Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Jela
Barça C

2009.05.06. 23:09:32

azért egy ilyen meccs után még van pofátok örülni...
inkább elbujnék a helyetekbe..joéjt mindenkinek

Nem tudom hogy te miért írogatsz ide valamit is. Azt hittem múlthéten Te már elbújtál valamerre ahol nincs internet.Ezek szerint mégsem.
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.06. 23:09:04

„Az MU-nak joga van rá, hogy a találkozó lefújását követő 24 órán belül tiltakozást nyújtson be. Ugyanakkor a sárga vagy piros lap elleni tiltakozás csak akkor fogadható el, ha a bíró abban hibázott, hogy rossz játékosnak osztotta ki a lapot” – mondta Rob Faulkner az UEFA részéről.

Akkor reménykedhetünk abidal eltörlésében, mivel itt rossz ember kapta a lapot, ugyanis anelkának kellet volna színészkedésért!!!! :D :D :D
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.06. 23:08:56

Ez a mai meccs hihetetlen. Tudja mindenki,hogy kellett a bíró is,de már egyszer ebben a piszkos idényben ránk is ránkfért.. :)

A Chelsea elképesztő,hogy mekkora büdös antifocit játszott,vagy "modern focit" a 2 meccs során. Mit lehet abban a játékban szeretni?

A Chelsea-ről még szólva,ha jól emlékszem 04/05 idényben volt,az a bizonyos Chelsea fejes gól a meccs végén,mikor VV-t lefogták és úgy ment tovább a Chelsea?
Na akkor a sors visszaadta amit akkor elvett :)
DÖNTŐBEN A BARCA?IGGEN!

A csapatot dicséri az,hogy 10emberrel és a 93.percben sem adtuk fel.
Viszont,1-2 játékosnak nagyon el kéne gondolkodni,hogy mit vállal el.
Gondolok Alves-re,mondjuk nem lesz a döntőben,de ezek a szabik,beadások katasztrofálisak.

Iniesta, már honapok óta dicsérem,és bebizonyosodott,hogy párját ritkítja,nincs egy hozzá hasonló játékos sem a világon.
Dolgozik,varázsol,szórakoztat,és szerény.!

A Chelsea-re mást nem tudok mondani,szánalom. Tudom,ez az egyetlen játék,amivel meg lehet verni a Barca-t,és a döntőben is erre számítok,de azért nem kis mákjuk volt nekik sem,igaz nekünk MA több,ezért tovább is mentünk. De egy ilyen kerettől (Essien,Lampard,Drogba,Cole,Anelka,Terry,) picit más focit várna az ember. De jelenleg nem érdekel,a lényeg,hogy átrágtuk magunkat rajtuk és Romában vagyunk.

FORCA BARCA!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.06. 23:08:42

Benceee14 írta:
A FUTBALL JUTOTT A DÖNTŐBE!!!!!
ez meg a legszebb az egészben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
közötök nem volt amúgy a meccshez...Hiddink taktikailag porba alázta pepet...
Vajon mennyit agyalt ezen Hiddink?
"Hm. Mit csináljak? Megvan! Visszaállok 10 emberrel, és ha találunk egy gólt, kontrázunk.
Ennyi volt a taktikai "porrá alázás". Menj inkább aludni, és ízlelgesd a finálé párosítását.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Monti
Jugador d'estrella

2009.05.06. 23:07:47

kicsit off lesz :)(bocsi)

Alapjaraton egy nyugodt ember vagyok,nem az az orjongos tipus.

93`perc iniesta lo gol..

-torkom azota is faj
-anyu azota is rohog
-noverem ennyit mondott:kus:D

KOSZONOM BARCA!!!
legkevesbe sem erdekel hogy nem a mi meccsunk volt,es mazlink is volt.
eddig az idenyben 1ilyen meccse sem volt...
ELORE A BL-ERT!!!
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
IvánC
Madridista

2009.05.06. 23:07:43

hagyják el a fórumot.
Nincs hova mennem, ki vagyok tiltva :lol:
..Hiddink taktikailag porba alázta pepet...
Erre már egy hónap múlva sem fog emlékezni SENKI. A focit gólra játszák, Drogba meg egy nagyképu [auto_cenzúra], ha berúgta volna nincs mirol beszélni. Igy rugott egyet a Chesle és a Barca is, tehát jogosan mennek tovább a katalánok.
Kép
Luis Gustavo
Barça B

