Sok minden lehet szerdán, de sztem nem lesz gond, ahogy sokunk kedvenc (Magyarországon rajta kivül csak Hajdú B Pityuke rendelkezik említésre méltó szókinccsel) sportriportere mondaná: "A kelszi ennyire képes ... semmire, de lehet, hogy annál egy kicsit kevesebbre..:"

viccet félre téve, nincs olyan sok eshetőség szerintem, taglaltátok már mindegyiket, és valóban, bármelyik lehet, tehát Pepnek ebből a szempontból "könnyű" a dolga, kicsit szerintem "visszafogottabban" fogunk kezdeni, hogy egyértelműsítsük, hogy ki az Úr a középpályán, azt utána megy minden magától.
Hasonló meccsre ebben az évezredben a kelszi már nem lesz képes, mint amilyet a Poollal játszott. Ha nem kap Anglia játékostemetője bírói segédletet akkor már az első félidőben meg lesz a kényelmes előnyünk, az első meccsen valami gusztustalan módon támogatta/ák ezt az antifocit.
Menni fog ez ... azt ha MU jön majd szembe, akkor egy gólparádés döntőre van kilátás, ha Arzén együttese, akkor is, de akkor hasonló alázás lesz, mint amilyet Panyolország játékostemetőjével műveltünk szombaton