2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mourinho nem hülye. Tudja, hogy a 3-1 nekik kedvez, de tisztában van vele, hogy ez közel sem olyan meccs lesz, mint Milánóban. Ezért Sneijder játszani fog szerintem. Más csapatok eddig az elmúlt 1,5 évben csak " megpiszkálták az oroszlán bajszát", de ők most fel is ébresztették... Azt hiszem pokol lesz a szerdai meccs az Internek... Nagyon várom már. Ha a Barca bírja (már pedig bírni fogja) a folyamatos támadásokat, akkor az Intert felőrlik. Előző meccsen is kb. a 70. percben meghalt az Inter. Sok játékos küszködött görccsel. Mi lesz, ha a Barca folyamatosan nyomás alatt tartja őket? Fejben is nagyon el fognak fáradni. Ettől függetlenül nem arra számítok, hogy majd az utolsó 20percben berámolnak 3mat és akkor tuti a továbbjutás. Előbb meglesz az első/második/harmadik stb.. góldanko94 írta:Szerintem Sneijder nem fog kezdeni, enek oka pedig egyszerű: Az Inter előnyben (fél lábbal a döntőben van) ilyenkor nem hiszem h Mourinho kockáztatná az egyik legjobb játékosát, hogy kiessen a döntőről. Max ha nagyon nagy kakiban vannak, beáll csereként.
Ha 4-2-re nyerünk, akkor az Inter jut tovább idegenben lőtt több góllal.nagyatyesz írta:De a lényeg az, hogy nyerjünk 2 góllal, bármilyen felállással!
Én sem potyogtatnék könnyeket ha kihagyná a visszavágót azon kívül hogy gólerős játékos, azért ő az Inter kontrajátékának az esze , így jócskán csökkene az Inter támadóereje, némi biztonságérzetet nyugodságot kölcsönözhet a csapatnak.gekkodan írta:....
Azért várjuk ki a végét.gekkodan írta:Úgy néz ki, hogy Sneijder lefőtt, bár az utolsó percig várnak, de nem valószínű, hogy játszhat a legfrisebb hírek szerint.
Ez egy hatalmas hír számunkra, főleg annak tükrében, hogy Stankovic pedig eltiltott, így mindazok mellett, hogy Sneijder legfőbb helyettese is kiesett, veszítettek egy komoly fizikai erőben lévő, szívós játékost, aki alkalmas arra, hogy tördeljék a játékunkat.
Bár nem szeretek senkinek sem rosszat kívánni, de Sneijder kiesése ebből az Interből most nagyon jól jönne nekünk.
nemkell azt úgy a szivünkre venni, ahogy ismerem mourinhot törött lábbal is a kezdőbe teszi...gekkodan írta:Úgy néz ki, hogy Sneijder lefőtt, bár az utolsó percig várnak, de nem valószínű, hogy játszhat a legfrisebb hírek szerint.
Ez egy hatalmas hír számunkra, főleg annak tükrében, hogy Stankovic pedig eltiltott, így mindazok mellett, hogy Sneijder legfőbb helyettese is kiesett, veszítettek egy komoly fizikai erőben lévő, szívós játékost, aki alkalmas arra, hogy tördeljék a játékunkat.
Bár nem szeretek senkinek sem rosszat kívánni, de Sneijder kiesése ebből az Interből most nagyon jól jönne nekünk.
Ilyen közönséggel, ilyen hangulatban és egy ilyen CSAPATTAL bele sem merek gondolni hogy kiesünk!Enrique írta:Ilyen élőképpel készülnek a szurkolók-rendezők:
sőt, a Bayern is triplázhat, és a legjbobb 4ben 3 csapat is duplázhat akár, ilyenre is rég volt példa. BARCA,Inter,Bayern dupla is kinézhet, utóbbi kettőnél pedig tripla is.Sanama írta:Egyébként érdekes,hogy az Inter triplázhat még idén...
Remélem Pep látta,hogy Toure igenis kell a csapatba. Akár Keita, akár Busquets helyett !
90percig nyomni kell,és úgy meglehet a továbbjutás, ami bizony így sem lesz piskóta ,de hát magunknak köszönhetjük,hogy 3-1lett múlthéten...
VAMOS
Egyetértek, de én inkább Iniesta posztjára raknám be Pedrót, és Henryt a szünetben hoznám be Bojan helyére, mert Bojan az elején is elég gyors, viszont Henry a fáradtabb ellenféllel szemben tudja jobban kifejteni sebességét és cselezőkészségét. Pedro pedig a védekezésben is be tud segíteni a balszélső mögött, + mélységből indulva az Inter-kapura is nyomást gyakorol.csababarca írta: Valdes-Alves,Piqué,Milito,Abidal-Touré,Xavi- Messi-Henry,Ibra,Pedro.
Ha ledolgoztuk a hátrányt,akkor -1 támadó,és jöhet Busquets Touré mellé.
Én nem reménykedem, 100% hogy ott lesz a meccsen. Ilyen meccsen szinte fél lábbal sántikálva is kiállna!messi70 írta:http://focitipp.hu/?content=hirek&id=8839 na na!!!ez is egy hirecske!
Itt adja:barcelonaforever írta:azért digi sport hiányában remélem sat vagy orf adja a meccset, mert neten nem akarom nézni...! kicsit izgulok már, de sztem első félidőben lerendezzük...
Köszi az infót, ebből valóban nem sokat lehet kikövetkeztetni. Az Inter-el kapcsolatban is találtam bejegyzést. A 2007-08-as szezonban a Liverpool-Inter BL-nyolcaddöntőt vezette, ahol Materazzit 2 sárgával kiállította, a Pool pedig 2-0-ra nyert. Az az eredmény most nekünk is tökéletes lenne:)Enrique írta:Az archívum szerint:herlius írta:Tudja valaki esetleg, hogy vezetett e már meccset a Barca-nak és ha igen, milyen a statisztikánk azokon a mérkőzéseken? Ebből ugyanis némileg lehetne következtetni arra, hogy fekszik e a csapatnak az a felfogás, ahogyan ő vezeti a meccseket.
- Egy Panathinaikosz elleni csoportmeccs: 0-0 (2005. 10.)
- Egy Chelsea elleni csoportmeccs: 0-1 (2006. 10.)
- Shaktar elleni európai szuperkupa: 1-0 (2009.08.)
Én ebből nem következtetnék semmire.
Az archívum szerint:herlius írta:Tudja valaki esetleg, hogy vezetett e már meccset a Barca-nak és ha igen, milyen a statisztikánk azokon a mérkőzéseken? Ebből ugyanis némileg lehetne következtetni arra, hogy fekszik e a csapatnak az a felfogás, ahogyan ő vezeti a meccseket.
Ezt a kezdőt én is ütősnek tartanám, mert messi egy olyan pozicióból tudna indulni, ahol azért rengeteg választása lenne...csababarca írta: Valdes-Alves,Piqué,Milito,Abidal-Touré,Xavi- Messi-Henry,Ibra,Pedro.
Nagyon remélem, hogy Pep felfogta miért is kell játszania Yayanakcsababarca írta: Keitát meg bár nem írtam,van egy olyan érzésem,hogy bekerül Yaya rovására