Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cserébe legalább nyomatja a gólpasszokat mostanában, mint most is.kristop írta:villa viszont hihetetlen mennyire leépült nálunk. ha két méteres előnybe kap egy labdát akkor tuti beérik. mostanában pedig már a helyzeteket se rúgja be, ami eddig ment neki. ez a hat méterről mellé most is..
Igen.palesz77 írta:Van aki nézi a meccset? Állás mennyi? Játék milyen? Érdemes ezt nézni majd az elejétől, vagy inkább nézzem ahogy Neymar bohóckodik az utolsó meccsén?
10 kor ismétli.Ricsi_K írta:a sport1 a madrid mecset adja.. mikor fogja a tv kozvetiteni?
Általánosan írtam. Egy offenzívabb csapat ellen szívesen látnék egy Montoyát (1-2 év múlva. Addig be kellene építeni.)Mezner2 írta:Mondjuk ha elmondod,hogy mire fel kell deffenzívnek lennie,az elmúlt évek legimpotensebb csapata ellen akkor azt megköszönöm
Mondjuk ha elmondod,hogy mire fel kell deffenzívnek lennie,az elmúlt évek legimpotensebb csapata ellen akkor azt megköszönömBritishKnight írta:Szerintem nem játszik rosszul. Jó nem egy Alves szintű támadójátékot mutat beMezner2 írta:Hihetetlen,hogy Montoyanak 45perc alatt nem sikerült jó megoldást bemutatnia...
Szvsz sokkal jobb, hogy az egyik oldal (most a jobb, anno a bal) defenzívebb, ugyanis így szerintem a védekezés sokkal elfogadhatóbb szinten van, s kevesebb gólt kapunk/kapnánk így.