Spanyol Kupa & Szuperkupa
-
- Director del Fútbol
A legfontosabb dolog természetesen hogy bejussunk a döntőbe.
És a második legfontosabb szerintem hogy ne játszunk döntetlent. Az fél-megoldás, az semmi. Ha kikapunk de bejutunk még az is jobb, koppanjunk utoljára, józanodjunk ki! Természetesen a győzelemnek örülnék a legjobban, egészen apró is megfelelne, 1 az 1ben ugyanaz a szitu mint Numancia meg Racing után, kell 1 győzelem, kell 1 meccs amikor berúgjuk a helyzeteinket, és onnantól már hinnének magukban a srácok.
És a második legfontosabb szerintem hogy ne játszunk döntetlent. Az fél-megoldás, az semmi. Ha kikapunk de bejutunk még az is jobb, koppanjunk utoljára, józanodjunk ki! Természetesen a győzelemnek örülnék a legjobban, egészen apró is megfelelne, 1 az 1ben ugyanaz a szitu mint Numancia meg Racing után, kell 1 győzelem, kell 1 meccs amikor berúgjuk a helyzeteinket, és onnantól már hinnének magukban a srácok.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
fontos meccs de azért aggódnunk nem kell. én bízom a csapatban és biztos vagyok benne h kilábal a mostani sorozatból. 2-0 az előnyünk. a Barca ilyen előnnyel a világ bármelyik stadionjában bármelyik ellenfél ellen a továbbjutás nagy favoritjaként lépne pályára. mostani forma ide vagy oda.
Úgy gondolom h ma este mindenképp továbbjutást ünneplünk majd és ez jót fog tenni a fiúk önbizalmának.
Úgy gondolom h ma este mindenképp továbbjutást ünneplünk majd és ez jót fog tenni a fiúk önbizalmának.
Teljesen egyetértek az írásoddal, nagyon fontos a mai meccs. Éppen ezért Én egy kicsit még variálnék azon a kezdőn. Busquets helyett Iniesta, Caceres helyett pedig Sylvinhot kezdetném.Fernando írta:Hihetetlen fontos ez a mai meccs. Fordulópont lehet, mégha több játékos pihen is. Most kétségkívül kisebb nagyobb krízisben van a csapat. Győznünk kell, hogy visszanyerjük a koncentrációnkat, és persze a Spanyol Király Kupa elhódításáért is. Ellenben ha itt ma, kikapunk akkor az végzetes is lehet. Remélem kezd majd Hleb és Bojan is.
Én így állnék ki:
Pinto,- Alves, Piqué, Puyol, Cáceres,- Keita, Busquets, Hleb,- Bojan, Henry, Messi
Idővel lehoznám Alvest, Messit és Henryt.
Iniestának fontos, hogy minél több meccset játszon és formába lendüljön. Caceres pedig nem baloldali védő, ezért küldeném be Sylvinhot.
Örülnék, ha este 2 gólos fölénnyel nyernénk, az sokat dobna a srácok önbizalmán.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem csereként ő jobban feltudja pörgetni a csapatot. Akár Henry helyett, és akkor Bojan bemegy középre.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
Nem rossz felállás, bár én lehet megpróbálnám Iniestát, ez a meccs, mely ha nem is lefutott ,de azért 70-80% esélyünk van, jó lenne neki bemelegítésnek, mondjuk Keita vagy Busquets helyett.Fernando írta:Hihetetlen fontos ez a mai meccs. Fordulópont lehet, mégha több játékos pihen is. Most kétségkívül kisebb nagyobb krízisben van a csapat. Győznünk kell, hogy visszanyerjük a koncentrációnkat, és persze a Spanyol Király Kupa elhódításáért is. Ellenben ha itt ma, kikapunk akkor az végzetes is lehet. Remélem kezd majd Hleb és Bojan is.
