Léfe írta:A védelem és a középpálya a gond. Innen csak Inieszta, Rakitics, Masherano és talán Alba maradhana a többiek el.
Hát nem tudom.. Ini már túl van a fénykorán, Rakitic nagyon szürke, Alba sem nagy ász az utóbbi pár meccsen,szerintem őket is el kéne adni. Meg én Messit is eladnám, nagyon motiválatlan már, Majd Suárez és Neymar megoldja, Masch meg egyedül megszűri a támadásokat mögöttük.

Vicc ez már komolyan..
Mathieuvel mi a baj idén? Semmi, ha másnak nem, kiegészítőnek maradhatna.. Bartra? Az a baj, hogy kaptunk róla egy gólt? Brühü, Maschról meg Albaról meg a PSG ellen kaptunk 1-1-et, akkor ők miért maradhatnak? De mondhatnám Rakiticet is, az előző meccsen Rafinha lényegesen jobb volt, most se volt vele semmi baj, de őt meg adjuk el? Fiatal tehetség, egyértelműen látszik, hogy nem egy SR, csak esetleg kéne neki egy kis idő, hogy belerázódjon..

Ha meg jöttök azzal, hogy manapság már nincs ideje az ifiknek, akkor meg zárjuk be az egész La Masiat, mert akkor gondolom mostantól vagy 2 meccs alatt robbant valaki, vagy röpülhet..
diagonal írta:+ vannak olyanok mint Rafinha akik jó játékosok csak éppen nem egy Barcában.
És mindezt a 4 meccséből állapítottad meg, amit irányítóként játszott egy olyan középpályán, ami alapjaiban vérzik? Mellesleg halkan megjegyezném, hogy Rafinha barátunk a második legjobb "helyzetkialakító" idén még így is, ugyanis átlagosan 62 percenként teremt lehetőséget. Nála csak Ini jobb a 49 percével, őt követi Xavi 81 perccel, és végül Rakitic 139-el - pontrúgásokat nem beleszámolva. Persze ezeket a statokat nem kell szentírásnak venni, gondolom kicsit relatív a megítélése a dolgoknak, de azért azt mutatja, hogy nem akkora fogalmatlan a srác, mint azt itt páran állítják.
Amúgy meg Thiago sem kezdte ennél jobban anno, nem tudom emlékeztek-e még..
diagonal írta:Rakitic és Rafinha nem Bale vagy James Rodriguez, ezt gondolom azért mindenki észrevette.
Hát nem, hál istennek mindketten jobban passzolnak a Spanyol fociba, mint a walesi..