Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát most már játszhatna Vermaelen is egy kicsit, Minát nem is merem írni, de a belga megbízható volt eddig, Umtiti meg pihenhetne. Ahogy Alcacer és Denis is kaphatna több szerepet, akár kezdőként is, akár sokat játszva csereként a Leganés ellen.S.Agüero írta:Kíváncsi leszek a szombati kezdőnkre. Valami ilyesmit megnéznék:
MAtS - Semedo ; Piqué ; Umtiti ; Alba - Dembélé ; Rakitic/SR ; Paulinho ; Coutinho - Messi ; Suárez
Vasárnap meg legyen iksz a madridi derbi.
két eset lehet: vagy a legjobb alkalom, hogy ellazsáljanak egy meccset úgy hogy (közvetve) ártanak a Barcának, vagy lerohanják őket, hogy bizonyítsanak - verhetetlenek tavasszal. valójában pedig inkább döntetlennek érzem....Makanaki írta:Annyira szép, hogy a Real-Atletico meccsen nem születhet rossz eredmény. Ha nyer a Real az Atletico lemarad, ha x akkor mindeketten és jöhet a Valencia, ha nyer az Atleti az is nagyon jó, mert kikap a Real.
A második és 5-ik hely még elég szorosnak ígérkezik.
Többet rotálnék, megmondom őszintén. Talán a Leganés ellen még pont nem, mivel a római visszavágó nem ígérkezik kemény meccsnek.S.Agüero írta:Kíváncsi leszek a szombati kezdőnkre. Valami ilyesmit megnéznék:
MAtS - Semedo ; Piqué ; Umtiti ; Alba - Dembélé ; Rakitic/SR ; Paulinho ; Coutinho - Messi ; Suárez
Vasárnap meg legyen iksz a madridi derbi.
Szerintem is a Piqué-Umtiti duóval volt a legnagyobb gond. Dekoncentráltság, rossz helyezkedések, sorozatosan elkésett becsúszások, kabaré volt, amit leműveltek.Chino írta:...
Samper írta:Mentség lenne: válogatott szünet után, kupameccs előtt és sérült Messivel. Mégis nagyobbnak látszik a baj: Messi nélkül nincs focink.
Pont ugyanez jutott eszembe, h amilyen formában volt mindkét emberünk, felüdülés lett volna a fickót nézni pl a második félidőben.Geri777 írta:Verma mikor fog újra lehetőséget kapni?
[/quote]Kovbal88 írta:
Akkor én valószínűleg egy másik meccset láttam, mert szerintem nem voltunk rosszak, de látszott a fáradtság, főleg fejben. És az egy pontnak ha nem is, de annak, hogy nem kaptunk ki nagyon örülök.
Dembele szerintem nem volt rossz, amikor megindult volt benne veszély.
Coutinho rúghatta volna a szabadokat, nem tudom Suarez miből gondolja, hogy jobban rúgja, mindkettő pocsék volt.
Umtiti kimondottan jól játszott, Pique ha ott gólt szerezz, azt mondom neki sincs rossz meccse.
Paulinho na ő nagyon gyenge volt elől, azt se tudta, hogy hol van. A többiekkel nem volt bajom.
Egy győzelem aranyat ért volna ma, főleg, hogy ezt a Sevillát is elkapta idén már egy pár csapat.
Az eredmények jönnek, de játék borzasztódanixx írta:Nekem továbbra is az a meglátásom, hogy ez az edző alkalmatlan ide. Az, hogy nem vette észre, hogy a SR és IR ma még a szokásosnál is rosszabbak voltak és lehozza az egyetlen embert, akiknek volt bármiféle támadójátéka jobb oldalon.. köszi. ez a meccs csak elrontotta a hétvégét.Balinho írta:Valószínű nem leszek népszerű ezzel a véleményemmel, de amennyire felspannolt a meccs vége és amennyire örültem, hogy megmaradt a veretlenség, és amennyire örülök, hogy a csapatnak megvan az a képessége, hogy bukottnak tűnő meccseken fordítson, annyira ki kell mondjam, hogy a Valverde-féle csapat az utóbbi évek egyik legérdektelenebb csapata számomra.