Én így állnék ki:
Pinto,- Alves, Piqué, Puyol, Cáceres,- Keita, Busquets, Hleb,- Bojan, Henry, Messi
már másik topic-ban leírtam a mérhetetlen dühömet, amit a fibernet okozott bennem, így erre most nem térnék rá...
de azért annyit leírok ide is,h sztem csak a vak nem látja, mi van ennek a döntésnek a hátterében: érdekes, h pont a sportklub+ került be a sport1 helyett nem? egyértelmű, h így akarja a retek klub lassan, de biztosan kiszorítani a sport tv-t, és ennek véghezviteléhez kellett egy gyenge láncszem a szolgáltatók között, ez a fibernet lett...
bocsi az offért.
szerencse, h a mai meccs a sport2-n lesz, így meg tudom nézni.
bízom a győzelemben, de a négymeccses nyeretlenségi szériában levő csapatunktól ma megelégednék bármilyen eredménnyel, ami döntőt eredményezne és hétvégén a Bilbao elleni meccsen kell mindent beleadni, mert az nehéz meccs lesz...
Visca el Barca mindörökké!
de azért annyit leírok ide is,h sztem csak a vak nem látja, mi van ennek a döntésnek a hátterében: érdekes, h pont a sportklub+ került be a sport1 helyett nem? egyértelmű, h így akarja a retek klub lassan, de biztosan kiszorítani a sport tv-t, és ennek véghezviteléhez kellett egy gyenge láncszem a szolgáltatók között, ez a fibernet lett...
bocsi az offért.
szerencse, h a mai meccs a sport2-n lesz, így meg tudom nézni.
bízom a győzelemben, de a négymeccses nyeretlenségi szériában levő csapatunktól ma megelégednék bármilyen eredménnyel, ami döntőt eredményezne és hétvégén a Bilbao elleni meccsen kell mindent beleadni, mert az nehéz meccs lesz...
Visca el Barca mindörökké!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hihetetlen fontos ez a mai meccs. Fordulópont lehet, mégha több játékos pihen is. Most kétségkívül kisebb nagyobb krízisben van a csapat. Győznünk kell, hogy visszanyerjük a koncentrációnkat, és persze a Spanyol Király Kupa elhódításáért is. Ellenben ha itt ma, kikapunk akkor az végzetes is lehet. Remélem kezd majd Hleb és Bojan is.
Én így állnék ki:
Én így állnék ki:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- rszergej
- Capitá del Barça
Bocsi, igazad van, összekevertem a hétvégi Bilbao meccsel, na arra viszont vonatkozikmenczel írta:hát hogy öszinték legyünk a mai meccs a sport2-n lesz szóval nem nagyon értem az okfejtésed
22:00
Labdarúgás
Spanyol Kupa, elődöntő, visszavágó, Mallorca-Barcelona - élő

- Titinho
- Director del Fútbol
Egyetértek.fcjoc írta:lélektanilag a legfontosabb meccs. meglehetne ezzel egy kicsit nyugodni és nem idegesen játszani! legyünk a döntőbe!
csakabarca
Ma jól jönne egy idegenbeli győzelemmel bejutni a Király-kupa döntőjébe, ez adhatna egy kisebb lökést a csapatnak a következő mérkőzésekre.
Szerintem a Mallorca egyébként nekünk fog esni, minden mindegy alapon, az elején nagyon koncentrálnia kell majd a Piqué-Cáceres párosnak (remélem ők kezdenek, Puyolra ráfér a pihenés, Marquezre meg főleg...). De az Henry-Bojan-Hleb, illetve mögöttük Iniesta-Keita-Busquets felállásban bízok, pláne Bojan-ban aki remélem bizonyítja tehetségét ma este is.

A két szélsővédő Dani Alves és Sylvinho lenne nálam, Dani végig is játszhatja a meccset, szombaton rá eltiltás miatt úgysem számíthatunk.
