Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen.palesz77 írta:Van aki nézi a meccset? Állás mennyi? Játék milyen? Érdemes ezt nézni majd az elejétől, vagy inkább nézzem ahogy Neymar bohóckodik az utolsó meccsén?
10 kor ismétli.Ricsi_K írta:a sport1 a madrid mecset adja.. mikor fogja a tv kozvetiteni?
Általánosan írtam. Egy offenzívabb csapat ellen szívesen látnék egy Montoyát (1-2 év múlva. Addig be kellene építeni.)Mezner2 írta:Mondjuk ha elmondod,hogy mire fel kell deffenzívnek lennie,az elmúlt évek legimpotensebb csapata ellen akkor azt megköszönöm
Mondjuk ha elmondod,hogy mire fel kell deffenzívnek lennie,az elmúlt évek legimpotensebb csapata ellen akkor azt megköszönömBritishKnight írta:Szerintem nem játszik rosszul. Jó nem egy Alves szintű támadójátékot mutat beMezner2 írta:Hihetetlen,hogy Montoyanak 45perc alatt nem sikerült jó megoldást bemutatnia...
Szvsz sokkal jobb, hogy az egyik oldal (most a jobb, anno a bal) defenzívebb, ugyanis így szerintem a védekezés sokkal elfogadhatóbb szinten van, s kevesebb gólt kapunk/kapnánk így.
Szerintem nem játszik rosszul. Jó nem egy Alves szintű támadójátékot mutat beMezner2 írta:Hihetetlen,hogy Montoyanak 45perc alatt nem sikerült jó megoldást bemutatnia...
Januárban a kupában 2 Thiago szögletből is gól született. Talán Puyol és Sánchez fejelte őket.Wolfy11 írta:Én is ugyanezen agyaltam.BritishKnight írta:Szögelt után gól
Ilyet is rég láttam a Barcától![]()
Igazoljuk le a srácot. Megcsinálta a lehetetlent, gólt lőtt egy Barca szöglet után
Mikor lőttünk/fejeltünk szögletből gólt?
Én is ugyanezen agyaltam.BritishKnight írta:Szögelt után gól
Ilyet is rég láttam a Barcától![]()
Igazoljuk le a srácot. Megcsinálta a lehetetlent, gólt lőtt egy Barca szöglet után
Első fordulóban a Sociedad ellen Puyol fejelte az első góltMezner2 írta:GálázunkAz elmúlt 4évből az első szögletgólunk (kis túlzással),nem hittem volna,hogy megélem
Áhh!!Neki ehhez nincs szükség gólra.Mezner2 írta:Pedriiitooooo!!! Ezzel be is biztosította a helyét a jövő évi kezdőcsapatba
ugyanez jutott nekem is eszembe rögtönMezner2 írta:Pedriiitooooo!!! Ezzel be is biztosította a helyét a jövő évi kezdőcsapatba
Esetleg, még ha hozott volna a srácoknak egy szenyát a büféből, míg Pedro begurítja.socio66 írta:ennél többet aligha tehetett volna a kapus a gólért.