Azért mert előző meccsen nem ment nekik, máris formán kívül vannak. Gratulálok az éléslátásodhoz. Arról nem is beszélve, hogy az említett előző meccsen a teljes középpálya is rosszul játszott, akkor pedig nem lehet elvárni a jó teljesítményt a csatároktól, akik nem kapnak használható labdát.Ilúvatar írta: Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
Spanyol Kupa & Szuperkupa
- Deus
- Boixos Nois
Na gyerekek, óriás para van bennem... Kb a fél barca hiányzik... Védelem nuku, Puyol nélkül katasztrófa az egész. Sanchez tutira játszani fog, de ő az Oleguer utódja...
Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
Szvsz hiába Messi az Istenek Istenje, kevés lesz... Védelem is kell, s ez most nagyon nem lesz jó...
Istenem, ennyire ideg még nem voltam :S
Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
Szvsz hiába Messi az Istenek Istenje, kevés lesz... Védelem is kell, s ez most nagyon nem lesz jó...
Istenem, ennyire ideg még nem voltam :S

- noname
- Llegenda del Barça
Kp-n talán a legjobb a Busquets-Ini-Guddy felállás lenne.A legfontosabb játékszervezőnk hiányában így lenne 3 olyan kp-nk, aki azért képes elég ügyesen szervezni.Keitát nem lenne nagy ötlet kezdetni!
A Fifa egy szégyen
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha ezzel a Busquets - Keita - Gudjohnsen hármassal kezdünk a középpályán, akkor nem sok jóra számítok, sajnos. Nem lesz egy olyan szervező ott, mint Xavi, akkor már inkább visszahoznám Iniestát a középpályára... Azt hiszem így álltunk fel az Espanyol ellen is idegenben, és láthattuk mi lett a vége... szenvedés. Meglátjuk. Ha jó napot fogunk ki, akkor gála is lehet...
- noname
- Llegenda del Barça
NIncsenek is nagy igényeid.McLovin írta:Sztem 3:0-ra nyerni fogunk! Én maximálisan kiegyeznék ezzel az eredménnyel, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele. Azért, mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Pep hogy fogja megoldani a védelmet!

A Fifa egy szégyen
- McLovin
- Capitá del Barça
Sztem 3:0-ra nyerni fogunk! Én maximálisan kiegyeznék ezzel az eredménnyel, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele. Azért, mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Pep hogy fogja megoldani a védelmet!
3 meccsre vagyunk a kupától, sikerülnie kell! 
Apropó Kupa, a döntő időpontja mikorra van kiírva?

Apropó Kupa, a döntő időpontja mikorra van kiírva?

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A nyitóoldalon a Match Tickets-nél.mrlevy írta:Üdv!
Tud vki segíteni,hogyan lehet ha lehet jegyet venni vagy foglalni a barca hivatalos oldalán??Ha vki tud érdemi infot adni róla legyenszíves árulja elKÖSZI
VISCA BARCA

Üdv!
Tud vki segíteni,hogyan lehet ha lehet jegyet venni vagy foglalni a barca hivatalos oldalán??Ha vki tud érdemi infot adni róla legyenszíves árulja el
KÖSZI
VISCA BARCA
Tud vki segíteni,hogyan lehet ha lehet jegyet venni vagy foglalni a barca hivatalos oldalán??Ha vki tud érdemi infot adni róla legyenszíves árulja el

VISCA BARCA

Spanyol kupa döntő: Május 13.zsoltman írta:srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
Bl Döntő : Május 27.
-
- Director del Fútbol
Ne viccelj már:D Ennél azért kooperatívabb az UEFA és a spanyol szövetség is:D Nyugi, ha mindkettőn a döntőben leszünk (adná Isten:D) hozzánk igazítják majd!zsoltman írta:srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
Sziasztok !! nem tudnátok nekem abban segíteni h hol tudnám megnézni az idei spanyol kupa teljes "menetrndjét"?!?! Előre is köszi BARCA 4EVER
Én egyáltalán nem érzem tragikusnak a meccset, az Espanyol sehol sem volt, volt két szerencsés lövésük (bár Cellejo lövése mestermunka, meg talán egy kis Pinto-lepke), de azon kívül nulla. Ennyit akár egy NB I-es csapat is elérhete, elvégre biztos a hazai bajnokságban is van nagyot lövő játékos.
Remélem azért a Mallorca ellen lesz gól idegenben is, akkor sima az út a Mastellába.
Remélem azért a Mallorca ellen lesz gól idegenben is, akkor sima az út a Mastellába.

- madmushroom
- Capitá del Barça
Még jó, hogy ez az elalvás most jött és nem egy szorosabb szituációban...szép volt srácok de remélem nem hozzák rám a frászt legközelebb 