2009.05.06. 23:07:41

nekem csak fél mosoly van az arcomon, mert örülök, hogy sikerült, de szerintem ott örülni a stadionban, levetközve kicsit túlzás....odamennek egy amolyan felemelt taps kézzel, és kész.

na most szerintem a passzok nagy többsége hátul nagyon pontatlan volt, és néha elaludtak a védők is...az a kezezés igen csak jogos lett volna, a többi vitatható, azt hiszem ha akkor ott nem Touré van Drogbával, hanem más az simán elkaszálja a csatárt, viszont Yaya-nak megvan az a testi ereje, hogy képes felvenni a honfitársával a versenyt. Alves rosszul játszott, én azt mondom, hogy inkább osszák fel a szabadrúgásokat: Henry, Xavi, Marquez, Alves között, akkor ebben is lenne rotáció. A piros lap egy vicc volt mint a büntető nem megadása (kompenzáció?). Etoo-val nem tudom mi van...Busquets szerintem körülményes, kevesebbet kéne forognia és a passzolás minőségét javítani. Abidal??? elment ma a játéka, de kéne neki egy korban hozzáillő versenytárs, hogy öt is lehessen rotálni, mert sokszor lerázzák, a támadók. Pique, Xavi - elfogadhatót nyujtottak (a kezezés nem hinném, hogs szándékos lett volna) Messi és Iniesta: Jól mozogtak, de Messi-t 3 ember fogta folyamatosan, és örülök neki, hogy komolyabban nem bánották, de azért kiosztotta a gólpasszt, Iniesta lett szerintem a legjobb "barcas" nem rosszul osztogatta a labdát, és elég jól "szerencsésen" gólt rúgott.
mess2009
Director del Fútbol

2009.05.06. 23:07:31

direkt nem néztem meg ki mit írt, az én első benyomásom: bíró és szerencse, na és INIESTA!!
a többi hiba hiba hátán.
egy biztos BL-t nyerni ilyen játékkal nem lehet!
Örüljünk azért a lehetőségnek és szurkoljunk tovább!
11messi87
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.06. 23:07:01

pitta19 írta:Párszor már összevesztem a szomszéddal az ordibálásomért, holnap szerintem megint csenget reggel, de azt is ki nem sz**ja le!!!
Én egy bazinagy lakóparkban lakok, panelpatkányként, és egy hatalmas zöld parkot ölelnek körül a házak..Kb. 1000 ember él itt. Ma este mindegyiket felköltöttem az ordibálásommal, az erkélyről. Majdnem le is ugrottam, de aztán rájöttem, hogy a 2.-on vagyok :D Biztos holnap engem is sok szomszéd keres majd meg, de kit érdekel? :P
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.05.06. 23:06:54

Etooka írta:
Slither írta:Tudja mindenki, hogy a bírónak köszöntheti a meccset a Barca
Ez az, ami nem igaz...
Mért is :?: 1 biztos tizit nem adott meg, jó-jó Abidal kiállítása
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.06. 23:06:42

Még annyit: Nem értem a "Chelsea megevett minket" jellegű hsz-eket.
Elbújtak előlünk a 180 meg valahány perc alatt legalább 160-ban. Csak Abidal kiállítását követően mertek kijönni, meg előtte volt egy két kontra, amit nem nehéz vezetni, ha egy egész, majd üres félpálya áll rendelkezésre. És miért csinálhatták ezt? Mert TALÁLTAK egy gólt az elején. Azért megdolgoztak? Szerintem cseppet sem.
Úgyhogy a két meccs alapján teljes mértékben jogos a továbbjutásunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szany82
Barça C

2009.05.06. 23:06:40

Köszönöm Istenem,ez az idény eddig egy álom.Nem a mai meccs alapján,de simán megérdemeljük a bl döntőt!Visca El Barca,Visca El Catalunya!!!!Fuck You Chelsea!!!!!Alé INIESTA
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2009.05.06. 23:06:30

Boixos írta:hát gyerekek ez krva kemény volt, durvább volt, mint egy hicskok krimi...
tény, h a bíró elcsalta nekünk a meccset, de leszaroooooooooom!!!!
ettől függetlenül azért kiszórta tőlünk abidalt a semmiért, úgyhogy az egy góljuk mellé még egy embernyi előnyt is kaptak az oroszok. nem tudták megtartani, ez van, fossanak sok sünt az öltözőjükben, drogba legalább nyolcat.

