Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már fél éve is elakartam..MichaaBee írta:Ja hogy mostmár Keita nem is hibás. Aha, az előbb még csak a p....ba akartad elküldeni, világos!barcelonaforever írta:Két mondatot kéne rendesen elolvasni!! Írtam, h nem a nyakába varrom csak minek erőlteti főleg ilyen meccsen!!!!
Ja hogy mostmár Keita nem is hibás. Aha, az előbb még csak a p....ba akartad elküldeni, világos!barcelonaforever írta:Két mondatot kéne rendesen elolvasni!! Írtam, h nem a nyakába varrom csak minek erőlteti főleg ilyen meccsen!!!!
az a baj, hogy megvan az Arsenalnak, amit akartak. előnnyel érkeznek a Camp Nouba és így ők dirigálnak. A Barca kényszer helyzetben lesz, az angolok beállnak 10 emberrel védekezni és hétvégén láttuk, milyen is az... szóval igen, odateszik magukat a srácok, csak épp láttuk, hogy milyenek az Arsenal kontrák és nem nekik kell rohanni az eredmény után....Ronal.10 írta:Elhittük magunkról h megvan a meccs ami nem is baj..na de 0-1nél???
Pep megint rosszúl rosszkor cserélt. Szokásos évi potyagólja Valdesnek megvan...
Megvertük magunkat.
De sztem iskoláztunk a pályán..és ez majd a Nou Campba lesz érezhető eredménybe.
Ez a csapat nem búcsúzhat már mosta BL-től. Aki azt mondja az szégyelje magát Barcas létére.
Minek neked vérbeli szélső?westerngom írta:rövid a pad:
- nincs minőségi belső védőnk pique helyére, nincs kreatív kp.-nk xavi helyére aki a padról lendületet tud hozni a meccsbe és egy vérbeli szélső is elférne a padon. A fiatalokat most talán hagyjuk és a Keita kaliberű létszám kitöltő embereket is....
Guardioláról nem is írtam.torrestoni írta:Remélem ezt már végképp nem írjátok fel Guradiola újabb zseniális húzásai közé, mint motivációs jellegű veretést.kanty írta:Úgy érzem, h ez a vereség jókor jött, minden túl simán ment, kell ez a zakó, kicsit a játékosok is higgyék el újra, h veszteni is tudnak, ha nem játsszanak jól.![]()
![]()
.
Szerintem senki sem írja fel zseniális húzásnak és követhet el ő is hibát, de ez inkább a pályán lévő játékosok rossz formájának és 1-2 játékos hozzáállásának tudható be. Az ember azért ember, mert hibázik. És tudod ki az igazán jó ember? Aki fel tud állni és ki tudja javítani! Ebben pedig páratlan Guardiola is és ez a csapat is. Innentől az eredmények ismeretében a kritikát el lehet mondani, de élét veszti és kevésbé fontos. Most mernék fogadni kb 50 ezer forintban ( az nekem most nagyon nagy összegtorrestoni írta:Remélem ezt már végképp nem írjátok fel Guradiola újabb zseniális húzásai közé, mint motivációs jellegű veretést.kanty írta:Úgy érzem, h ez a vereség jókor jött, minden túl simán ment, kell ez a zakó, kicsit a játékosok is higgyék el újra, h veszteni is tudnak, ha nem játsszanak jól.![]()
![]()
Komolyra fordítva a szót. Nyilván van valamelyest előnye, de hátránya nincs? A vereség fizikális és mentális fáradtság miatt is következett be. Most azonban nincs alkalom pihentetésre, semmilyen módon. Egyébként is, azzal mindenképp rosszul jöttünk volna ki, ha lehzozzuk 0-2, esetleg 1-2-re a meccset? A fenéket, ma sem nyerni jöttünk, hanem idegenben lőtt gólért. Sokat számít, de kettő még többet...
Infantilis a hozzáállásunk a BL-ben, ez van.
Nem elég egy topicban? Guardiola nem tud cserélni, hülyeség volt lehozni Villát és beállítani Keitát. De magyarázd már meg nekem (akár holnap kijózanodott fejjel), hogy mit tehet szegény mali, hogy az egész meccset a nyakába varrod?MichaaBee írta:barcelonaforever írta:Tényleg remek csere volt Villa-Keita!! Nem is értem...... Minek erőlteti már ezt az embert adjuk el a p...ba, és most nem a nyakába varrom csak most kijött belőlem....
Ezen akadtam ki én is amúgy.gezu1025 írta:Nem értem ezt a nagy Keita szidást. Gyengén játszott igen, ez tény. De nem ő volt az egyetlen, sajnos. Ami itt a valódi kérdés az az, hogy Pep miért viszi le Villat szinte minden egyes mecsen?
Sokkal jobban jártunk volna egy ini-affelay cserével.
felesleges bírózni, a ziccereket nem rúghatja be helyettünk. és igenis a csapatot kell szidni! megnyert meccs volt.Corvy írta:gyerekek, a visszavagón nem lesz pique! csak remenykedjunk h. puyol felepul.. kulonben [auto_cenzúra] kemenyen, milito kepes egyedul [auto_cenzúra] a meccset. egyebkent nem a csapatot szidnam, inkabb a b*zi bírókat.