Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek veled. Thiago és dos Santos pedig kevés a magas szinthez még. Kell VENNI egy kp-t.ozsimiki írta:3-1, szerintem nem vészes, otthon be lehet ezt húzni még simán, ha nem is tükör simán,de azért...
aki vészharangokat kezdi kongatni, az pedig jobban megmosolyogtat,mint pár humortopikos link. persze igazolni még kell,csak ez a túlzott pesszimizmus mókás.
FORCA BARCAAA!!!
ozsimiki írta:3-1, szerintem nem vészes, otthon be lehet ezt húzni még simán, ha nem is tükör simán,de azért...
aki vészharangokat kezdi kongatni, az pedig jobban megmosolyogtat,mint pár humortopikos link. persze igazolni még kell,csak ez a túlzott pesszimizmus mókás.
FORCA BARCAAA!!!
Végignyomtak egy egész szezont, majd egyből egy egész VB-t, majd egyhónap pihi, Te meg egyből dobnád be őket?Rinku írta:Nagyon vicces kedvemben vagyok, azért írtam, hogy szórakoztassalak titeket...levproff írta:Ezt most ugye csak viccből írod?!
Nagyon vicces kedvemben vagyok, azért írtam, hogy szórakoztassalak titeket...levproff írta:Ezt most ugye csak viccből írod?!
ha nem gond, kiegészítelek: ... nem lehet a fiatalokra és posztidegen játékosokra alapozni...westerngom írta:- remélem, ez rádöbbenti Pep-et, hogy nem lehet a fiatalokra alapozni a kispadot! Az a gáz, hogy kemény lesz ezt a kupát behúzni így a nou campban!
Én már az egy-két gólos döntetlennek is örülnék.looka írta:Szerintem Romeu játszik vkp-t JDS pedig Xavi helyét foglalhatja el.
Nem rossz ez a kezdő, és azért ha gáz van ott ül a padon Messi, Adriano vagy Jeffren, akik lendületet hozhatnak a játékba.
Remélem jó eredményt érünk el, azaz nyerünk.![]()
Visca el Barca!
Akkor tudom ki ő! Kösz. Akkor Jonatan és Keita lesz a kreatív szekció gondolom, és azért nem játszik Thiago, mert kell egy tapasztalt ember is középre... Oké, így világos. Köszi szépen.Kardi írta: Romeu nagyon jó kis játékos u21es eb-n és nagyon jó megmozdulásai voltak amúgy vkp a srác....amúgy érdekes a kezdő, de nem gyenge!
Cserék: Oier, Messi, Adriano, Sergi Roberto, Muniesa, Thiago, Jeffren.Kardi írta:Romeu nagyon jó kis játékos u21es eb-n és nagyon jó megmozdulásai voltak amúgy vkp a srác....palesz77 írta:Nem rossz ez, ezt a Romeu gyereket név alapján nem ismrem fel, pedig az összes felkészülési meccset láttam. Majd ha látom utdni fogom ki ő... Kár hogy nem Thiago játszik helyette, dehát Pep tudja, remélem azért beáll a 2. félidőben Alcantara... Hajrá srácok, jó kezdő ez, győzni kel!!![]()
![]()
amúgy érdekes a kezdő, de nem gyenge!
Romeu nagyon jó kis játékos u21es eb-n és nagyon jó megmozdulásai voltak amúgy vkp a srác....palesz77 írta:Nem rossz ez, ezt a Romeu gyereket név alapján nem ismrem fel, pedig az összes felkészülési meccset láttam. Majd ha látom utdni fogom ki ő... Kár hogy nem Thiago játszik helyette, dehát Pep tudja, remélem azért beáll a 2. félidőben Alcantara... Hajrá srácok, jó kezdő ez, győzni kel!!![]()
![]()
A támadószekciónk tetszik!csdewl írta:hivatalos kezdő: Miño- Alves, Sergio Gomez, Milito, Abidal; Jonathan dos Santos, Oriol Romeu, Keita, Maxwell, Ibrahimovic és Bojan.