Én mindenesetre bízok a győzelemben, ha mi lőjük az első félidőben az első gólt, akkor az még jobban megtörheti a Mallorcát, hiszen akkor nekik már ahogy Iván is írta az előzetesben, 4-et kellene vágniuk a döntőbe jutáshoz. Erre pedig nem sok sanszuk van...

SOM-HI TOTS!
VÁR A VALENCIAI DÖNTŐ!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
rszergej írta:Ha a sportklub a mi meccsünket adja felvételről, akkor mivel van nekik sportklub+ (most már nekem is, köszönhetően a fibernetnekmenczel írta:remélem a hátvédsor a vasárnapi várhato összeállitásban játszik majd. azt is hogy hlebet végre kiprobálja pep középen. és ha már megrugtuk a továbbjutást jelentő gólunkat lecseréli Danit mert bizony kicsit fásultnak tünik hisz igazi csere híján mindig játszik.
a mecsen az Henry-bojan kapcsolattol minimum 1 gólt várok és akkor még nem is beszéltem a várva várt Iniestáról"köszönöm"
) akkor már miért nem adja le azt a meccet a +-on? megvan mind két meccre a közvetítési joguk, nem? Vagy erre is vmi külön jogszabály van? a spor1,2 már csinálta így nemegyszer az olasz bajnokival. Az idén is.
(Ja és köszönöm fibernet, hogy nézhetem a remek belga vagy mittom én melyik bajnokságot, a spanyol helyett!)
hát hogy öszinték legyünk a mai meccs a sport2-n lesz szóval nem nagyon értem az okfejtésed
22:00
Labdarúgás
Spanyol Kupa, elődöntő, visszavágó, Mallorca-Barcelona - élő
- rszergej
- Capitá del Barça
Na annak én is örülnék ha, Hlebet végre kipróbálná középen, kiváncsi vagyok, hogy mit alkotna ott.menczel írta:remélem a hátvédsor a vasárnapi várhato összeállitásban játszik majd. azt is hogy hlebet végre kiprobálja pep középen. és ha már megrugtuk a továbbjutást jelentő gólunkat lecseréli Danit mert bizony kicsit fásultnak tünik hisz igazi csere híján mindig játszik.
a mecsen az Henry-bojan kapcsolattol minimum 1 gólt várok és akkor még nem is beszéltem a várva várt Iniestáról
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszergej 2009.03.04. 11:49:41-kor.

remélem a hátvédsor a vasárnapi várhato összeállitásban játszik majd. azt is hogy hlebet végre kiprobálja pep középen. és ha már megrugtuk a továbbjutást jelentő gólunkat lecseréli Danit mert bizony kicsit fásultnak tünik hisz igazi csere híján mindig játszik.
a mecsen az Henry-bojan kapcsolattol minimum 1 gólt várok és akkor még nem is beszéltem a várva várt Iniestáról
Adom.fcjoc írta:lélektanilag a legfontosabb meccs. meglehetne ezzel egy kicsit nyugodni és nem idegesen játszani! legyünk a döntőbe!
csakabarca
Remélem Bojan játszani fog.

BARCA!!!
lélektanilag a legfontosabb meccs. meglehetne ezzel egy kicsit nyugodni és nem idegesen játszani! legyünk a döntőbe!
csakabarca
csakabarca
LM10 írta:----------------Pinto---------------
Sánchez---Caceres--Piqué---Sylvinho
-------------------Busquets---------------
--------------Keita----------Iniesta-------------
-Hleb---------------Bojan----------------Henry
én is pontosan erre a kezdőre gondoltam. az én véleményem szerint most nagyon kell a rotáció a csapatban mert sztem kicsit a fáradtság is benne van a csapat rosszabb teljesítményén az utóbbi időben; vagy legalábbis egynéhány emberében mindenképp. persze ez az én véleményem...
