2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nah egész jó már csak az értelmezés és a hsz időpontjának a megnézése hiányzik MESTER. Mielőtt ilyen stílusba böfögsz be ide azt tudom mondani mint Pep Alexisnek"Használd az agyad"sjd írta: Ja, aztán meg Cesc szállt be két gólpasszal, szóval ez most nem jött össze
Ja, én meg most értem haza nemrég edzésről és láttam csak Messi 4-ik és 5-ik, illetve Tello gólját. Mivel elkezdték a hosszabbítást adni, így összefoglaló sem volt, szóval, ha valaki talál egy szupergyors videót róla, akkor kérem ne fogja vissza magátgeridoss írta:Elég korrekt kis mérkőzés volt
A Digi TV-nek hála csak két gólt volt szerencsém látni, szóval meg fogom nézni még legalább egyszer.
Ja, aztán meg Cesc szállt be két gólpasszal, szóval ez most nem jött össze19Messi19 írta:Xavi nem játszik jól?gergo9 írta:Hálistennek beszállt Fabregas is az "Életemlegszrabbformájábanvagyok" versenybe Villa,Pedro mellé.
Xavi sem tündököl enyhén szólva, kell még ennek a 3kreatívkp rendszernek idő hogy működjön.Adott ma is egy gólpasszt Messinek.Egy ilyen meccsen hagy ne szakadjanak már meg.
Nah, ezt vártam, ezt kaptamozsimiki írta:Bár a továbbjutás már félig eldőlt, és az a lényeg, de most mégis egy gálát várnék, hogy nyomatékosítsuk még jobban: Mindent megteszünk,hogy a történelemben először, MI védjük meg a Bl címet, és minket kell ehhez megállítania annak, aki ezt meg akarja akadályozni.
Persze tudom,h minden meccs más és más, de nem baj az, ha látják,hogy odahaza mi fogja fogadni az összes ellenfelünket.
4-1et érzek, de ha a Leverkusen olyan felfogással jön,h tisztes helytállás a cél,akkor lehet ez szoros meccs. Viszont ezt nem hinném.
FORCA BARCAAA!!!
Xavi nem játszik jól?gergo9 írta:Hálistennek beszállt Fabregas is az "Életemlegszrabbformájábanvagyok" versenybe Villa,Pedro mellé.
Xavi sem tündököl enyhén szólva, kell még ennek a 3kreatívkp rendszernek idő hogy működjön.