Kár azért az utolsó gólhelyzetért...Messi elfáradt már a végére, ezért Hart tudta, hogy a bal alsóba fogja rúgni, mert oda elég , ha erőböl rúgja, nem kell annyit helyezni belsővel. Mondom én, aztán lehet azért vetődött arra, mert egy képzett hipnotizőr, és kiszedte Messi fejéből, hogy hova tervezi lőni...Igen, ez a valószínűbb. Nem tudom, hogy Sagna pontosan jhv, vagy bhv, de ha utóbbi, akkor nem kell a Manchesteri szurkolóknak sírniuk a kövi meccsen Clichy hiánya miatt, ugyanis a Barcán kívül minden klub rendelkezik sztárjátékossal a padon, akik egyedül csak a Barcelonában nem hajlandóak padozni. Nekünk van egy Pedro, Adriano, Mathieu...A szent hármasság. Azthittem, hogy majd Pedro mutat valami újat a fáradt Neymar helyett, de persze, hogy nem. Az utolsó BL győzelmünk óta Xavi és Pedro teljesen leamortizálódtak, mintha eladták volna a lelküket a démonnak azért, hogy a 2011-es BL dontőn ők legyenek a császárok, fizettségül még a lelkük mellett odaadták a labdaérzéküket és az előrepasszukat. Otthon kell mutatni valami jóságosat, mondjuk mutathatnánk egy ötöst. Messi(3), Neymar(35-ről), Suarez(olló). Másnap az újságokban: "Ismét lecsapott az MSN." Majd a klasszikust bukjuk, a negyeddöntőre kapunk egy M16-os kaliberű csapatot, a király kupát Alves öngóljával megszívjuk, és adja isten, hogy ne legyen igazam.
Egy szó, mint száz: Ez az eredmény nekünk kedvez.