Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

visca el barca írta:A Camp Nouban rendezett keddi mérkőzés alig több mint 97 percig tartott, ebből 58 perc 19 másodperc volt a tiszta játékidő. A mérések alapján az elvesztegetett 38:46 percből 31:10 perc során az Atlético játékosai múlatták-húzták az időt.
Reméljük a visszavágó nem így fog most lenni és továbbjutunkgg86 írta:Nem tudom azóta volt-e, de én a 2005-ös Chelsea elleni párharcra emlékszem. Sőt még az első meccs forgatókönyve is hasonló mint tegnap: hazai pályán szünetben 0-1, az ellenfél csatárát 2 sárgával kiállítják (Drogba), és 2 gyors góllal fordítunk. A visszavágó sajnos rosszul alakult, de hatalmas csata volt.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy, mikor volt utoljára olyan velünk BL-ben, hogy az első meccset megnyertük, de a visszavágón kiestünk?
Nem tudom azóta volt-e, de én a 2005-ös Chelsea elleni párharcra emlékszem. Sőt még az első meccs forgatókönyve is hasonló mint tegnap: hazai pályán szünetben 0-1, az ellenfél csatárát 2 sárgával kiállítják (Drogba), és 2 gyors góllal fordítunk. A visszavágó sajnos rosszul alakult, de hatalmas és emlékezetes csata volt.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy, mikor volt utoljára olyan velünk BL-ben, hogy az első meccset megnyertük, de a visszavágón kiestünk?
Szerintem azt a bírót, aki "mérlegel", azonnal el kellene zavarni. Szabály az szabály - tessék úgy focizni, hogy az ne legyen szabálytalan. Az egyetlen jogos mérlegelés a kezezésnél a szándékosság megítélése.hajnesz írta:Torresnek a 2. sárgája előtt is volt egy csúnya belemenése, amit a bíró nem fújt le, továbbot intett.Bob_Marley írta:Szabály szerint sárga és egyben második, tehát piros (hátulról volt a szabálytalanság). Csak mikor ilyen meccs van egy 30+ percben nem nyúlnék ÉN így bele. Ez a személyes véleményem, mindentől függetlenül, hogy nekünk segített vagy sem. Egy ilyen meccsen ha szabály szerint nézzük akkor kilencen fejezik be mindkét oldalon.
Viszont az tény, hogy a bírók nem szoktak pirosat adni a 30.percben, bár ebből nem következik, hogy ez a helyes út... Suarezes esetnél meg ha elesik a védő, biztos kap lapot, így,hogy lábon elvitte, ember legyen a talpán, aki meglátja
Torresnek a 2. sárgája előtt is volt egy csúnya belemenése, amit a bíró nem fújt le, továbbot intett.Bob_Marley írta:Szabály szerint sárga és egyben második, tehát piros (hátulról volt a szabálytalanság). Csak mikor ilyen meccs van egy 30+ percben nem nyúlnék ÉN így bele. Ez a személyes véleményem, mindentől függetlenül, hogy nekünk segített vagy sem. Egy ilyen meccsen ha szabály szerint nézzük akkor kilencen fejezik be mindkét oldalon.
Ott volt Suarez rugdosása, ami 1-0-nál történt, és ugye ő lőtte mindkét gólunkat. Azt szerintem kb. mindenkinek el kell ismernie, neki nem szabadot volna a pályán maradnia.Egyáltalán nem érzem, hogy minket segített volna, nem véletlenül nem ment senki oda hozzá a lefújás után.
A szöveg környezetből kétesen tudom ezt értelmezni, mert mi nem mentünk oda reklamálni a tizit vagy egyéb dolgot, vagy a Tico? Mert pl Filipe Luís ha nem is reklamált a meccs után eléggé kifakadt az interjúnál.nem véletlenül nem ment senki oda hozzá a lefújás után.
Szerintem abszolút jogos volt a sárga, egy ilyen belépőért ki szokták osztani. Az ás kérdés, hogy második sárga volt és így elnézőbb a bíró, de előtte nem sokkal is volt egy hasonló szitu amit megúszott és figyelmeztették is. Ezek után szerintem nem olyan kérdéses, ha jól emlékszem Torres sem reklamált olyan nagyon, Godin meg talán Gabi ment oda megenni a bírót.Bob_Marley írta: És hozzáteszem, engem nem zavar hogy megyünk tovább.Csak ha már elemezzük a szitut, akkor úgy gondolom ez egy szigorú és a meccset abból a szempontból is befolyásoló volt, hogy a spori elvesztette a kontrollt.
3 után van eltiltás és az elődöntők előtt törlik , hogy 3 sárga miatt ne kelljen senkinek kihagynia a döntőt.visca el barca írta:tudja valaki pontosan, hogy van most a BL-ben a sárga lap? mennyi után jár eltiltás, és itt van e olyan hogy elődöntök előtt/után eltörlik?
Lökésért nem ütésért.LG írta:Valóban lefújta, a lap elmaradt, Suarez pedig nem a rúgásért kapta a lapot, hanem az ütésért.Csak két tévedésed van,Busquets valóban sárgát érő belepőjét lefújta és Suarez kapot sárgát
Valóban lefújta, a lap elmaradt, Suarez pedig nem a rúgásért kapta a lapot, hanem az ütésért.Csak két tévedésed van,Busquets valóban sárgát érő belepőjét lefújta és Suarez kapot sárgát
Csak két tévedésed van,Busquets valóban sárgát érő belepőjét lefújta és Suarez kapot sárgát.Feast4 írta:2x figyelmeztette korábban.Ráadásul volt egy lapja is ennek ellenére folyamatosan pofázott, mondjuk igaz hogy Busquets is nyomot 3 percre rá egy ugyanolyan férges belépőt és még csak le se fújt.És Suarez is minimum egy sárgát kirugdosott magának amit nem kapott meg.Akárhogy nézzük nekünk fújt függetlenül attól hogy a kiállítás teljesen jogos volt.Kovbal88 írta: Torrest ki lehetet állítani, talán kicsit erős volt az itélet, de azért faragtak rendesen az Atleticosok. Szóval, elfogultan mondhatjuk, hogy megfogta a meccset. Ígyis lett pár sárga.
Neymar ellen is több olyan szabálytalanság volt, amit be se fújtak.
2x figyelmeztette korábban.Ráadásul volt egy lapja is ennek ellenére folyamatosan pofázott, mondjuk igaz hogy Busquets is nyomot 3 percre rá egy ugyanolyan férges belépőt és még csak le se fújt.És Suarez is minimum egy sárgát kirugdosott magának amit nem kapott meg.Akárhogy nézzük nekünk fújt függetlenül attól hogy a kiállítás teljesen jogos volt.Kovbal88 írta:Torrest ki lehetet állítani, talán kicsit erős volt az itélet, de azért faragtak rendesen az Atleticosok. Szóval, elfogultan mondhatjuk, hogy megfogta a meccset. Ígyis lett pár sárga.szerintem most igenis segített minket a bíró.
Neymar ellen is több olyan szabálytalanság volt, amit be se fújtak.