Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
20tek
Jugador del Barça

2009.02.05. 11:57:55

Ilúvatar írta: Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
Azért mert előző meccsen nem ment nekik, máris formán kívül vannak. Gratulálok az éléslátásodhoz. Arról nem is beszélve, hogy az említett előző meccsen a teljes középpálya is rosszul játszott, akkor pedig nem lehet elvárni a jó teljesítményt a csatároktól, akik nem kapnak használható labdát.
Deus
Boixos Nois

2009.02.05. 11:40:22

Na gyerekek, óriás para van bennem... Kb a fél barca hiányzik... Védelem nuku, Puyol nélkül katasztrófa az egész. Sanchez tutira játszani fog, de ő az Oleguer utódja...

Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.

Szvsz hiába Messi az Istenek Istenje, kevés lesz... Védelem is kell, s ez most nagyon nem lesz jó...

Istenem, ennyire ideg még nem voltam :S
KépKép
noname
Llegenda del Barça

2009.02.05. 10:48:47

Kp-n talán a legjobb a Busquets-Ini-Guddy felállás lenne.A legfontosabb játékszervezőnk hiányában így lenne 3 olyan kp-nk, aki azért képes elég ügyesen szervezni.Keitát nem lenne nagy ötlet kezdetni!
A Fifa egy szégyen
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.05. 09:44:27

Ha ezzel a Busquets - Keita - Gudjohnsen hármassal kezdünk a középpályán, akkor nem sok jóra számítok, sajnos. Nem lesz egy olyan szervező ott, mint Xavi, akkor már inkább visszahoznám Iniestát a középpályára... Azt hiszem így álltunk fel az Espanyol ellen is idegenben, és láthattuk mi lett a vége... szenvedés. Meglátjuk. Ha jó napot fogunk ki, akkor gála is lehet...
noname
Llegenda del Barça

2009.02.05. 09:19:16

McLovin írta:Sztem 3:0-ra nyerni fogunk! Én maximálisan kiegyeznék ezzel az eredménnyel, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele. Azért, mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Pep hogy fogja megoldani a védelmet! :)
NIncsenek is nagy igényeid. :roll: Nem lesz egy 10 emberrel védekező Mallorca ellen gólt lőni!Valahogy előbb sikerüljön begyötörni egy gólocskát és majd aztán beszélhetünk 3-4 nullákról! :roll:
A Fifa egy szégyen
McLovin
Capitá del Barça

2009.02.05. 09:13:42

Sztem 3:0-ra nyerni fogunk! Én maximálisan kiegyeznék ezzel az eredménnyel, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele. Azért, mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Pep hogy fogja megoldani a védelmet! :) 3 meccsre vagyunk a kupától, sikerülnie kell! :)

Apropó Kupa, a döntő időpontja mikorra van kiírva?
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.02.01. 12:31:22

mrlevy írta:Üdv!

Tud vki segíteni,hogyan lehet ha lehet jegyet venni vagy foglalni a barca hivatalos oldalán??Ha vki tud érdemi infot adni róla legyenszíves árulja el :wink: KÖSZI

VISCA BARCA :!:
A nyitóoldalon a Match Tickets-nél. :wink:
mrlevy
Jugador del Barça

2009.02.01. 08:50:36

Üdv!

Tud vki segíteni,hogyan lehet ha lehet jegyet venni vagy foglalni a barca hivatalos oldalán??Ha vki tud érdemi infot adni róla legyenszíves árulja el :wink: KÖSZI

VISCA BARCA :!:
sasi1
Entrenador del Barça

2009.02.01. 08:16:31

zsoltman írta:srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
Spanyol kupa döntő: Május 13.
Bl Döntő : Május 27.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.01.31. 21:10:44

zsoltman írta:srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
Ne viccelj már:D Ennél azért kooperatívabb az UEFA és a spanyol szövetség is:D Nyugi, ha mindkettőn a döntőben leszünk (adná Isten:D) hozzánk igazítják majd!
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.01.31. 21:02:39

srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
csülök
Barça B

2009.01.31. 20:53:40

dagatt
Barça C

2009.01.31. 16:21:36

Sziasztok !! nem tudnátok nekem abban segíteni h hol tudnám megnézni az idei spanyol kupa teljes "menetrndjét"?!?! Előre is köszi BARCA 4EVER
barca99
Llegenda del Barça

2009.01.31. 13:22:46

Én egyáltalán nem érzem tragikusnak a meccset, az Espanyol sehol sem volt, volt két szerencsés lövésük (bár Cellejo lövése mestermunka, meg talán egy kis Pinto-lepke), de azon kívül nulla. Ennyit akár egy NB I-es csapat is elérhete, elvégre biztos a hazai bajnokságban is van nagyot lövő játékos.

Remélem azért a Mallorca ellen lesz gól idegenben is, akkor sima az út a Mastellába. 8)
madmushroom
Capitá del Barça

2009.01.31. 13:17:10

Még jó, hogy ez az elalvás most jött és nem egy szorosabb szituációban...szép volt srácok de remélem nem hozzák rám a frászt legközelebb :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
csülök
Barça B

2009.01.31. 12:27:39

Hát nem tudom hogy lesz ez most. Eddig azért mindig a bajnokikon játszott a legerősebb csapat, és még a BL-ben is folyt kísérletezés. Most viszont Messi és Xavi két meccset játszott végig, lehet hogy pihennek a Racing ellen? Akkor viszont játszhatnának a Mallorca ellen csütörtökön. Egy nagy győzelem formalitássá tehetné a visszavágót, ami a Lyon elleni meccsek közé esik. Lehet, hogy ha az nehéznek ígérkezik, akkor meg a bajnokikon pihennek majd egyesek. (Bár épp az Atletico Madrid ellen?) Ahogy elnézem, Guardiolának a bajnokság a legfontosabb.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2009.01.30. 16:58:08

