Cooltiszo írta:Véleményem szerint a legjobb megoldás az lenne ha Abidal középre, Cacares meg balra menne. Egy ilyen sorsdöntő meccsen nem kockáztatnám meg Cacarest középen(meg a Sporting ellen nagyon jó volt), viszont Sylvinho se jó meg oldás balra, mert nem a védekezéséről híres. Abidal rutinja jól jöhet középen.
Iniesta lesz balon, ez biztos. Kíváncsi leszek a kp-ra, én is Sergit favorizálnám, bár Keita se rossz ötlet, akármikor elsülhet az a balos.
Láttad a szombati El Clasico-t? Ha igen, és mégis ezt írod, akkor nem egy meccset néztünk....Abidal életveszélyes volt védekezésben...Ramos és Robben ott etette meg ahol akarta. Én nem kockáztatnám meg belső védőként, az biztos. Caceres meg amikor játszott, akkor olyan szereléseket mutatott be, hogy csak fogtam a fejemet. Méterekről csúszik be, egy az egyben jól védekezik, nem megy el minden kis sz.rra.
Ha Abidal kezd középen akkor keresztet vethetünk a római álmainknak...Így hogy Henry se játszik, így szerintem egy kicsit csökkentek az esélyeink. Egyszerűen megállíthatatlan a középpályán, és akárki akármit mond, bal szélen nem tudja azt adni a csapatnak, mint középen...