Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy nem fog labdákat eladni, illetve jobban helyezkedik, de a sebességét nem kapja vissza.palesz77 írta:Rangadókra hál istennek fel szokott pörögni. Talán ma is bombaformában lesz.noname írta:Alvesnek nagyon nem örülök. Róla gólokat kaphatunk.
A szavazást lezártam, a meccs előtt 41-en jósoltak szoros győzelmet, 11-en döntetlent, és 10 ember gondolta úgy, hogy gálázunk. Reméljük bennük veszett el Nostradamus, és sima lesz a meccs.
Rangadókra hál istennek fel szokott pörögni. Talán ma is bombaformában lesz.noname írta:Alvesnek nagyon nem örülök. Róla gólokat kaphatunk.
Még mindig nincs +1 gomb, így kénytelen vagyok szavakkal kifejezni, hogy teljes mértékben azonosulni tudok a gondolatfolyamoddal! Tiszteletem!nzxtpo írta:Ehhez az egészhez annyit fűznék hozzá, - nem feltétlen neked címezve, de a te írásod alapján jutott eszembe -, hogy én kisgyerekként szerettem bele a klubba. Akkoriban nem érdekelt, és nem is tudhattam róla (főleg ilyen fejlett internetes hírforrások híján), hogy fizetett-e adót az akkori sztár, volt-e buliban előtte este, ki volt a topcsapatok mezének elején, ha volt. Én a játékstílusba szerettem bele, és kitartottam az évek alatt, ha volt eredmény, ha nem, úgyhogy az eredménytelenséget nem lehet felróni szerintem egy csapat szurkolójának sem, hiszen arról nem ők tehetnek. Ez egy kissé olyan, mint a szerelem, miután kiválasztod a csapatod (csapataid), utána jobban megismered, ha még mindig kitartasz, akkor akarva akaratlanul megismered, megtudod a kevésbé szimpatikus oldalukat is, hiszen semmi sem tökéletes, de a hosszútávú szerelemhez rengeteg kompromisszum, és a hibák elfogadása hozzátartozik.Varatrix írta:Identitásról beszélnek, amikor ők képviselik a legújabb Brendet a "labdarúgás hippsztereit," miszerint: nem egy "divatos" csapatnak szurkolnak. A klubod sikertelensége a te szurkolásod mértékegysége.
Elképesztően egyedi és renegát dolog Arsenal szurkolónak lenni....
Az meg, hogy kiről mennyi piszok derül ki, az egy dolog, nem magunkat mentve, inkább elismerve, hiszen minél sikeresebbek lettünk, annál többet foglalkoztam velünk. Ettől függetlenül a mai napig vannak olyan dolgok, amik nem szimpatikusak, mégis ki fogok tartani évek múlva is, eredménytől függetlenül, hiszen, mint itt sokakat, engem is megfertőzött ez a szemét, bundázó, adócsaló stb. stb. klub!
Ehhez az egészhez annyit fűznék hozzá, - nem feltétlen neked címezve, de a te írásod alapján jutott eszembe -, hogy én kisgyerekként szerettem bele a klubba. Akkoriban nem érdekelt, és nem is tudhattam róla (főleg ilyen fejlett internetes hírforrások híján), hogy fizetett-e adót az akkori sztár, volt-e buliban előtte este, ki volt a topcsapatok mezének elején, ha volt. Én a játékstílusba szerettem bele, és kitartottam az évek alatt, ha volt eredmény, ha nem, úgyhogy az eredménytelenséget nem lehet felróni szerintem egy csapat szurkolójának sem, hiszen arról nem ők tehetnek. Ez egy kissé olyan, mint a szerelem, miután kiválasztod a csapatod (csapataid), utána jobban megismered, ha még mindig kitartasz, akkor akarva akaratlanul megismered, megtudod a kevésbé szimpatikus oldalukat is, hiszen semmi sem tökéletes, de a hosszútávú szerelemhez rengeteg kompromisszum, és a hibák elfogadása hozzátartozik.Varatrix írta:Identitásról beszélnek, amikor ők képviselik a legújabb Brendet a "labdarúgás hippsztereit," miszerint: nem egy "divatos" csapatnak szurkolnak. A klubod sikertelensége a te szurkolásod mértékegysége.