Krojf írta:Ha döntőzünk és a Sevillával tesszük, akkor Pepnek kötelező
felküldeni az első gárdát.
Azon a meccsen senki nem hiányozhat!
Ha esetleg túljutunk a Mallorcán(amire komoly esély van),akkor már semmiképp se lenne túl fair a kupacsapatot kicserélni a legerősebb teamre.Szvsz,a "nagyok" nélkül is meg lehet verni,ezt a szürke,ötlettelen Sevilla/Bilbao párost.
Az idei Sevilla már messze van attól az offenzív,letámadós focitól,amit Ramossal játszottak.A Bilbao meg felküldheti akár a legerősebb kezdőjét is,az is gyengébb a Barca tartalékcsapatánál.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.01.30. 16:28:43

A távli lövések tényleg hiányoznak. De azt is gondnak látom, hogy a szélek nem kihasználtak. A bal oldal szinte üres, mert Henry befelé huz, most már rendszeresen a másik oldalon Messi is. Igaz D.Alves ott jó, de a BL.-ben nem fog tudni állandoan elől lenni,mert mögé kerülhetnek.
Fecó
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.01.30. 15:58:20

LG írta:Most már nincs mese, innen már meg kell nyerni a kupát. Ha már idáig eljutottonk, kár lenne itt kiesni, főleg egy Mallorca ellen. Szóval nagy eséllyel ott leszünk a döntőbe, ott azért kemény dolgunk lesz, valoszinűleg a Sevilla ellen, de azt mondom, ha komolyan vesszük a dolgot, meglesz.
Ha döntőzünk és a Sevillával tesszük, akkor Pepnek kötelező
felküldeni az első gárdát.
Azon a meccsen senki nem hiányozhat!
Az esélymaximalizálás mindenek felett!
K.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.30. 13:51:14

LG írta:
csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.
Egyetértek veled, a távoli lövéseket én is hiányolom a csapat játékából. Bár lehet, hogy a taktika része is, hogy csak tuti helyzetből lövünk távolról, nehogy egy gyenge lövés után a kipattanóból lekontrázhassanak minket. Mindenesetre nehéz lesz a BL-ben jó távoli lövők nélkül. Egy betömörülő Inter vagy Pool ellen nem biztos h ez a passzolgatás mindig bejön. Viszont egyelőre a ritka próbálkozásaink is elég gyatrák (a tegnap Xavi-nak ill. Iniesta-nak volt ilyen kísérlete, egyik sem volt túlzottan veszélyes), ebben a játékelemben szvsz pl. a Real erősebb nálunk. A másik nagy hiányérzetem pedig a szabadrúgás gólok. A szezon első felében volt ezekből is pár (pl. Dani Alves bombája a Malaga ellen, vagy a Huelva elleni pazar variáció). Félek, hogy nehogy nagyon egysíkúvá és kiismerhetővé válljon a játékunk, mert pl. a tegnapi meccs is bizonyította, hogy Messi nem mindig tudja eldönteni nekünk a meccset.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.30. 12:07:36

csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.
csongee88
Barça C

2009.01.30. 11:11:57

én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.30. 11:08:43

én 3-2 után kicsit beparáztam, pláne amikor a gólok előtti töketlenkedést néztem... szegény puy amikor - már sérülten - hátrafejelte a zsugát, amit pinto nem ért el, basszus, akkor frankón éreztem, h abból a szituból gáz lesz, be is köszöntek azzal a pattogóssal... a spanyolok második gólja nagyon komoly volt, mondjuk kimehettek volna a gyerekre, de mostmár mindegy, lényeg, h nem lett gáz a vége! krkics nagyon ügyes volt, a góljai szépek voltak, de összeségében jól nyomta piké és buszkecc is, ami nagy örömmel töltött el. lehet így is kezelni egy klubnak az utánpótlását!
guardiola józsi pedig a legjobb választás volt edzőnek, ezt már senki sem veszi el tőle.
GRAT A BRIGÁDNAK!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.01.30. 11:08:11

cps46 írta:Összességében nem játszottunk rossz meccset, bár eléggé bosszantó, hogy az ellenfél a semmiből így fel tud jönni. Voltak nagyon jó teljesítmények (Piqué, Bojan, Busquets), viszont egy-két ember (Alves, Sylvinho, Pinto) elég rossz napot fogott ki, ami főleg a végén bosszulta meg magát. A többiek hozták az átlagot.

Ezen kívül nagyon örültem, hogy Pep a végén nem bunkercseréket hozott be, hanem inkább elöl erősített.

Jövő héten a Mallorcát legalább 3-mal kellene verni, hogy a visszavágón ne kelljen annyit izgulni.
Szerintem Alves és Sylvinho nem votl rossz, mindkét játékosnak voltak szép beadásai.

Pinto valóban nagyon gyenge volt, szerintem Messi is elég rossz meccset játszott magához képest, Gudjohnsen pedig negatív irányban igencsak kilógott a csapatból. Hleb ismét nem győzött meg.

Busquets és Xavi nagyon jó teljesítményt nyújtott, Bojant is ki kell emelni a duplája miatt (a második különösen szép volt). Miután beállt, Iniesta is nagyot lendített a csapat játékán, de ezt már megszokhattuk tőle.

Gudjohnsen esetében nem nagyon értem, miért középpályán játszik már évek óta a klasszikus center.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára OvaMind 2009.01.30. 11:09:36-kor.
reggie
Barça C

2009.01.30. 11:07:53

Mi volt az a több jó megoldás?! :roll: Egy akkora passzt kapott,hogy senki tudta volna kihagyni! Bezzeg Ö...
Válasz küldése