2018.12.08. 13:23:37
Áthoztam inkább az igazolásos topicból, mert nagyon off lett:
Másik meg a nemzetközi eredmény...Nemzetközi szinten az látszik, hogy a "nagy Barcelona" egy öntelt, idejétmúlt csapat benyomását kelti(mégha nem is feltétlen így van), akik még mindig azt hiszik hogy 2009 van, és ők a legjobbak, 50%-os teljesítménnyel mindenkit agyon vernek, aztán az első komolyabb ellenfél ellen indul a Benny Hill show, és dagadtra verik őket.
A játék képe sokszor tényleg olyan, mintha 50 évesek próbálnák azt játszani mint huszonévesen, de a vége inkább kínos, mint komoly, mert a játékot a régi gyors tempó helyett gyök2-vel tolják, és azt gondolják hogy még mindig nagy királyok.
Ez nyilván túlzás, de valami ilyesminek képzelem el a nemzetközi véleményt, főleg ha azt nézzük hogy az elmúlt években a Juventus,Atleti, City, Liverpool, sőt még a Roma, Monaco is közelebb állt a BL serleghez mint mi, miközben kabaré teljesítményt nyújtottunk, ami elég sokat elmond.
Nem is tudok olyan csapatot(a PSG-n kívül de ők mindig belenyúlnak), akik akkora nagy csalódások lennének a BL-ben az elvárthoz képest, mint mi.
Nagyon remélem hogy idén jobbak lesznek, az eddigiek alapján kifejezetten biztató, látni rajtuk hogy idén nagyon akarják, csak Ernő ne nyírja ki a fél csapatot tavaszra és jók lehetünk.
Nagyon bízom benne, hogy idén rendesen odacsapnak a srácok a BL-ben, otthon eddig sem volt baj, idegenben voltunk súlytalanok, de ott nagyon.
Épp ezért üdítő a Tottenham és Inter elleni idegenbeli játék képe, nem is tudom mikor voltak utoljára ennyire biztatóak idegenben.
Ráadásul a többi csapat nem túl meggyőző, PSG örül ha továbbjut, City is Lyonok ellen bukdácsol.Rengeteg minden változhat még tavaszig, de ugyanúgy mi is javulhatunk még addig.
Én nagyon bízom benne hogy idén odaérhetnek a srácok, megmutatni hogy lesajnáltan, még mindig ott vannak a szeren(mint 2015-ben), ezért is haragszom nagyon Valverdére amiért kifacsarja a csapatot, mert ha így folytatja, akkor szerintem még a 2009-es vagy 2011-es csapattal sem nyerne BL-t.
Bajnokságban el lehet döcögni gyenge meccsekkel középcsapatok ellen, a BL-ben viszont kell az a hatalmas szellemi-fizikai frissesség, amitől a helyzetek bemennek, nem pedig kimaradnak.