Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az úgy meleg lesz akkor.visca el barca írta:a belga még nem 100%-as, csak jövő héttől számítanak ráS.Agüero írta:Umtiti eltiltott, Piqué és Mina nem lesz egyszerre a pályán, úgyhogy egy Mina-Verma kettős lesz vasárnap szerintem.
a belga még nem 100%-as, csak jövő héttől számítanak ráS.Agüero írta:Umtiti eltiltott, Piqué és Mina nem lesz egyszerre a pályán, úgyhogy egy Mina-Verma kettős lesz vasárnap szerintem.
Lottóra vagy mixre ne pazarold hétvégén az energiád meg a pénzed.Samper írta:David Costast legfeljebb a kispadra hozzák fel. Piqué helyén Busquets, Busquets helyén Raki és Raki helyén Alena játékát tippelem.S.Agüero írta:Vermaelent összetákolják valahogy szerintem. Vagy felhozzák David Costast.
David Costast legfeljebb a kispadra hozzák fel. Piqué helyén Busquets, Busquets helyén Raki és Raki helyén Alena játékát tippelem.S.Agüero írta:Vermaelent összetákolják valahogy szerintem. Vagy felhozzák David Costast.
Mikor, ha nem hétvégén?recrea írta:Nem vennék rá mérget, h kezdeni fog.Nero. írta:Na akkor így Minát megnézhetjük a Getafe ellen.
Önbizalomgyilkos húzás lenne, ha még ilyenkor se. Csak Valverde dolga, hogy a társaknak elmondja, hogy hogyan segítsék.recrea írta:Nem vennék rá mérget, h kezdeni fog.Nero. írta:Na akkor így Minát megnézhetjük a Getafe ellen.
Nincs jobb választás, max. Busquets visszalép, de Dignet felejtsük el ráadásul ő is sérült elvileg.recrea írta:Nem vennék rá mérget, h kezdeni fog.Nero. írta:Na akkor így Minát megnézhetjük a Getafe ellen.
Nem vennék rá mérget, h kezdeni fog.Nero. írta:Na akkor így Minát megnézhetjük a Getafe ellen.
A Sevillát legyőztük az ő két góljával, most meg sérülésből jött vissza. Jobb csatárt meg hosszú távra nem találunk a padra. A fehéreknél ott volt Morata, egy szezonig tűrte a padot, azóta ott is nevenincs gyerek a csere.Yokozuna írta:Paco még a beugró szerephez is kevés.
Pontosan, ez új rekord!recrea írta:Mintha tegnap valami olyasmit mondott volna a kommentátor, h a 22. fordulóban még sosem voltunk veretlenek.
Ugyanezt mondtam pár napja. Ennek ellenére még mindig messze vannak, de most megint könnyebb bajnoki sorozat jön, hozni kell a kötelezőket.Primitive írta:Vezet a Ticó a Valencia ellen. Ha így marad, akkor +9.
Nem vagyok nyugtalan, de azért majd oda kell figyelni a matracosokra. Így, hogy csak az EL van nekik, tudnak koncentrálni a bajnokságra.
Márciusban nyomjuk ellenük, megverjük őket, aztán csókolom.Primitive írta:Vezet a Ticó a Valencia ellen. Ha így marad, akkor +9.
Nem vagyok nyugtalan, de azért majd oda kell figyelni a matracosokra. Így, hogy csak az EL van nekik, tudnak koncentrálni a bajnokságra.
Volt egy nagyon szép kapufája és elég szép és gyors látványos összjátékra volt képes az első félidőben. A másodikban meg a pálya miatt, nem is volt lehetőség semmire.D.i.N.h.O írta:Az eddigen van a hangsúly, remélem. Ez a hátulütője az ien drága sztárigazolásoknak, mindenki sokat, nagyon sokat vár tőlük..De bőven van még odeje megmutatni miért vettük meg, nálam nem ez a félszezon és főleg nem egy ilyen bajnoki fogja mgmutatni milyen igazolás volt. Egyébként meg ahhoz képest, hogy eddig mennyit játszott és mennyi ideje edz a csapattal elég sok szép megmozdulása volt. nagyon jó lesz ez.crixus írta: Coutinho pocsékul játszik eddig.
Bocs az offért!
Gondolom a Liga elfog siklani afelett is, hogy megbüntessèk az Espanolt a gyalazkodàsèrt....BarcafanTomee írta:Szerk:Elvileg rasszista megnyilvánulások történtek Umtiti felé a lelátóról. Lehet ez is közre játszott abban, hogy ennyire felment nála a pumpa. Valamint Piquét és Shakirát is szidták, mint kocsis a lovát. Nem értem egy játékos feleségét miért kell belekeverni..
Én is örülök az X-nek. Valahol igazságos is. A körülmények kiegyenlítették az erőviszonyokat. 1 gól mennyi indulatot hozott a meccsbe, pedig addig egész barátságosan csordogált.
Umtiti elintézte Minának a debütálást jövő hétre.
Messi is pihent legalább. Ezen a 30 percen tuti nem mozgott 2 kmnél többet.