosan könyökölt, elég nagy butaságot csinált...
Nem feltétlen kell dícsérni, de azért ilyen világvége hangulat egyáltalán nem indokolt...mess2009 írta:gondolom(meg látom is) van aki ilyenkor is dícsér...nos én azokkal értek egyet, hogy egy ilyen kis csapattól otthon két pontot elszórni az nem egy dicsérendő teljesítmény.
továbbra sincs ebben a csapatban lendület. Busquets mellé még beállít egy oldalpasszolgatós színtelen -szagtalan Artúrt, kaptunk mellé egy totál béna Dembélét, egy bűn rossz Albát és egy piros lapot kell ennél több?!
és igen, Messi következő szabadrúgás-gólja a nagy számok törvénye alapján úgy egy hónap múlva esedékes, bizony rúghatná más (egy ideig)
ha nem lesznek képesek többet és gyorsabban futni, ha minden reményteljes elfutásra akad két ember aki vissza-passzol ahelyett hogy előre a kapura törne, nos így ezzel azt kapjuk amit ma láttunk.
Hogy mi van?csababarca írta:kár hogy helyzetünk se volt.
Ilyen megmozdulások egy meccsen 100 van, ez az idióta most éppen megnézte, érdekes módon a többit nem nézte vissza!csababarca írta:Ez szép volt, ilyen ellenfél ellen otthon ez nem nagyon fér bele.
Mondjuk amikor Umtitit behozta Dembelé helyett, már éreztem hogy baj lesz. (nem Umtiti ellen, de ilyenkor nem értem miért ez a megoldás, hogy egy támadót szedünk le, de mindegy)
Ezeket a kiállításos megmozdulásokat meg befejezhetnénk, lehet itt elemezni, hogy jogos volt e vagy sem, de odatette a könyökét, kisebb dolgokért is adtak már pirosat. Nagy fegyelmezetlenség volt.
Ettől függetlenül 10 emberrel is kellet volna hozni a meccset, kár hogy helyzetünk se volt.