2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg ugyanaz lesz mint hétvégén. Alená szinte egy az egyben megpróbálta átvenni Messi szerepét (helyette is jött be talán), Suarez mögött és a kp előtt nyomta. Jó megmozdulásai voltak, szóval inkább 4-3-1-2-nek tűnik ez elsőre.MatyiG írta:Mit ittál, Gyuluska?
4-4-2 lesz ebből szerintem.
Alená---Rakitic---Arthur---Vidal
------Malcom--------Prince
Cestus írta:Barcelona XI v Sevilla: Cillessen; Semedo, Piqué, Lenglet, Sergi Roberto; Arturo Vidal, Rakitic, Arthur; Malcom, Prince, Aleñá
Na itt van írásban is, csak nem volt kedvem kitalálni, hogy lesz.Egy 4-4-2-nek tűnik négy középpályással.
Előzetesen 19 fős volt a keret, szóval valakinek ki kellett maradni. Benne van, hogy még januárban viszi az Arsenal, de szerintem maradni fog nyárig.Lehet tudni, hogy miért került ki Denis? Valami biznisz van kialakulóban?
Jogos, sorry, akkor ezt benéztem. És tényleg az első Levante ellenin is a brazil kezdett és Denis csak csere volt.MatyiG írta: Denis kikerült a keretből, nem utazott el.
Meg amúgy is hétvégén Dembélé helyére Malcom jött, miért menne most Denis?
Denis kikerült a keretből, nem utazott el.terrer írta:Szerintem 4-3-3 lesz középen Rakitic, Vidal és Arthur elöl Cou, Denis és Lajos vagy esetleg 4-4-2 Denis helyett Boatenggel. Nem hiszem, hogy Malcom kezdene Denis az utobbi meccsek alapján előtte van a sorban (EV-nél).
Én azt is el tudom képzelni, hogy 4-4-2 lesz, Lajos-Boateng párossal elől. Amennyire szereti EV Malcomot.csababarca írta:Beteheti, de van egy csomó opció kp-ra.
Rakitic, Arthur, Vidal kp-t kéne használni.
Elől meg Coutinho, Lajos, Malcom mehet.
Vagy egy extra kp, és akkor Malcom pad.
Denist nem akarom meglátni még 5 percre sem a pályán.
Ja tényleg, akkor viszont simán lehet, hogy beteszi több időre, valóban.MatyiG írta:Denis sem utazik, szóval csak ő vethető be elöl. Kapni fog 20 percet legalább, ezt biztosra veszem.Cestus írta:Boateng játszhat, viszont Busi nem, mert nem utazik. Valverde általában elég bizalmatlan eleinte az új arcokkal, nem hinném, hogy Boateng az első meccseken 5-10 perceknél többet kapna.
Denis sem utazik, szóval csak ő vethető be elöl. Kapni fog 20 percet legalább, ezt biztosra veszem.Cestus írta:Boateng játszhat, viszont Busi nem, mert nem utazik. Valverde általában elég bizalmatlan eleinte az új arcokkal, nem hinném, hogy Boateng az első meccseken 5-10 perceknél többet kapna.
Azért a Pizjúanban a Sevilla rohadt kemény ellenfél. Lehet, hogy mostanában nem éppen nyerniük szokás ellenünk, de így hogy Dembelé is lesérült Messi nélkül nagyon necces lesz. Ha a francia egészséges lenne rendben is volna, hogy Leo otthon marad, de így legalább a padra le lehetne tenni, főleg, hogy a hétvégén is pihent. Nagyon kell az idegenbeli gól, azt meg Coutinhotól vagy Malcomtól várni elég bátor dolog. Szerintem Valverde most átesett kicsit a ló túloldalára. Az nagyon jó, ha pihentet játékosokat, de itt félek, hogy túlzásba viszi. Habár lehet, hogy rajta kívül álló okok miatt nem utazott el. (Betegség, kisebb sérülés stb.)Cestus írta:Szerintem is 2-2 körül lesz. Ellenünk most a kupában többet fognak mutatni hazai pályán, mint a Real ellen a legutóbbi bajnokijukon, de ha kitesszük a főoldali cikkben tippelt kezdőt, egy ikszre jónak kell lennünk, még ha nekünk is jönnek.
Azóta megint.Cestus írta:A Levante fellebbezését is elutasították, hivatalos.
a félelmetes levante ellen láttuk mire megy a tarcsi. gondolom EV-nek meg lett mondva, hogy a kupa is kell, máskülönben tényleg a kicsik játszanának.Samper írta:Arról volt szó, hogy a Király kupa az utánpótlásé. Utazott is Sevillába kettő közülük. De pályára is lépnek? Kezdőként? Csereként? Csak az egyikük?
Az nagyon jó eredmény lenne. De most Dembelé sem játszik. Cou formája meg cseppet se, bíztató.Sinya22 írta:Nem tudom mikor volt utoljára olyan,hogy két egymás utáni meccsen is bekerül a rotálásba,én nem emlékszek ilyenre. De hát ő is idősödik, a kupát meg jó lenne behúzni megint,de vannak fontosabb meccsek is.A sevila elég rossz formában,mi meg jóban. Én 1-1-et tippelek amúgy.