A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Az a vicces ebben, hogy például én magunktól sokkal inkább félek, mint a PSG-től....gólpasszokkal felérő Romeu mozdulatok és hasonló tanácstalan, határozatlan elképzelések hátul egy kis nyomás esetén....a tűzzel játszó hajlamot még hordozgatjuk magunkkal ahelyett, hogy ezt tudatosan a hátunk mögött hagyhattuk volna már....és akkor máris kevésbé lennénk kitettek annak a bizonyos "szerencsefaktornak".
A BL teli van meglepetésekkel szóval izgalmas lesz. A továbbjutás, pedig nem esélytelen. A Psg se annyira kiemelkedő, mint korábban, azért most a csoportban is szenvedtek. Amennyiben nem lesz több sérültünk nem lehetetlen feladat a továbbjutás. A másik mérkőzésen inkább Dortmund győzelmet várok én az Atleticotól félek két meccsen.Sonoma írta: ↑2024.03.15. 19:27:36Nem lenézve a PSG-t, de azért nem kellene annyira félni tőlük.
Nekem hasonlítanak az Interhez. Hiába játszottak tavaly döntőt és idén toronymagasan vezetik a bajnokságot, ennek ellenére egy közepes formában lévő Atletico kiverte.
Sok a hasonlóság a két bajnokság színvonala között is. Nem mérvadó az, hogy vezetik a bajnokságukat ( ld. PSV a Dortmund ellen is).
Nem érzem őket megállíthatatlannak.
Jó lenne ezt a ritka jó sorsolást megragadva döntőig eljutni.

4 hónapja veretlenek. Kezd beérni LE munkaja, egesz jol is jatszanak. Mivel gyengebbek mentalisan mint mi?superman írta: ↑2024.03.15. 12:37:55Hullagyenge ez a Párizs, egész évben szenvednek, mentálisan zérók. Egyetlen játékosból állnak, akit Cubarsí majd szépen semlegesít. A labda gömbölyű persze, de ezzel a sorsolással hatalmas blama lenne nem döntő játszani. Ha a másik ágon lennénk, nyilván nem ez lenne a helyzet, de oltári mákunk volt.

superman írta: ↑2024.03.15. 12:29:47Tökéletes, most minden szrért visszakaptuk a szerencsénekt, ezen az ágon kötelező a döntő! Ezt mondtam nektek januárban, hogy csak egy jó sorsolás kérdése, és lám. Egy meccsen meg bármi lehet, simán nyerhetünk idén BL-t! PSGből Cubarsi megeszi reggelire a teknőcöt, a Dortmunad Atleti páros meg komolytalan is. Túloldalon meg a nagyok kinyírják egymást, következő körben fehérek már nem lesznek, talán a Tico sem, csomó pénzt kapunk egyetlen spanyolként. Zseniális!MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.03.15. 12:17:07PSg-Barca
Majd Atleti-Dortmund győztese ágon megy tovább a győztes.
Már csak annyi kéne, h a madrid megzuhanjon, és a bajnokságban is előzzünk!![]()

Tökéletes, most minden szrért visszakaptuk a szerencsénekt, ezen az ágon kötelező a döntő! Ezt mondtam nektek januárban, hogy csak egy jó sorsolás kérdése, és lám. Egy meccsen meg bármi lehet, simán nyerhetünk idén BL-t! PSGből Cubarsi megeszi reggelire a teknőcöt, a Dortmunad Atleti páros meg komolytalan is. Túloldalon meg a nagyok kinyírják egymást, következő körben fehérek már nem lesznek, talán a Tico sem, csomó pénzt kapunk egyetlen spanyolként. Zseniális!MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.03.15. 12:17:07PSg-Barca
Majd Atleti-Dortmund győztese ágon megy tovább a győztes.