Élő közvetítések
- visca el barca
- Presidente del Barça
a világ szégyene lenne ha ez a bekkelő madrid megnyerné a kupát... 70 percet játszanak emberelőnybn és nincs egy épkézláb támadásuk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

uff, Valdes meccsben tartott minket!
Dehogynem, a meccs elején.krampusz írta:Ez a meccs nem csak itt ment el fejben, hanem Barcelonában első meccsen. Gratula a Realnak a kupáért.
Továbbra sem értem az madridi első 20 perceinket. Ezt magyarázzátok el nekem.
Kedhira, jó ég. Kezd leülni a meccs, részünkről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.08.29. 23:57:50-kor.
a real csatárokat fog hozni.
hozzánk Villát kéte hozni
Ráültek az eredményre, és volt két nagy helyzetünk.
Szép lenne, ha ez megbosszulná magát, és 2-2 lenne.
Azt vajon a Real és Mou hogy dolgozná fel?
hozzánk Villát kéte hozni
Ráültek az eredményre, és volt két nagy helyzetünk.
Szép lenne, ha ez megbosszulná magát, és 2-2 lenne.
Azt vajon a Real és Mou hogy dolgozná fel?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2012.08.29. 23:57:20-kor.
Valószínűleg fontosabb nekik az idény 1. győzelme és a kupagyőzelem, mint az, hogy kiüssenek minket. Meg lehetne ezt lovagolni valahogy!Vakmacska írta:talán az a szerencse, hogy a real ráült az eredményre.
így van esélyünk egy X-re.
Ini ma árnyéka önmagának.
Messit meg szokás szerint rugdalják, de ez még belefér

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Gólra itt volt a nagy esély,nem éltünk vele. kérdés lesz e még?!
Mondjuk az hogy 10 ember ellen beállnak kontrára...
amilyen formában a védőink,annyit rúghatnának amennyit nem szégyellnek,ha nekünk jönnének komolyba.
Mondjuk az hogy 10 ember ellen beállnak kontrára...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez a meccs nem csak itt ment el fejben, hanem Barcelonában első meccsen. Gratula a Realnak a kupáért.
basszuuuuuuus
de szép volt Mascherano lefosom azt az egy hibádat

, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
- visca el barca
- Presidente del Barça
és pedrora mondjak h nem technikás... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
aztaku....va mekkora mákostészta
az ilyet be kell ütni, Pedro! 

ÓÓÓÓÓÓ, bazzeeeeeee
ha ez bemegy, akkor a madrid vakarózhatott volna
ha ez bemegy, akkor a madrid vakarózhatott volna
Visszaállnak védekezni 10-en bammeg, ezt mondta nekik Mou a szünetben?! Nálam nem ez a Real Madrid, ugathat bárki bármit. Én még láttam tőlük focit.csababarca írta:Kéne valami vágd bele a nagy világba,rohanj utána valami csak lesz gól nekünk is,mint amilyeneket ők lőttek. biztos meglepődnének hogy mi is tudunk malac gólokat lőni
Az első fél óra az volt.
Szerk.: Pedro, atya ég!!!! Meccslabda esküszöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.08.29. 23:51:52-kor.
talán az a szerencse, hogy a real ráült az eredményre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2012.08.29. 23:49:51-kor.
- margarin
- Jugador del Barça
Jezus.... jobb a madrid? mi adunk nekik lehetőségeket... kicsit focizunk ,keresik a zsugát!
saját magunkat verjük meg.......
saját magunkat verjük meg.......
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
- visca el barca
- Presidente del Barça
semmi mozgás, mindenki egyhelyben álldogál és passzolgatunk a félpályán...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kéne valami vágd bele a nagy világba,rohanj utána valami csak lesz gól nekünk is,mint amilyeneket ők lőttek. biztos meglepődnének hogy mi is tudunk malac gólokat lőni 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mert nem volt az övé a labda mariska lefutotta volna...Vakmacska írta:Piqué minek kezezett, mikor már övé volt a labda?
Messze volt a partjelző.
Messinek egyedül végig kell vinnie, és berúgnia...nincs más ötletem.
Ez a Bartra gyerek nem védő?
Szerk.: Amúgy azt nem értem, ha a Real így tud játszani 20 percig, akkor máskor miért nem?

Messinek egyedül végig kell vinnie, és berúgnia...nincs más ötletem.
Ez a Bartra gyerek nem védő?
Szerk.: Amúgy azt nem értem, ha a Real így tud játszani 20 percig, akkor máskor miért nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.08.29. 23:42:58-kor.
Piqué minek kezezett, mikor már övé volt a labda?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Meg a Durant féle filmGame90 írta: Hirtelen a Space Jam jutott az eszembe, lehet, hogy a meccs előtt kiszívták a tehetséget a játékosokból (Piqué-ből Shakira is, de ez más téma).

Viccet félre téve, félre értés ne essék én pl nem "szidom" Titot, egyszerűen vannak, voltak hibák, kicsit még rutintalan ezen a szinten, s lehet ezen javítani, de pl Pep nem egyszer óvatosabb taktikát választott, vagy megkeverte a kártyákat, Titonál is láttam ilyet pl az odavágón a Xavi előretolással, de pl anno Pep nem hiába volt "szerelmes" Keitába, s sokszor feltűnt a klasszikusokon, pont amiatt, hogy Busquets-szel "csírájában" megakadályozzák a kontrákat.Sajnos midnen párharcot elvesztünk kp-n és jönnek mint a veszedelem, ezért pl Miakos amit írtál szerintem butaság, hogy csak előrevágják a labdát s lesz ami lesz, ez is egy taktikai elem, ráadásul kiváló ebben a RM.
Visszajöttünk valamennyire a meccsbe, 10 emberrel piszok nehéz lesz, de pl nagyon érdekes mi hangozhatott el a Madrid öltözőjőében is, mert ilyen szitu még nem volt, hogy ők vannak emberelőnyben, talán most mi tudjuk őket megfogni, s meglepni.
Ajjj Istenem egy kis szoksásos sunyi Pedro gól te kéne

Na hajrá