MINDENKI ROMÁBA!!!!!!!
ezt adom. sztem bozsik első értelmes mondatával összefoglalta a dolgokat: a futball jutott a döntőbe.
egyébként grat a chelseanek, taktikailag rendesen le lettünk mosva.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.05.06. 23:06:17

Drogba mást sem csinált mint feldobálta magát, nagyon utazott egy 11-re.
Végülis a Chelsea jó csapat, de kit lehet hibáztatni, ha nem rugják be a helyzeteket ami nem volt sok. Otthon Etoo, itt Drogba hagyta ki. És Igen Henrynak is járt volna a 11-es. Ilyen a foci, biztos szerencsénk is volt.
Most sokat kell játszani Casesrest mert más nem maradt. Ture-nak és Ininek a középpályán a helyük ott a legjobbak. Nem tudom Abidal esetében lehet fellebezni?
Fecó
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.06. 23:05:36

Pique és Iniesta!!!
Gods!!!!
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.05.06. 23:05:32

Ez van!!Az élet kemény gyerekek!!!A jobb csapat jutoot a döntőbe, győzelmet nem magyarázunk meg emberek:)!!nem is kell megmagyarázni ugyanis a sokkal de sokkal jobb , szebb focit jáccó csapat jutoott a döntőbe és ezt be kell majd látni minden chelsea szurkolónak h a focit mi jáccottuk, egyszerűen amíg nem nyíltunk ki az első meccsen és a 2. meccs első félidejébe a chelseanek 1 épkézláb felépített támadása nem volt, képtelen volt labdát tartani, 1 érintős játékot jáccani és egyszerűen a fizikális erejükre támaszkodva próbáltak fölénybe kerülni ami egy bl elődöntőbe elég szánalmas dolog és valahol ezt a játékosai is érzik h technikailag és egyszerűen játékügyileg messze messze elmaradnak szeretett csapatunktól!!!! BOCS MINDENKITŐL HA EGY KICSIT TAGOLATLAN A MONDANIVALÓM HISZEN ESZMÉLETLEN HANGULATBA SIKERÜLT MOST BEÍRNOM!!:):):):)!!!AZÉRT REMÉLEM ÉRTHETŐ! BARCA FOREVER ÉS INIESTA MEGÉRDEMELTE AZT A GÓLT MERT A VILÁG LEGJOBB KÖZÉPPÁLYÁSA ÉS KÖSZÖNÖM NEKI H ITT JÁCCIK BARCELONÁBA!!!!:)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.05.06. 23:05:10

Slither írta:Tudja mindenki, hogy a bírónak köszöntheti a meccset a Barca
Ez az, ami nem igaz...
.
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.05.06. 23:05:07

Ez van!!Az élet kemény gyerekek!!!A jobb csapat jutoot a döntőbe, győzelmet nem magyarázunk meg emberek:)!!nem is kell megmagyarázni ugyanis a sokkal de sokkal jobb , szebb focit jáccó csapat jutoott a döntőbe és ezt be kell majd látni minden chelsea szurkolónak h a focit mi jáccottuk, egyszerűen amíg nem nyíltunk ki az első meccsen és a 2. meccs első félidejébe a chelseanek 1 épkézláb felépített támadása nem volt, képtelen volt labdát tartani, 1 érintős játékot jáccani és egyszerűen a fizikális erejükre támaszkodva próbáltak fölénybe kerülni ami egy bl elődöntőbe elég szánalmas dolog és valahol ezt a játékosai is érzik h technikailag és egyszerűen játékügyileg messze messze elmaradnak szeretett csapatunktól!!!! BOCS MINDENKITŐL HA EGY KICSIT TAGOLATLAN A MONDANIVALÓM HISZEN ESZMÉLETLEN HANGULATBA SIKERÜLT MOST BEÍRNOM!!:):):):)!!!AZÉRT REMÉLEM ÉRTHETŐ! BARCA FOREVER ÉS INIESTA MEGÉRDEMELTE AZT A GÓLT MERT A VILÁG LEGJOBB KÖZÉPPÁLYÁSA ÉS KÖSZÖNÖM NEKI H ITT JÁCCIK BARCELONÁBA!!!!:)
szergoka
Jugador del Barça

