2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sztem ez nem így van sajna...maister6000cm3 írta:NA SZERINTEM MINDENKI MENJEN EL ALUDNI ÉS NYUGODJON MEG!!!
TOVÁBBJUTOTTUNK!!! CSAK EZ SZÁMÍT!
A DÖNTŐBEN PEDIG MINDENKI JÁTSZHAT MERT ELTÖRLIK AZ ÖSSZES LAPOT A DÖNTŐ ELŐTT!!!
S Z A L J Ó É J T!!![]()
Épületes hozzászóás!HAnonymus írta:1) Semmi közünk nem volt a meccshez.
2) Teljesen egyértelmű hogy össze akarták ereszteni a világ két jelenlegi legjobb csapatát. Ehhez nekünk segítség kellett.
3) Ekkora csalást még nem láttam.
4) Gratula a cselzinek.
5) Megnézem a BL-döntőt. HAJRÁ BARCA!
Abidal pirosát sztem nem fogják törölni sajna...Leomessi14 írta:Alveset nem fogjak torolni 100% Amit ma itt lerendezett...Kene adni neki meg egy sargat minthogy torolni........Ez van.Nem baj megleszunk nelkule is!humi0007 írta:Szép volt fiúk!!!!
Döntőről annyit, hogy Abidal pirosát biztos, hogy eltörlik és játszhat majd. Mondjuk bizom abban is hogy Alves is játszhat majd, de ha nem ott lesz Sylvinho.
GO BARCA GO:D:D:D::D:D:D::D:D::D:D::
ez most vagy hülyeség, vagy én vagyok teljesen elfogult a barcával. IMÁDATHAnonymus írta:1) Semmi közünk nem volt a meccshez.
2) Teljesen egyértelmű hogy össze akarták ereszteni a világ két jelenlegi legjobb csapatát. Ehhez nekünk segítség kellett.
3) Ekkora csalást még nem láttam.
4) Gratula a cselzinek.
5) Megnézem a BL-döntőt. HAJRÁ BARCA!
Ritkán, 6:2-es vereségek esetén szoktam csak elbújni. De látom, nem cselekszik mindenki hasonlóan. Szombat óta nektek nincs jogotok ( persze átvitt értelemben) semmiféle élcelődő megjegyzést tenni barátom.mezeibela írta:azért egy ilyen meccs után még van pofátok örülni...![]()
![]()
inkább elbujnék a helyetekbe..joéjt mindenkinek
A Barcelonának az ilyen ellen is ki kellene találnia valamit, és ha Messi aranylabdát akar, akkor ennél-sokkal-sokkal több kell, Ronaldo nem kicsit tatt le többet tavaly a manchester sikeréért.Rivaldo11 írta:Továbbra is mondom: Az nem érdem, és nem nagy találmány kideríteni, hogy ha egy 35 méteres területre visszaáll 10, jó fizikumú, jól ütköző gyors játékos, nem lehet közéjük bevinni a zsugát. Ez nem futball. Ez valami más.
Abszolút egyetértekRivaldo11 írta:Továbbra is mondom: Az nem érdem, és nem nagy találmány kideríteni, hogy ha egy 35 méteres területre visszaáll 10, jó fizikumú, jól ütköző gyors játékos, nem lehet közéjük bevinni a zsugát. Ez nem futball. Ez valami más.