jah és igen még az előttem íróhoz annyi h lehet h v.sánchez nem egy magambiztos de hát nem játszhat mindenki egyből úgy mint monjuk busquets tette az ifiből feljőve..kell neki még elég sok idő és játéklehetőség h megmutassa h mégis milyen valójában. aztán lehet h tényleg nem egy nagy tehetség, ezt nem tudom, mivel nem követem az atletic meccseit nagyon se most se korábban. jah és sztem dani alves az akire most a leginkább ráfér a pihenő, mivel nagyon rég nem pihent már szinte minden meccsen játszott az elmúlt időben, és nála véleményem szerint mindenképpen ez az oka a rosszabb, pontatlanabb játéknak. azt hiszem ő játszotta a csapatból eddig a legtöbb játékidőt a meccseken. muszáj lenne mostmár pihentetni legalább egy meccset. sztem....
ez így jó is, kivéve victor sanchez, m az a gyerek katasztrófa, ill sergibus előrébb fog játszani szerintem..LM10 írta:----------------Pinto---------------
Pep minden "tuti" meccsben szokott tenni egy bizots pontot(főleg h hullámvölgyben vagyunk) Henry viszonylag jó formában van ezért játszani fog. Iniestának pedig formába kell lendülnie a hétvégére.
+ nagyon remléem h továbbmegyünk...jó lenne nyerni is m nem elég h itthon 0fény, 0 hőmérséklet van, a Barcelona is kikapott zsinórban 2x...
ha hnap nem megyünk tovább, magamba verek egy marék xanaxot...

oleleolala ser del barca es el millor que hihaaa
- LM10
- Director del Fútbol
----------------Pinto---------------
Pep minden "tuti" meccsben szokott tenni egy bizots pontot(főleg h hullámvölgyben vagyunk) Henry viszonylag jó formában van ezért játszani fog. Iniestának pedig formába kell lendülnie a hétvégére.
- Capon
- Llegenda del Barça
Én ha játszatni akarnám Hlebet akkor 4-4-2-es felállásban küldeném pályára a fiukat. Eleget láttam már szerencsétlent szélen játszani ahhoz, hogy ezen túl csak középen nyomja az ipart.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Jo lenne ha meg nyerné a barca a Spanyol kupát!
az én kezdőm
pinto
puyol, cacares, pique, sylvinho
keita, busquets, iniesta
pedro, bojan, hleb
cserék: marquez, messi, xavi, eto'o
pinto
puyol, cacares, pique, sylvinho
keita, busquets, iniesta
pedro, bojan, hleb
cserék: marquez, messi, xavi, eto'o
- baas11
- Entrenador del Barça
Kíváncsi vagyok h állunk fel ,és kiket pihentet a mester .....
Szeretnék végre egy stabil védelmet látni....a középpályán Xavit pihentetném mindenképp, sztem Alves-re is ráfér elveszett a lendülete ,Messit csak a sérülés veszélye miatt nem játszatnám ...,viszont Pinto,Pique,Cacares,Busquets,Iniesta,Hleb,Eto'o/Henry Bojan frissen bevethetőek !
Millitoról mit lehet tudni ? Készen áll már ?
szóval :
--------------Pinto
Puyol---Pique---Marquez---Cacares
--Toure---Busquets---Iniesta
Messi/Bojan---Henry-------Hleb
----------------(Bojan)
Szeretnék végre egy stabil védelmet látni....a középpályán Xavit pihentetném mindenképp, sztem Alves-re is ráfér elveszett a lendülete ,Messit csak a sérülés veszélye miatt nem játszatnám ...,viszont Pinto,Pique,Cacares,Busquets,Iniesta,Hleb,Eto'o/Henry Bojan frissen bevethetőek !
