Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bartra: "playing as right back? I do what the coach asks me. It's a position I like, i played there in training."messideco írta:Mindegy, nézhetjük Adrianot Lucas ellen égni.Jó lesz a második hely, jöhet majd a Bayern. Vagy a Chelsea...
Mondjuk a tegnapi játéka alapján Adrinaoval se járunk jobban.defender3 írta:Most akkor kezdhetünk reménykedni, hogy Adriano ne sérüljön meg jövő hétig.
Juve szerintem azt játszaná, amit az Atlético szokott ellenünk, ami nekünk nem ízlik.Bob_Marley írta:Ez akkor sem áll nekem össze. Juventus pl nagyon sebezhető, Evra-Lichsteiner . Cityt meg tavaly is "lerendeztük". Nálam egy Shaktar sokkal veszélyesebb mint bármelyik másik.S.Agüero írta:Úgy értettem, hogy ellenünk az ő játékuk mennyire feküdne nekünk.
Ez akkor sem áll nekem össze. Juventus pl nagyon sebezhető, Evra-Lichsteiner . Cityt meg tavaly is "lerendeztük". Nálam egy Shaktar sokkal veszélyesebb mint bármelyik másik.S.Agüero írta:Úgy értettem, hogy ellenünk az ő játékuk mennyire feküdne nekünk.

Az hogy Chelsea társai hol vannak nem tudom, de a Juventus meg a City mit keres ezen a listán?? Vagy ha nevekre megyünk akkor persze oké. Kezdjük ott, hogy pl a City szerintem tovább sem jut.S.Agüero írta: RM, BM, Chelsea előttünk jár, PSG-Atlético egy szint, Juve van még egy kicsivel mögöttünk és a City.
10%-nál többet nem adnék rá, de hátha...![]()
Elődöntővel elégedett lennék.

Hát, szerintem az kéne, hogy a csatársor úgy tolja nagyjából, mint a Celta ellen - csak lőjenek mellé gólokat is -, a középpálya és a védelem meg olyan legyen mint a Sevilla és az Apoel ellen. Plusz Messi a lelkesebb énjét mutassa, mint a Sevilla ellen, amikor császár volt. Ezt az álomcsapatot kéne összeszoktatni, aztán mehetne a bugi, igazolások nélkül is tudnánk szintet lépni szerintem. Ez ugye így leírva egyszerűnek tűnik, de a megvalósítás már más tészta..MessiNeymarSuarez írta:Fuhha fiuk, akkor látom nemcsak én gondolom így:S
Szerintetek mikre lenne szüksége a csapatnak? És melyik posztra kéne igazolni?
Nekem egyedül ami bíztató az a Sevilla és Apoel elleni játékunk. Nekem nagyon tetszett, és azért egy nem gyenge Sevillát 5-1-reés egy Apoel 4-0-ra legyőzni nem gyenge , a PSG is csak szenvedős 1-0-t tudott hozni hazai pályán utolsó percekben szerzett góllal.
Normális edző, védekező középpályás Mascherano mögé/elé de semmiképp se Busquets, Alves, Xavi jegelése, Bartra mellett ha Pique huzamosabban jól teljesít nem kell senki.MessiNeymarSuarez írta:Fuhha fiuk, akkor látom nemcsak én gondolom így:S
Szerintetek mikre lenne szüksége a csapatnak? És melyik posztra kéne igazolni?
Nekem egyedül ami bíztató az a Sevilla és Apoel elleni játékunk. Nekem nagyon tetszett, és azért egy nem gyenge Sevillát 5-1-reés egy Apoel 4-0-ra legyőzni nem gyenge , a PSG is csak szenvedős 1-0-t tudott hozni hazai pályán utolsó percekben szerzett góllal.
Abban az esetbe ha az MSN 3-mas beválik nem lesz sérült és mindenki formába lendül akkor én nagy esélyt látok rá akár 70% is. Igaz hogy jelenleg esélyünk sincs de egy javuló tendenciát mutatva a játékos keret megvan hozzá!MessiNeymarSuarez írta:FELMÉRÉS:
Ti hány % esélyt láttok arra, hogy a Barcelona ebben a szezonban megnyerje a Bajnokok Ligáját ha minden jól alakul? (Úgy értem, hogy pl meglesz a legerősebb 11-es kezdő, Busi,Piqué és a többiek folytatják ezt a sorozatot hogy magukra találnak és az MSN 3-mas is jól összehangolódik)
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, érdekel hogy ti hogy látjátok
RM, BM, Chelsea előttünk jár, PSG-Atlético egy szint, Juve van még egy kicsivel mögöttünk és a City.MessiNeymarSuarez írta:FELMÉRÉS:
Ti hány % esélyt láttok arra, hogy a Barcelona ebben a szezonban megnyerje a Bajnokok Ligáját ha minden jól alakul? (Úgy értem, hogy pl meglesz a legerősebb 11-es kezdő, Busi,Piqué és a többiek folytatják ezt a sorozatot hogy magukra találnak és az MSN 3-mas is jól összehangolódik)
MessiNeymarSuarez írta:FELMÉRÉS:
Hát ha minden jól alakulna - sérültek, játékosok formája, megvan a világverő taktika -, akkor bárki ellen lenne esélyünk igazából..MessiNeymarSuarez írta:...
Lehet, hogy nem a legnagyobb nevekből áll a védelmünk, de kompletten a csapatvédekezés jól működik. Nem véletlen, hogy ilyen kevés gólt kapunk és nem mondhatjuk, hogy ezt teszem azt a kapusunknak köszönhetjük, aki folyamatosan ziccereket fog.visca el barca írta: most lesz csak igazán próbára téve a védelem, a psg nem tud bekkelős focit játszani, sztem nem is akarnak. blanc tudja jól, h többet érnek vele ha támadnak, sokkal több esélyük lesz úgy az első helyre mintha 0-0-ra játszanának.. ibra biztos ver vagy kettőt![]()
kíváncsi leszek a védelemre, szinte 100%-ra veszem h mach-matyi páros lesz belül, adriano meg a jobboson (ami nem jó, mert állandóan a bal lábára játszik, kicsit nehézkes úgy a jobboson, hogy minden védő tudja mit fog csinálni). amugy ha jol emlékszem (lusta vayok utánanézni), az első meccsen is masch meg matyi játszott.
nah várjatok már egy kicsit... az nem benatia?Alcantara írta:Ezt nehezen hiszem el. A világ legjobb védőjéről beszélünk, akinek már a neve hallatán is görcsbe rándul a csatárok gyomra.mess2009 írta: City, Bayern...., ahogy olvasom a nálunk sokáig követelt Mangala a kritikák céltáblája...szóval máshol sem fenékig tejfel.

most lesz csak igazán próbára téve a védelem, a psg nem tud bekkelős focit játszani, sztem nem is akarnak. blanc tudja jól, h többet érnek vele ha támadnak, sokkal több esélyük lesz úgy az első helyre mintha 0-0-ra játszanának.. ibra biztos ver vagy kettőtshutterisland írta:nem leszünk könnyű helyzetben, ha nem lesz meg a csoport első helye.
a real nyerte a csoportját, így maradna 6 potenciális ellenfél, ha az atletico is behúzza, akkor 5.
porto,chelsea,bayern,bvb/senal,juve és a c csoport (leverkusen,monaco,zenit) győztese.