Sinya22 írta:A bl-ben nincs gond,én a szezonra értettem,hogy a nagy meccseken általában összeszedjük magunkat,és az eredményesség mellett még szép dolgok is vannak. Talán pont a Tico elleni a kivétel,de a R.Madrid vagy a Spurs ellen is voltak jó teljesítmények,még ha mindkét meccsen volt olyan időszak,amikor simán kicsúszhatott volna a meccs a kezünkből. Szóval szerintem jobban járunk egy erős ellenféllel,egyrészt közhely,de úgy is mindenkit meg kell verni,másrészt egy Pool-t biztos hogy komolyan vesznek már a meccs előtt,és még véletlenül sem fordul elő olyan,mint tavaly. Igaz,ott a 4-1 is kényelmessé tette őket,de az a visszavágó akkor is botrányos volt,előny ide vagy oda.
Ez igaz, bár a mostani védekezéssel lehet hogy egy 5-össel jönnénk haza az Anfield-ről
Viszont az tény, hogy BL-ben idegenben rég voltunk ilyen erősek, a Spurs és az Inter elleni teljesítmény is kifejezetten tetszetős volt, nagyon rég volt erre példa már.
Inter ellen is sokkal inkább benne volt a 2 gólos Barca győzelem, mint a döntetlen, Tottenham ellen sem volt max 15-20 percig kérdés a Barca győzelem.
Hazai pályán eddig sem volt probléma, utoljára 2013-ban a Bayern ellen értünk el olyan eredményt amivel kiestünk volna csak a hazai meccs alapján, a többi párharc sorra az idegenbeli teljesítményen ment el.
Tavaly a Chelsea ellen inkább nézett ki 3-0-nak a meccs képe, mint 1-1-nek, a Roma ellen pályán sem voltunk.
Előtte lévő szezonban szintén labdába sem rúghattunk a PSG ellen, Juve ellen szintén súlytalanok voltunk, szóval arra sem lehet fogni hogy mindent kihagytunk, ezek után az ideig idegenbeli teljesítmény hatalmas fejlődés, ami kulcsfontosságú ebben a sorozatban.
Ha szerencsénk lesz a sérülésekkel, és Valverde is nekiállna rotálni, és nem kinyírni a srácokat fizikálisan-mentálisan, akkor bőven ott vagyunk a legnagyobb esélyesek között.
Pep Cityje is bukdácsol, Bayern szintén, RM-nak is vannak bőven problémái, Liverpool meg vagy nagyon győz, vagy hatalmasakat bukik(Red Star elleni 2-0), PSG örül ha továbbjut.Talán a Juventus aki rajtunk kívül hozza az elvártat.
Meglepetés a Dortmund lehet, esetleg az Atleti, sokminden változhat még tavaszra, de máshol sem rózsásabb a helyzet jelenleg.
Kíváncsian várom decemberben hogy bejelentik-e végre hogy tavasszal már lesz-e videóbíró, vagy sem.