2010.08.11. 13:18:53
Most vagy én, vagy rajtam kívül (majdnem) mindenki félre van tájékoztatva, de a keddi-szerdai meccsek mennyiben befolyásolják a szombati szuperkupa meccset? Nem egy időpontban van a két meccs! Addigra mindenki itthon lesz, igen a spanyolok is, csak az formájukkal, eddzettségükkel van baj.
Szóval Ibra, aki rendes időben elkezdte a felkészülést, és várhatóan hétközben játszik kb. 45 percet (főleg, ha Európán belül játszanak majd), nem értem, miért nem játsszhatna hétvégén.
Iniesta 5 napot tud a meccs előtt eddzeni, a többi spanyol sem tudott volna többet, márpedig azt nyilatkozta, hogy biztos nem tud még kezdeni, ez által nem sokat jelent, hogy mennek-e Mexikóba vagy sem.
Szerintem itt megint könnyebb volt pánikot kelteni, és szidni akit éppen lehetett, mint végiggondolni a dolgokat. A spanyolok így se úgy se játszottak volna, max. 20 percet 1-2 ember, de ez meg ne legyen már döntő ok.
Ibra tuti, hogy bírni fog min. 70-75 percet, Messi és Iniesta pedig vagy 20-at (bár Ini-t eléggé óvják, nem lepne meg, ha csak a visszavágón kapna ennyit).