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Hát nem tudom hogy lesz ez most. Eddig azért mindig a bajnokikon játszott a legerősebb csapat, és még a BL-ben is folyt kísérletezés. Most viszont Messi és Xavi két meccset játszott végig, lehet hogy pihennek a Racing ellen? Akkor viszont játszhatnának a Mallorca ellen csütörtökön. Egy nagy győzelem formalitássá tehetné a visszavágót, ami a Lyon elleni meccsek közé esik. Lehet, hogy ha az nehéznek ígérkezik, akkor meg a bajnokikon pihennek majd egyesek. (Bár épp az Atletico Madrid ellen?) Ahogy elnézem, Guardiolának a bajnokság a legfontosabb.
-
- Jugador d'estrella
Ha esetleg túljutunk a Mallorcán(amire komoly esély van),akkor már semmiképp se lenne túl fair a kupacsapatot kicserélni a legerősebb teamre.Szvsz,a "nagyok" nélkül is meg lehet verni,ezt a szürke,ötlettelen Sevilla/Bilbao párost.Krojf írta:Ha döntőzünk és a Sevillával tesszük, akkor Pepnek kötelező
felküldeni az első gárdát.
Azon a meccsen senki nem hiányozhat!
Az idei Sevilla már messze van attól az offenzív,letámadós focitól,amit Ramossal játszottak.A Bilbao meg felküldheti akár a legerősebb kezdőjét is,az is gyengébb a Barca tartalékcsapatánál.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Entrenador del Barça
A távli lövések tényleg hiányoznak. De azt is gondnak látom, hogy a szélek nem kihasználtak. A bal oldal szinte üres, mert Henry befelé huz, most már rendszeresen a másik oldalon Messi is. Igaz D.Alves ott jó, de a BL.-ben nem fog tudni állandoan elől lenni,mert mögé kerülhetnek.
Fecó
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ha döntőzünk és a Sevillával tesszük, akkor Pepnek kötelezőLG írta:Most már nincs mese, innen már meg kell nyerni a kupát. Ha már idáig eljutottonk, kár lenne itt kiesni, főleg egy Mallorca ellen. Szóval nagy eséllyel ott leszünk a döntőbe, ott azért kemény dolgunk lesz, valoszinűleg a Sevilla ellen, de azt mondom, ha komolyan vesszük a dolgot, meglesz.
felküldeni az első gárdát.
Azon a meccsen senki nem hiányozhat!
Az esélymaximalizálás mindenek felett!
K.
Egyetértek veled, a távoli lövéseket én is hiányolom a csapat játékából. Bár lehet, hogy a taktika része is, hogy csak tuti helyzetből lövünk távolról, nehogy egy gyenge lövés után a kipattanóból lekontrázhassanak minket. Mindenesetre nehéz lesz a BL-ben jó távoli lövők nélkül. Egy betömörülő Inter vagy Pool ellen nem biztos h ez a passzolgatás mindig bejön. Viszont egyelőre a ritka próbálkozásaink is elég gyatrák (a tegnap Xavi-nak ill. Iniesta-nak volt ilyen kísérlete, egyik sem volt túlzottan veszélyes), ebben a játékelemben szvsz pl. a Real erősebb nálunk. A másik nagy hiányérzetem pedig a szabadrúgás gólok. A szezon első felében volt ezekből is pár (pl. Dani Alves bombája a Malaga ellen, vagy a Huelva elleni pazar variáció). Félek, hogy nehogy nagyon egysíkúvá és kiismerhetővé válljon a játékunk, mert pl. a tegnapi meccs is bizonyította, hogy Messi nem mindig tudja eldönteni nekünk a meccset.LG írta:Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
-
- Llegenda del Barça
én 3-2 után kicsit beparáztam, pláne amikor a gólok előtti töketlenkedést néztem... szegény puy amikor - már sérülten - hátrafejelte a zsugát, amit pinto nem ért el, basszus, akkor frankón éreztem, h abból a szituból gáz lesz, be is köszöntek azzal a pattogóssal... a spanyolok második gólja nagyon komoly volt, mondjuk kimehettek volna a gyerekre, de mostmár mindegy, lényeg, h nem lett gáz a vége! krkics nagyon ügyes volt, a góljai szépek voltak, de összeségében jól nyomta piké és buszkecc is, ami nagy örömmel töltött el. lehet így is kezelni egy klubnak az utánpótlását!
guardiola józsi pedig a legjobb választás volt edzőnek, ezt már senki sem veszi el tőle.
GRAT A BRIGÁDNAK!!!!
guardiola józsi pedig a legjobb választás volt edzőnek, ezt már senki sem veszi el tőle.
GRAT A BRIGÁDNAK!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Szerintem Alves és Sylvinho nem votl rossz, mindkét játékosnak voltak szép beadásai.cps46 írta:Összességében nem játszottunk rossz meccset, bár eléggé bosszantó, hogy az ellenfél a semmiből így fel tud jönni. Voltak nagyon jó teljesítmények (Piqué, Bojan, Busquets), viszont egy-két ember (Alves, Sylvinho, Pinto) elég rossz napot fogott ki, ami főleg a végén bosszulta meg magát. A többiek hozták az átlagot.
Ezen kívül nagyon örültem, hogy Pep a végén nem bunkercseréket hozott be, hanem inkább elöl erősített.
Jövő héten a Mallorcát legalább 3-mal kellene verni, hogy a visszavágón ne kelljen annyit izgulni.
Pinto valóban nagyon gyenge volt, szerintem Messi is elég rossz meccset játszott magához képest, Gudjohnsen pedig negatív irányban igencsak kilógott a csapatból. Hleb ismét nem győzött meg.
Busquets és Xavi nagyon jó teljesítményt nyújtott, Bojant is ki kell emelni a duplája miatt (a második különösen szép volt). Miután beállt, Iniesta is nagyot lendített a csapat játékán, de ezt már megszokhattuk tőle.
Gudjohnsen esetében nem nagyon értem, miért középpályán játszik már évek óta a klasszikus center.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára OvaMind 2009.01.30. 11:09:36-kor.
Mi volt az a több jó megoldás?!
Egy akkora passzt kapott,hogy senki tudta volna kihagyni! Bezzeg Ö...