Egész egyszerűen nem szórakoztat az a foci, amit mutatunk, és most nem is a Guardiola-féle csúcsfocihoz mérem a teljesítményt... Lehet az a baj, hogy régen úgy ültem le egy meccs elé, hogy mindegy milyen a játék, első az eredmény, mostanra ez meg megváltozott és fontosabb, hogy egy meccs alatt kikapcsolódjak és jól szórakozzak, és ezt nem nagyon tudjuk hozni. A mai meccs élvezeti faktorát a 80. percig sokkal inkább a Sevilla hozta, mint mi, és bár ezen a meccsen az 5 perc katarzis pozitív tartományba tolta a mérleget, de ha az egész évet nézem, akkor rengeteget küszködünk, szenvedünk vagy épp toljuk a minimál programot az időt pörgetve.
És mégis kit cseréltél volna be helyettük? Rakitic az első 30-35 percben parádé volt, utána kezdte a hülyeséget, de pl Iniesta sokkal gyengébben focizott nála.danixx írta:Nekem továbbra is az a meglátásom, hogy ez az edző alkalmatlan ide. Az, hogy nem vette észre, hogy a SR és IR ma még a szokásosnál is rosszabbak voltak és lehozza az egyetlen embert, akiknek volt bármiféle támadójátéka jobb oldalon.. köszi. ez a meccs csak elrontotta a hétvégét.Balinho írta:Valószínű nem leszek népszerű ezzel a véleményemmel, de amennyire felspannolt a meccs vége és amennyire örültem, hogy megmaradt a veretlenség, és amennyire örülök, hogy a csapatnak megvan az a képessége, hogy bukottnak tűnő meccseken fordítson, annyira ki kell mondjam, hogy a Valverde-féle csapat az utóbbi évek egyik legérdektelenebb csapata számomra.
Egész egyszerűen nem szórakoztat az a foci, amit mutatunk, és most nem is a Guardiola-féle csúcsfocihoz mérem a teljesítményt... Lehet az a baj, hogy régen úgy ültem le egy meccs elé, hogy mindegy milyen a játék, első az eredmény, mostanra ez meg megváltozott és fontosabb, hogy egy meccs alatt kikapcsolódjak és jól szórakozzak, és ezt nem nagyon tudjuk hozni. A mai meccs élvezeti faktorát a 80. percig sokkal inkább a Sevilla hozta, mint mi, és bár ezen a meccsen az 5 perc katarzis pozitív tartományba tolta a mérleget, de ha az egész évet nézem, akkor rengeteget küszködünk, szenvedünk vagy épp toljuk a minimál programot az időt pörgetve.
Kit tesz be SR helyett? Semedot, aki csak most épült fel a sérüléséből? Biztos megmentette volna a seggünket így, hogy égett a ház. Na meg kire cserélnéd le akkor Ernőt? Meg mi lenne az utódtól az elvárás, nyerjük meg minden meccsünket vele 5-0-ra?danixx írta:Nekem továbbra is az a meglátásom, hogy ez az edző alkalmatlan ide. Az, hogy nem vette észre, hogy a SR és IR ma még a szokásosnál is rosszabbak voltak és lehozza az egyetlen embert, akiknek volt bármiféle támadójátéka jobb oldalon.. köszi. ez a meccs csak elrontotta a hétvégét.
Nekem továbbra is az a meglátásom, hogy ez az edző alkalmatlan ide. Az, hogy nem vette észre, hogy a SR és IR ma még a szokásosnál is rosszabbak voltak és lehozza az egyetlen embert, akiknek volt bármiféle támadójátéka jobb oldalon.. köszi. ez a meccs csak elrontotta a hétvégét.Balinho írta:Valószínű nem leszek népszerű ezzel a véleményemmel, de amennyire felspannolt a meccs vége és amennyire örültem, hogy megmaradt a veretlenség, és amennyire örülök, hogy a csapatnak megvan az a képessége, hogy bukottnak tűnő meccseken fordítson, annyira ki kell mondjam, hogy a Valverde-féle csapat az utóbbi évek egyik legérdektelenebb csapata számomra.