2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vajon mennyit agyalt ezen Hiddink?Benceee14 írta:ez meg a legszebb az egészbenA FUTBALL JUTOTT A DÖNTŐBE!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
közötök nem volt amúgy a meccshez...Hiddink taktikailag porba alázta pepet...
Nincs hova mennem, ki vagyok tiltvahagyják el a fórumot.
Erre már egy hónap múlva sem fog emlékezni SENKI. A focit gólra játszák, Drogba meg egy nagyképu [auto_cenzúra], ha berúgta volna nincs mirol beszélni. Igy rugott egyet a Chesle és a Barca is, tehát jogosan mennek tovább a katalánok...Hiddink taktikailag porba alázta pepet...
Én egy bazinagy lakóparkban lakok, panelpatkányként, és egy hatalmas zöld parkot ölelnek körül a házak..Kb. 1000 ember él itt. Ma este mindegyiket felköltöttem az ordibálásommal, az erkélyről. Majdnem le is ugrottam, de aztán rájöttem, hogy a 2.-on vagyokpitta19 írta:Párszor már összevesztem a szomszéddal az ordibálásomért, holnap szerintem megint csenget reggel, de azt is ki nem sz**ja le!!!
ezt adom. sztem bozsik első értelmes mondatával összefoglalta a dolgokat: a futball jutott a döntőbe.Boixos írta:hát gyerekek ez krva kemény volt, durvább volt, mint egy hicskok krimi...
tény, h a bíró elcsalta nekünk a meccset, de leszaroooooooooom!!!!
ettől függetlenül azért kiszórta tőlünk abidalt a semmiért, úgyhogy az egy góljuk mellé még egy embernyi előnyt is kaptak az oroszok. nem tudták megtartani, ez van, fossanak sok sünt az öltözőjükben, drogba legalább nyolcat.
MINDENKI ROMÁBA!!!!!!!
Ez az, ami nem igaz...Slither írta:Tudja mindenki, hogy a bírónak köszöntheti a meccset a Barca
Ugyanennyire nem érdemelte volna meg a Chelsea. Az a csapat amelyik 10 ember ellen védi az eredményét az sem érdemel többet.sasi1 írta:A Barcelonának az ilyen ellen is ki kellene találnia valamit, és ha Messi aranylabdát akar, akkor ennél-sokkal-sokkal több kell, Ronaldo nem kicsit tatt le többet tavaly a manchester sikeréért.Rivaldo11 írta:Továbbra is mondom: Az nem érdem, és nem nagy találmány kideríteni, hogy ha egy 35 méteres területre visszaáll 10, jó fizikumú, jól ütköző gyors játékos, nem lehet közéjük bevinni a zsugát. Ez nem futball. Ez valami más.
Nem érdemeltük meg a döntőbe jutást, nagyon nem, de ha már ott vagyunk, remélem nyerünk......
ez meg a legszebb az egészbenA FUTBALL JUTOTT A DÖNTŐBE!!!!!
A spanyol bajnokságban nem jellemző ez a fajta stílus, ezért nem fekszik ez a Barcának. A szigetországban azonban már megjelentek a technikás, külföldi játékosok, így ők felkészültebbek a délies, rövid passzos játékból.sasi1 írta:A Barcelonának az ilyen ellen is ki kellene találnia valamit, és ha Messi aranylabdát akar, akkor ennél-sokkal-sokkal több kell, Ronaldo nem kicsit tatt le többet tavaly a manchester sikeréért.
Nem érdemeltük meg a döntőbe jutást, nagyon nem, de ha már ott vagyunk, remélem nyerünk......
sztem ez nem így van sajna...maister6000cm3 írta:NA SZERINTEM MINDENKI MENJEN EL ALUDNI ÉS NYUGODJON MEG!!!
TOVÁBBJUTOTTUNK!!! CSAK EZ SZÁMÍT!
A DÖNTŐBEN PEDIG MINDENKI JÁTSZHAT MERT ELTÖRLIK AZ ÖSSZES LAPOT A DÖNTŐ ELŐTT!!!
S Z A L J Ó É J T!!![]()