2009.05.06. 23:05:04

sasi1 írta:
Rivaldo11 írta:Továbbra is mondom: Az nem érdem, és nem nagy találmány kideríteni, hogy ha egy 35 méteres területre visszaáll 10, jó fizikumú, jól ütköző gyors játékos, nem lehet közéjük bevinni a zsugát. Ez nem futball. Ez valami más.
A Barcelonának az ilyen ellen is ki kellene találnia valamit, és ha Messi aranylabdát akar, akkor ennél-sokkal-sokkal több kell, Ronaldo nem kicsit tatt le többet tavaly a manchester sikeréért.
Nem érdemeltük meg a döntőbe jutást, nagyon nem, de ha már ott vagyunk, remélem nyerünk......
Ugyanennyire nem érdemelte volna meg a Chelsea. Az a csapat amelyik 10 ember ellen védi az eredményét az sem érdemel többet.
Benceee14
Barça C

2009.05.06. 23:04:41

A FUTBALL JUTOTT A DÖNTŐBE!!!!!
ez meg a legszebb az egészben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
közötök nem volt amúgy a meccshez...Hiddink taktikailag porba alázta pepet...
.halamadrid.
ziipp
Capitá del Barça

2009.05.06. 23:04:29

sasi1 írta:A Barcelonának az ilyen ellen is ki kellene találnia valamit, és ha Messi aranylabdát akar, akkor ennél-sokkal-sokkal több kell, Ronaldo nem kicsit tatt le többet tavaly a manchester sikeréért.
Nem érdemeltük meg a döntőbe jutást, nagyon nem, de ha már ott vagyunk, remélem nyerünk......
A spanyol bajnokságban nem jellemző ez a fajta stílus, ezért nem fekszik ez a Barcának. A szigetországban azonban már megjelentek a technikás, külföldi játékosok, így ők felkészültebbek a délies, rövid passzos játékból.
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.06. 23:04:01

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ végig mérgelődtem de most földöntulian boldog vagyok :D

Pep azér tmidnent elkövetett hogy ne legyünk ott. Yaya belsővédőként hiba volt ráadásul igy két meber is érzi hogy nem számit rá az edző - Syl és Martin -. Sergi hatalmas alibi. sztem több eladott labdája volt mint szerzett, a passzai mindig annak mennek akitől kapta. Etoo pályán volt? és Keita? Alves idegbeteg, rosszul lő szabadot ráadásul irtó gyengén ad be. Messi,Xavi koztak egy jó közepeset. Viszont Ini mekkora csaszi volt de nálam a meccs embere mégis inkább Piqué. 85. percben cseréltünk először. Etoo a szélen nem tud játszani.

BARCAAAAAAAAAAAAAa
Pavel
Entrenador del Barça

2009.05.06. 23:03:35

A nagybetűs foci győzelme ez. Jöhetnek az angolok, hogy mennyi tizit nem adtak meg nekik(szerintem csak egyet, a többi nem volt az). Gólra játszák és mi rúgtunk egyet ami elég volt, tíz emberrel. Irány Róma és a triplázás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.06. 23:03:13

maister6000cm3 írta:NA SZERINTEM MINDENKI MENJEN EL ALUDNI ÉS NYUGODJON MEG!!!
TOVÁBBJUTOTTUNK!!! CSAK EZ SZÁMÍT!
A DÖNTŐBEN PEDIG MINDENKI JÁTSZHAT MERT ELTÖRLIK AZ ÖSSZES LAPOT A DÖNTŐ ELŐTT!!!
S Z A L J Ó É J T!! :) :D
sztem ez nem így van sajna... :wink: én úgy tudom h a sárga lapokat nem törlik el a döntő előtt!!!! DE JÓ LENNE HA VALAMI BIZTOSAT IS TUDNÁNK ERRŐL!!! MOST ELTÖRLIK VAGY SEM???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alberto10 2009.05.06. 23:04:49-kor.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.06. 23:03:09

Szépen megkérném a madridista vendégeinket, hogy MOST ne írjanak ide, főleg ne szurkálódó jelleggel! Tudja mindenki, hogy a bírónak köszöntheti a meccset a Barca, nem kell ezért idejönni és beszólni...

Lassú vagy. :P L.
Válasz küldése