Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah majd nézz utána mit jelent a személyeskedés. A szellemi képességeidre nem tettem utalást pedig ok lett volna rá. Nah mégegyeszer primitíven.sjd írta: Sajna még személyeskedéssel se sikerült elfedni azt, hogy hatalmas mellélövés minden amiket írtál.
Az, hogy, félidőben még Cesc "élete legrosszabb formájában" volt, nem tudom hogyan változott meg azzal, hogy Xavi mellé visszavonták...
És attól, hogy 45 perc után írtad, még mindig nem igaz, hogy a 3 kreatív kp-s rendszer nem működik (ráadásul működött már jó párszor ez előtt a meccs előtt is)
Sajna még személyeskedéssel se sikerült elfedni azt, hogy hatalmas mellélövés minden amiket írtál.gergo9 írta:Nah egész jó már csak az értelmezés és a hsz időpontjának a megnézése hiányzik MESTER. Mielőtt ilyen stílusba böfögsz be ide azt tudom mondani mint Pep Alexisnek"Használd az agyad"sjd írta: Ja, aztán meg Cesc szállt be két gólpasszal, szóval ez most nem jött össze
Félidőben írtam Xavi-t kivették melőle visszakerült a kpra és jóval jobban feküdt neki az a szerepkör.
Xavi meg gólpassza ellenére közepeske volt ma is.
A későbbiekben ez még hasznos lesz, köszi!sjd írta:Egyébként tök véletlenül felfedeztem, hogy a SAT1 adta a meccset, úgyhogy aki T-home-nál van, annak tudom ajánlani Digi helyett
Nah egész jó már csak az értelmezés és a hsz időpontjának a megnézése hiányzik MESTER. Mielőtt ilyen stílusba böfögsz be ide azt tudom mondani mint Pep Alexisnek"Használd az agyad"sjd írta: Ja, aztán meg Cesc szállt be két gólpasszal, szóval ez most nem jött össze
Ja, én meg most értem haza nemrég edzésről és láttam csak Messi 4-ik és 5-ik, illetve Tello gólját. Mivel elkezdték a hosszabbítást adni, így összefoglaló sem volt, szóval, ha valaki talál egy szupergyors videót róla, akkor kérem ne fogja vissza magátgeridoss írta:Elég korrekt kis mérkőzés volt
A Digi TV-nek hála csak két gólt volt szerencsém látni, szóval meg fogom nézni még legalább egyszer.
Ja, aztán meg Cesc szállt be két gólpasszal, szóval ez most nem jött össze19Messi19 írta:Xavi nem játszik jól?gergo9 írta:Hálistennek beszállt Fabregas is az "Életemlegszrabbformájábanvagyok" versenybe Villa,Pedro mellé.
Xavi sem tündököl enyhén szólva, kell még ennek a 3kreatívkp rendszernek idő hogy működjön.Adott ma is egy gólpasszt Messinek.Egy ilyen meccsen hagy ne szakadjanak már meg.
Nah, ezt vártam, ezt kaptamozsimiki írta:Bár a továbbjutás már félig eldőlt, és az a lényeg, de most mégis egy gálát várnék, hogy nyomatékosítsuk még jobban: Mindent megteszünk,hogy a történelemben először, MI védjük meg a Bl címet, és minket kell ehhez megállítania annak, aki ezt meg akarja akadályozni.
Persze tudom,h minden meccs más és más, de nem baj az, ha látják,hogy odahaza mi fogja fogadni az összes ellenfelünket.
4-1et érzek, de ha a Leverkusen olyan felfogással jön,h tisztes helytállás a cél,akkor lehet ez szoros meccs. Viszont ezt nem hinném.
FORCA BARCAAA!!!