Millitoról mit lehet tudni ? Készen áll már ?
szóval :
--------------Pinto
Puyol---Pique---Marquez---Cacares
--Toure---Busquets---Iniesta
Messi/Bojan---Henry-------Hleb
----------------(Bojan)
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Holnap nem ártana pihennie 1-2 embernek: Xavi, Dani Alves, Messi, Puyol, Yaya, Henry/Eto'o... sztem Busquetsékkel is továbbmegyünk
oleleolala ser del barca es el millor que hihaaa
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Spanyol Kupa, elődöntő, visszavágó:
Szerda, 22 óra:
Real Mallorca - FC Barcelona
Sport2, élő.
Előtte 20 órakor a másik elődöntő is megnézhető, ahol a Bilbao 2-1-es hátrányból küzd a Sevilla ellen.
Ha a Bilbao és mi jutnánk a döntőbe, csak egy érdekesség: a 23-szoros kupagyőztes meccselne a 24-szeres győztessel (FCB).
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Szerda, 22 óra:
Real Mallorca - FC Barcelona
Sport2, élő.
Előtte 20 órakor a másik elődöntő is megnézhető, ahol a Bilbao 2-1-es hátrányból küzd a Sevilla ellen.
Ha a Bilbao és mi jutnánk a döntőbe, csak egy érdekesség: a 23-szoros kupagyőztes meccselne a 24-szeres győztessel (FCB).
CATALUNYA, TRIOMFANT!

- Kardi
- Capitá del Barça
okéésMcLovin írta:Ilyet ne írj, mert leölnek a fórumozók!Kardi írta:szépvolt fiúk készülhetünk a döntőre![]()
Amúgy, sztem is eldőlt, de még le kell játszani a kövi meccset!

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Sztem gyönyörű volt a játék. Az persze világos, hogy a 2. meccs is komoly lezs, nem lehet ellazázni.
A bíráskodással meg most is volt baj. Alves szabadrúgása azért ment úgy fölé, mert Webó kezéről fölpattant. Minimum szöglet, inkább szabadrúgás, esetleg sárga (mondjuk abból volt elég). Mintha Iniestának is lett volna egy lövése, amit a védő kézzel ütött ki. És persze Guddy nem volt lesen, amikor Bojan odacsúsztatta neki.
Na mind1.
Ez a kupa: itt az ellenfél nem esik pánikba és nem nyílik ki még 2 gólos hátrányban sem, mert tudja, hogy lesz egy másik meccs. 1 hónap múlva: addig meg akármi lehet. Addig megtanulhatnak focizni, vagy mi elfelejthetünk.
De a kiscsapatok ellen nem lehet úgy felpörögni, főleg zsinórban. A Getafé elleni 1-1 után azt gondoltam, ajjaj, jön a hanyatlás, aztán mit játszotak a Lissabon meg utána az összes spanyol nagycsapat ellen. De itt gyönyörűen, türelmesen, lazán játszották végig a 90 percet, és kettő beakadt, a Mallorcának meg helyzete sem volt.
A bíráskodással meg most is volt baj. Alves szabadrúgása azért ment úgy fölé, mert Webó kezéről fölpattant. Minimum szöglet, inkább szabadrúgás, esetleg sárga (mondjuk abból volt elég). Mintha Iniestának is lett volna egy lövése, amit a védő kézzel ütött ki. És persze Guddy nem volt lesen, amikor Bojan odacsúsztatta neki.
Na mind1.
Ez a kupa: itt az ellenfél nem esik pánikba és nem nyílik ki még 2 gólos hátrányban sem, mert tudja, hogy lesz egy másik meccs. 1 hónap múlva: addig meg akármi lehet. Addig megtanulhatnak focizni, vagy mi elfelejthetünk.
De a kiscsapatok ellen nem lehet úgy felpörögni, főleg zsinórban. A Getafé elleni 1-1 után azt gondoltam, ajjaj, jön a hanyatlás, aztán mit játszotak a Lissabon meg utána az összes spanyol nagycsapat ellen. De itt gyönyörűen, türelmesen, lazán játszották végig a 90 percet, és kettő beakadt, a Mallorcának meg helyzete sem volt.