Elképesztően egyedi és renegát dolog Arsenal szurkolónak lenni....
Komolytalan. Remélem, este kapnak egy 4-est, aztán beáll a szájuk.gamerpapa írta:Bocsi srácok kicsit off, de érdekes lehet:
https://www.facebook.com/utwenger/?fref=ts" target="_blank
Olvassátok el a gyalázkodó cikketKommentelni fölösleges, csak a Cselszi és Margit szurkolók ajnározását hagyja fent a művelt cikkíró.
Mennyire érezheti magát butthurt-nek egy 10-es skálán a tag?
Egészen pontosan arra vezethető vissza mikor az 1900as évek elején a katalánok elnyomás alatt éltek, és a klub által volt legalább 90 percük, hogy ne csak az elnyomáson gondolkozzanak, hanem adott nekik egy identítást, hogy legyen miért büszkének lenniük, és ők képviseljék a katalán népet a sport által.MessiNeymarSuarez írta: Ráadásul egy rohadt szlogent sem képes értelmezni, a Több mint egy klub tudtommal nem azt akarja sugallni hogy" jajj mi voltunk és mi leszünk a világ legjobbjai, minden klub felett állunk és minden más klub egy kalap kaki de mi vagyunk a tökéletesek", hanem hogy nem csak egy sportklub, hanem emellett olyasmi mint egy nagy család, elég a játékosok kapcsolatára gondolni, illetve arra, hogy a játékosok nagy része lényegében együtt nőtt fel, és kisfiúként érkeztek, de együtt lett klublegenda belőlük.
Szegény iszonyatosan frusztált lehet, kéne neki egy kis nyugtató
gamerpapa írta:Bocsi srácok kicsit off, de érdekes lehet:
Olvassátok el a gyalázkodó cikketKommentelni fölösleges, csak a Cselszi és Margit szurkolók ajnározását hagyja fent a művelt cikkíró.
Szerintem már döntetlennél is el van dőlve a párharc. Ha a Camp Nouban nem nyeli el a föld a Barca teljes öltözőjét játékosostól, ott gyakorlatilag garantálható a többgólos győzelem.Egy 2 gólos győzelemmel már nyugodt lennék.
Ebben nem is az a legszomorúbb, hogy van egy ilyen fogyatékos, kisebbségi komplexussal küzdő idióta, aki ráadásul pontos információk hiányában írja a cikket, hanem hogy mennyi kommentelő recskázik a szösszenetére.gamerpapa írta:Bocsi srácok kicsit off, de érdekes lehet:
[/quote]gamerpapa írta:Bocsi srácok kicsit off, de érdekes lehet:
Na ez azért több mint költői túlzás, főleg pl mikor vezetünk akkor már aztán abszolút nem szoktam "rettegni".visca el barca írta:mondjuk nálad ez alap, te még általában a 3. osztályú kupaellenfelektől is rettegsz, hogy milyen szervezettek és meglepetést okozhatnakBob_Marley írta:Én nagyon óvatosan kezelném ezeket a sima meg hasonló kijelentéseket, mert csak leverték pl a Bayernt, csak visszamásztak a csoportban a sírból, csak ott vannak a bajnokságukban elől. Otthon, nekünk idegenben, ez egy kifejezetten nehéz meccs, s megfelelő alázat kell hogy en bloc sikeres legyen ez a párharc.![]()
gamerpapa írta:Bocsi srácok kicsit off, de érdekes lehet:
mondjuk nálad ez alap, te még általában a 3. osztályú kupaellenfelektől is rettegsz, hogy milyen szervezettek és meglepetést okozhatnakBob_Marley írta:Én nagyon óvatosan kezelném ezeket a sima meg hasonló kijelentéseket, mert csak leverték pl a Bayernt, csak visszamásztak a csoportban a sírból, csak ott vannak a bajnokságukban elől. Otthon, nekünk idegenben, ez egy kifejezetten nehéz meccs, s megfelelő alázat kell hogy en bloc sikeres legyen ez a párharc.