Cseri írta:
Az a gól Bartráé volt,de 2 év múlva már nem rúgnak róla olyan gólt. Rutin meg az évek, ugye.

Szerintem az odavágó az egyik legszerencsétlenebb meccsünk volt idén, egy nagyon jó napot kifogó francia csapat ellen. Ma az Ibra faktortól tartok egyedül,de igazából nem sorsdöntő meccs,csak illene már jelezni,hogy nagy csapatok ellen,rangadókon is egyben van a csapat,más jelentősége szerintem nincs.
Arról a gólról csak annyit, hogy Alves és Pinto is jobban benne volt, mint Bartra. De ez itt off.
Az odavágóról én is hasonlóképp vélekedek. Ott egy hatalmas játszott a PSG, ráadásul otthon.
A védelmük papíron nagyon patent, talán nekik a legjobb az összes BL-csapat közül, de durván benne van a hibafaktor is. Luiznak szinte minden meccsen van döntő hibája és lehet, hogy ezért hülyének néztek, de Silvatól sem félek annyira, mint Marquinhostól. Amit az odavágón csinált az egyszerűen mesteri volt.
A pontrúgásokból minél kevesebbet kell engedni, erre remélem felhívja LE a figyelmüket, ha pedig mégis jönnek a szögletek, szabadrúgások, ne töketlenkedjenek a védők úgy, mint Párizsban, mert ha kapunk még két olyan gólt, az agyamat el fogom dobni.
Nem tudom, hogy LE meg meghúzza-e a 3 védős felállást. Abban van ráció, hogy így a csapatvédekezésünk még stabilabb lehet, ennek is köszönhetjük, hogy relatíve kevés gólt kapunk. De remélem ez nem Alba rovására fog menni. Nagyon kell ő oda. Neymar és Iniesta is hatékonyabb vele.
Nem igazán merek tippelni. Esélyesebbek vagyunk és a hazai pálya is mellettünk szól, de nagyon jó ez a PSG, illetve teher az is, hogy az X nekik jó és ha mi kapjuk az első gólt, hatalmas sz..ban leszünk.
Ibratól nem félek, Mathieu megeszi reggelire.