Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Akkor én valószínűleg egy másik meccset láttam, mert szerintem nem voltunk rosszak, de látszott a fáradtság, főleg fejben. És az egy pontnak ha nem is, de annak, hogy nem kaptunk ki nagyon örülök.mess2009 írta: ezúttal elsősorban a védelem mondott csődöt, élen Umtitivel de Pique is "felnőtt" hozzá. az a helyzet, hogy bárhol átmentek rajtunk tucatszor, széleken és középen...mindezt úgy, hogy Rakitic és Paula szerintem jól játszott. elől Dembélé harmat, Suarez az egész meccset tekintve pocsék és nem érdekel, hogy mégis rúgott egy gólt!
érdekes Coutinho játéka... sokkal meggyőzőbb és jobb is Dembélénél, de valahogy a hasznossága egyelőre nem tud igazán kijönni, elsősorban a kapura és a kulcspasszokra kellene jobban koncentrálnia.
Messi ugyan nem brillírozott, de a játéka megadta a lehetőségét annak, hogy gól is szülessen...és meg is született.
Először az ázsiai fickó küldi Tonyba, utána Tony lövi Boriszt.Petr írta:Nem Tonyba, hanem Tony az oroszba, nem?Rinku írta:Annyira cinkesnek érzem már, hogy nem bírunk kikanpi, hogy úgy érzem, valakitől, valakiktől már talán bocsánatot kéne kérni ezért.Blöff -> Tonyba beleküldenek egy tárat, "Tessék meghalni, bmg!"
Tök ugyanezt érzem, másik jelenet -> "Miért nem halsz már meg?!"
Nem Tonyba, hanem Tony az oroszba, nem?Rinku írta:Annyira cinkesnek érzem már, hogy nem bírunk kikanpi, hogy úgy érzem, valakitől, valakiktől már talán bocsánatot kéne kérni ezért.Blöff -> Tonyba beleküldenek egy tárat, "Tessék meghalni, bmg!"
Tök ugyanezt érzem, másik jelenet -> "Miért nem halsz már meg?!"
Lövünk az első percben egy gólt és szépen kibekkeljük a maradék 89 plusz ráadást.Cestus írta:Legalább veretlenség meg stabilitás lenne.visca el barca írta:aztán nehogy az legyen, hogy mind2 csapat csak tartalékol a BL-re aztán lesz egy dögunalmas, helyzetek nélküli 0-0
Legalább veretlenség meg stabilitás lenne.visca el barca írta:aztán nehogy az legyen, hogy mind2 csapat csak tartalékol a BL-re aztán lesz egy dögunalmas, helyzetek nélküli 0-0
Samper írta:
Egy játékosnak az a legdurvább kizsákmányolása, ha a padon kezd, de ha kell, becserélik és akkor muszáj.
Messi szerintem csereként fog beállni. Gyanítom, hogy mindenképp mozogni fog egy kicsit, akkor is, ha esetleg sima a meccs, mire beállna. Ha ég a ház, akkor szerintem letolja a 2. félidőt...mess2009 írta:szerintem, ha nem beteg Messi játszani fog - az sem lenne túl szerencsés, hogy ennyi kihagyás után egy BL. meccsre dobná be.
Egy játékosnak az a legdurvább kizsákmányolása, ha a padon kezd, de ha kell, becserélik és akkor muszáj.Sinya22 írta:
Hát nem jött be,Messi utazik. Más kérdés,hogy kezdő lesz-e,szerintem megpróbáljuk nélküle lehozni,ő meg a biztonság kedvéért ott lesz.